reklama
emalia82
Fanka BB :)
Ewelka- fajnie ,że jesteś zadowolona i powodzenia na egzaminie
Kasiek- moredeczko fajnie ,że jesteś. Nie martw się podróżą , będzie dobrze , zobaczysz.
Lenka- a gdzie wybywasz?
Dzięki za kciuki, ale chyba coś słabo trzymacie, bo nerwa mam jak cholera!!!;( Chyba powinnam połówkę sobie walnąc, żeby tyle nie myślec....
Najlepsze życzonka dla dzisiejszych miluśnińskich : TOMASZKA I MAJECZKI. Rośnijcie zdrowo!!!
Kasiek- moredeczko fajnie ,że jesteś. Nie martw się podróżą , będzie dobrze , zobaczysz.
Lenka- a gdzie wybywasz?
Dzięki za kciuki, ale chyba coś słabo trzymacie, bo nerwa mam jak cholera!!!;( Chyba powinnam połówkę sobie walnąc, żeby tyle nie myślec....
Najlepsze życzonka dla dzisiejszych miluśnińskich : TOMASZKA I MAJECZKI. Rośnijcie zdrowo!!!
moze wiatr ja zdmuchnal i zawial az nad morze?
a ładnie to tak sobie z koleżanki żarty stroić
mąż dziś później do pracy poszedł i tak jakoś mi zeszło:-)
koriander - na pewno wszystko będzie dobrze z usg, nie martw się! nie ma reakcji po lodzie?
eagle, emalia - kciuki dziś mocno zaciśnięte!
zyrraffka - faceci niestety szóstego zmysłu nie posiadają:-( a szkoda, ja mojemu często muszę coś powiedzieć, bo się sam nie domyśli
kasiaj - gratuluje błyskawicznej transakcji sprzedażowej
butterfly - przepięknie zdjęcia!
MagdaM - biedny Kacperek, dużo zdrówka!
Kasiek - no witaj w końcu!!!:-):-) widzę, że ci waga ładnie leci gratki gratki:-) eehhh jak zazdraszczam tej Hiszpanii
cobra - ja z tych niepalących; no i dobrze, bo bym zbankrutowała
ewelinka - ładnie ci idzie z tym odstawianiem
witajcie
na 12:40 wiozę teściową do gin. Mam nadzieję,że ten guz na piersi to nic złego(
u nas ok. Jagoda szaleje ostatnio, nie idzie za nią zdążyć jak zasówa po czterech.
Dla dzisiejszych solenizantów Mai i Tomcia najjlepszego!
Cobra - też ubolewam nad ceną papierosów... brak słów, trza się oduczyć!
u nas ok. Jagoda szaleje ostatnio, nie idzie za nią zdążyć jak zasówa po czterech.
C
cobra18
Gość
witajcie
ja kupilam nawet gilzy,tyton i maszynke,na paczce wychodzi 3-4zl..ale kurde to nie to samo;/ i trzeba sie narobic.;p
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziękuje kochane
ja sobie miejsca nie moge znaleść
wszystko będzie dobrze, zobaczysz, trzymam kciuki najmocniej jak potrafię
i to podwójnie bo dla emalii też kciukasy moocno zaciśnięte!!!!!!!
emalia82
Eagle- jestem z Tobą kochana. Musimy się wspierac duchowo :*
jeszcze raz wszystkim dziękuję najmocniej jak potrafię
ja tak na 2 sekundy bo wróciłam z zakupów
od małża dostałam smska że już jest po badaniach i po zabiegu, nie może rozmawiać bo jest na obserwacji, ale póki co po kardiowersji jest dobrze i praca serca sie umiarowiła, ma nie jeść i nie wstawać do 17 i wogóle najlepiej się nie ruszać za bardzo,
popołudniu ma mieć znów ekg i echo - jeśli by wszystko nadal było ok to może jutro by go wypisali
tyle wiem na razie, więcej dowiem się jak do niego później pojadę
Emalia teraz za Ciebie mocno zaciskamy kciukasy, napewno również pomogą
ja tak na 2 sekundy bo wróciłam z zakupów
od małża dostałam smska że już jest po badaniach i po zabiegu, nie może rozmawiać bo jest na obserwacji, ale póki co po kardiowersji jest dobrze i praca serca sie umiarowiła, ma nie jeść i nie wstawać do 17 i wogóle najlepiej się nie ruszać za bardzo,
popołudniu ma mieć znów ekg i echo - jeśli by wszystko nadal było ok to może jutro by go wypisali
tyle wiem na razie, więcej dowiem się jak do niego później pojadę
Emalia teraz za Ciebie mocno zaciskamy kciukasy, napewno również pomogą
reklama
koriander
widze ze kciuki tylu osob maja moc, wiec nadal trzymam, emalia nie stresuj sie widzisz ze dziala!
eagle strasznie sie ciesze ze juz troszke lepiej, bedzie zupelnie dobrze zobaczysz
gosiu jakie zarty ja sie bardzo przejelam swoja wizja ciebie lecacej nad Polska w slicznym zielonym plaszczyku i krzyczaca slabym glosikiem Ppppppooooooooommmmmoooooccccccciiiiiii!!!!;-)
Po lodzie nic nie bylo no ale w sumie i jogurt i mleko i wisnie juz jadla wiec w sumie nie mialo pewnie co zaszkodzic :-)
eagle strasznie sie ciesze ze juz troszke lepiej, bedzie zupelnie dobrze zobaczysz
gosiu jakie zarty ja sie bardzo przejelam swoja wizja ciebie lecacej nad Polska w slicznym zielonym plaszczyku i krzyczaca slabym glosikiem Ppppppooooooooommmmmoooooccccccciiiiiii!!!!;-)
Po lodzie nic nie bylo no ale w sumie i jogurt i mleko i wisnie juz jadla wiec w sumie nie mialo pewnie co zaszkodzic :-)