reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Akurat nie Ciebie miałąm na myśli!!!
ale widzę, że jednak czytałaś:)ale nie odpisywałaś:)A co do biedronki to bardzo lubie tam chodzić!!!

Właśnie skończyłam czytać zawartość od 15.01 do dzisiaj i za chwilę mój mnie zabije...
Ja też bardzo lubię tam chodzić, tylko jakbym ja Wam coś w tym stylu napisała znienacka na forum, to spadłabyś z krzesła;-):-D Bo jestem nowa pisząca:)

reklama
Właśnie skończyłam czytać zawartość od 15.01 do dzisiaj i za chwilę mój mnie zabije...
Ja też bardzo lubię tam chodzić, tylko jakbym ja Wam coś w tym stylu napisała znienacka na forum, to spadłabyś z krzesła;-):-D Bo jestem nowa pisząca:)

A tu się mylisz:)
Bo nie rozdielam nowa czy "stara":)
Ale zapewne inne też by chiały poznać nowe. Dlatego takie troche denerwujące jest jak nowa zaczyna pisac 2 posty pożniej znika:)Dlatego pisz wszystko o ile chcesz:)Chętnie poczytamy:)I Cię poznamy:)

Kasiulka - zdrowiej szybko!!!! Co do kupek to Iga miała problemy jak była mniejsza, teraz robi 2-3 dziennie, ale cały czas na debridacie tak do ok roczku. Co do czopka to mnie gastrolog polecała "wywoływac" czyli nie wsadzać całego czopka tylko kawałek i sprowokowac zrobienie samemu przez dzidziolka

Ewus - super Twoje chłopaki i mamuśka niczego sobie

sealet - zdrówka dla córci

konniczynka - najlepsze choc spóźnione życzonka dla Emilki

koriander - grrrrrrrr, mam tylko nadzieję że nie jesteś zbyt stratna ale sam fakt, juz doczytałam że jednak dokumenty tez tam mialaś:-( A niech go!!!!
Gratulujemy czworakowania:-)

hefi - fajny ten test mojej wyszło 75% brązowe, narazie z ciemno-granatowych ma szare:)

agusia - dobrze że juz w domku jesteście, a synuś uroczy

Klementinka - ale się rozbrykał Jaś, gratki!!!!

Lena - zdrówka dla małej, ja tez lubię "biedro":tak:

kpi - moja nadal w "nosidełku" jeździ, przymierzam sie do wiekszego fotelika. Jaki Wy macie??

casia - gratki dla maluszka

Dla Natanka i Krystianka - buziaczki i najlepsze życzonka!!!!

A ja wczoraj zostałam podwójną ciocią: Ula i Julek przyszli na świat:-):-):-)

Ksawus nadal spi i ony tak do rana pozostalo moze sie zlituje w koncu nad mamusia i da sie wyspac...
mieszkanko posprzatane,wykapana teraz tylko czekam az pralka skonczy prac pozwiesze pranko i tez ide nyny:)

lenka skad ja to znam ze nie ma miejsc w przychodni u nas to samo i owego dnia jak bylam z malym tez nie bylo ale nie dalam sie splawic bo 2 dni wczesniej to pani dr przez tel powiedziala mi ze mam kupic flegamine w kropelkach i podawac ale nie pomagalo i dlatego pojechalismy i czekalam tak dlugo az nas przyjela poprostu mialam zle przeczucia i niestety sie nie mylilam:( (ja tez smarowalam pulmexem i oklepywalam) zycze Wam oby tylko na przeziebieniu sie skonczylo!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!

Kasiulka jak Ksawery ma problem z kupka daje sliwke-bidulka sie meczy...

Zobacz załącznik 319748Zobacz załącznik 319749Zobacz załącznik 319750Zobacz załącznik 319751 to Ksawety w szpitalu
super synus, jaki juz duzy
gratki dla synusia:)

dzięki, w poniedziałek idziemy na kontrolę, tylko, że Natalka krztusi się 1 raz, dokładnie ... zakrztusi, wszystko się uspokoi i do następnego dnia spokój ...
to chyba nie wygląda na chorobę????

moja słodkie, banany, jabłka, brzoskwinie, morele ...

A tak z innej beczki, czy Wasze Maluchy nadal jeżdża w fotelikach kołyskach? Bo nasza ledwo się mieści ... kupiliśmy już następny 9-36kg i niebawem musimy ją przesadzić ...

My nie mamy problemów z kupą...
to nie masz sie czym przejmowac, myslalam ze czesciej jej sie to zdarza
moja siostra sie krztusila za kazdym razem jak jadla, przez przypadek trafila do lekarza i zdiagnozowal obustronne zapalenie pluc, 2 miesiace w szpitalu
Boże ale ta piłka ręczna mnie nerwów kosztuje!!! zawsze sobie mówię że spokojnie mecze będę ogladać ale sie nie da :)
szkoda ze nie nagralam meza jak klnal, wieczor do kitu przez tych szczypiornistow:/

aaaa i zapomnialam po co tu weszlam
Agast widzialam twoje bransoletki na fb i to zainspirowalo mnie zeby kupic malzowi na walentynki cos z tej bizuterii, tylko czy mozesz przypomniec strone?

Avena gratki, podwojna ciocia, podwojne szczescie

Ostatnia edycja:
reklama
kasiulka współczuje problemu z kupkami, tez z Natanem przez to przechodziłam i wiem jak dziecko przy tym się meczy, tak jak przy kupkach tak nigdy Natan mi tak mocno nie płakał, jemu zatwardzały ryż, marchewka no i kaszki ryżowe więc odstwiłam mu na jakiś czas, wkładałam czopki no i dobry jest ten syrop debridat

Ewus - ale masz super chłopaków

sealet dużo zdrówka dla córeczki

koriander co za dziadostwo po tym świecie chodzi!! masakra! współczuje!!

avena gratuluje ciociu bliźniaków!!

WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA :)))

klementinka to u mnie mój mąż nie oglada tylko ja :)) hehe mam to po mamie miłość do sportu

Ostatnia edycja:
Do góry