reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Trzecia!

Mam ważne info. Właśnie zrobiłam po raz kolejny test ciążowy i....
JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW Gratulacje;)
A my MAMY pierwszego ząbka już na wierzchu:)
1220happy-tooth_stronka-agusi.gif

Witajcie,

Asnecja - ogromne gratulacje!!:-):-)
Która jeszcze się pisze, jeszcze jedno miejsce na podium zostało;-)

Gratulacje Gaji ząbka!:-):-):-) My nadal nic:-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-):-)

Życzę wam miłego dnia, może po południu do was wpadnę;-)

Asnecja - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Avena -
Super! Podwójna ciocia :)
Cobra, Lena - trzymam kciuki żeby katarek i kaszelek przeszły szybko :) Gaji gratulujemy zębolka
Koriander - no co za kawał buraka #$%^, matkę z dzieckiem obrobić :( Za to w nagrodę mały raczek :)
Perfecta - trzymam kciuki, zeby wszytko poszło po Twojej myśli
Kasiulka - jak zdrowie? Spróbuj dawać jej jak najwięcej pić (może któryś sok ją w końcu przekona do butelki ;) i śliwki.
Agi78 - super grzeczną masz córeczkę :D

Agatka oczka już teraz ma ciemnobrązowe (po mnie, mąż ma szarozielone). Od razu po urodzeniu było widać, że będą ciemne, bo miała od razu bardzo ciemnogranatowe i bardzo szybko zaczęły brązowieć.

Na razie nadal jesteśmy w nosidełku i pewnie jeszcze trochę pobędziemy. Może dlatego, że mamy takie do 13 kg i jest dość duże?

U nas nocka pod znakiem gorączki - wieczorem doszło do 39C :( Na szczęście po czopku spadło... do tego w nocy trochę kaszelku...podejrzewam trzydniówkę albo ząbki - zobaczymy za 3 dni :) Dzis póki co tylko 37,1 :)

reklama
Jakie tu dzisiaj dobre wieści od rana:-D:-D

avena - gratuluje ciociu!!!!

Asnecja - ogromniaste gratulacje!!!!! Daj znac po lekarzu:tak:

Lena - gratulujemy Gai ząbka:-)

Agi - nic tylko zabierac Polcie na rajdy zakupowe:-D:-D

Perfecta - trzymam kciuki!!

Kahna - zeby odpowiadac kilku osobom na raz możesz uzywać multicytatu, uzywajac ostatniej ikonki pod postem

sealet - chyba wiekszosc z nas miala ten fotelik do 13 kg;-);-) duzo zdrówka dla córeczki

Sto latek dla Klary!!!

Ostatnia edycja:
Do góry