reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

:) mój filip ze swoją popisową miną: marszczenie nosa:)
Zobacz załącznik 345237
pencil.png

Nieźle, Hania też tak robi.

Ale nauczyłam Hanię kilka dni temu wyciągać język. Mówię: Hania pokaż język i Hania wyciąga hehehehe

reklama
Emalia - Kochana nawet tak nie myśl że to fatum sratum!!!! Nie wolno i już!!!! Kochana trzymam kciuki i na pewno to są zastoje i nic innego!!! Przytulam Cię mocno!!! Aniołki poproszone o opiekę dla Ciebie!!! Musi być dobrze! Współczuje paznokcia! Moim zdaniem to nie fatum sratum tylko zwykła nieuwaga ciamajdo:p:p:) ( mam nadzije że wiesz że zażartowałam:):)) Gratulacje dla Jasieńka za wypowiedzenie najpiękniej brzącego słowa na świecie:) Kochan trzymaj się JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!
Eagle - Kochana trzymajcie się !!! Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie!!!! Aby wyszło dobrze!!!!! Jesteś silną , wspaniałą kobietą!!! Człowiekowi aż się cieplutko w serduszku robi że może obcować z Takimi Ludżmi jak Ty. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Aniołki poproszone o opiekę:) Jak będziesz miała jutro czas na bb napisz koniecznie jak badanie wyszło!
Gratuluję zębolka Tomaszkowi!!!
Koriander - bum bum :):):)Ty już wiesz co :) Cukierniczka!!!!!!!!!!!!!!! ale dobrze że jednak nie cęgi ogrodowe:p:)
Zyrafko - Przytulam !!!! Tak to już jest z tymi naszymi facetami! Pewnie był za bardzo przejęty Kochana , nic się nie przejmuj. A z miłymi słowami to tak już jest że "gotowe- gotowe" "zrobione - zrobione" A ja jestem pewna że za czas jakiś , czy w towarzystwie , czy przy rozmowie NA PEWNO ZOSTANIESZ POCHWALONA!!!:) Zobaczysz! Zdróweczka dla Łukaszka!!!! A przytulak dla Ciebie!

Własnie mało nie zwariowałam ze złości 4 razy pisąłam posta i 4 razy poszedł mi gdzies w ,............................ co za komputer złośliwy!!!!!!!! Chyba go kopnę

FIfi- CUDOWNY....Super robi tą minkę....Słodziak kochany!

Ja juz mówię Dobranoc....Idę myć butelke i lulu....Jutro pierwszy dzień w pracy po 4 dniach wolnego więc cieżko będzie wstać przed 6.00.....Buziolki dla Was...Przespanej nocki każdej z Was życzę.....

reklama
Do góry