reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a ja wpadlam sie pochwalic ze dzis Jas 6 razy sam sie przewrocil z plecow na brzuch
wreszcie leniuch sie wzial
a na brzuszku tak dupka podrzucal ze prawie na kolankach stawal:)

Koriander wspolczuje, niestety wiem jakie to okropne uczucie zostac okradzionym

Kpi nie chce cie sraszyc czy wprowadzac zamieszania ale chyba poszlabym z mala do osluchania
u mojej siostry, jak byla niemowlakiem wlasnie tak objawialo sie zapalenie pluc, krztuszeniem

reklama
Agusia ale u nas wizyta dopiero w pon bo miejsc nie ma kupiłam hascosept do psikania i pulmex do nacierania zobaczymy jutro rano:(

hej
koriander wspolczuje:dry: co za dupek :no:
wszystkiego najlepszego dla solenizantów:-)
No i duuuuuuuuzo zdrówka dlo chorowitków:tak:

My juz zdrowi na szczescie... ale od polowy grudnia do 9 stycznia byla porazka....:dry:
Ogólnie Miki grzeczny, obraca sie z brzuszka na plecy i odwrotnie, turla sie:-) ale jeszcze nie raczkuje:-)
teraz dzieciaczki juz spia a ja ogladam na wspolnej;-)
Milego wieczorku kochane:*

koriander - szkoda słów na takiego bezczelnego dupka.... no i co mu z tego?? Może jeszcze odda chociaż dokumenty?

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!
Jestem mega padnieta więc uciekam pod prysznic.. na szczęście jutro wolne;)

Dziewczyny, czy Wasze maleństwa też mają problem z kupkami czasami? Hania nigdy nie miała takich problemów, jednak od poniedziałku nie robiła kupy, więc włożyłam jej dzisiaj czopek glicerynowy. Po paru godzinach zrobila kupę ale napięła się przy tym nagle i zaczęła strasznie płakać. Ale tak płakała, że aż się zestresowałam :-(

Potem jeszcze 3 razy tak samo, tak więc zrobiła 4 kupy ale z takim płaczem, że do teraz nie mogę dojść do siebie :-(

reklama
Do góry