reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Akurat nie Ciebie miałąm na myśli!!!
ale widzę, że jednak czytałaś:)ale nie odpisywałaś:)A co do biedronki to bardzo lubie tam chodzić!!!

Właśnie skończyłam czytać zawartość od 15.01 do dzisiaj i za chwilę mój mnie zabije...
Ja też bardzo lubię tam chodzić, tylko jakbym ja Wam coś w tym stylu napisała znienacka na forum, to spadłabyś z krzesła;-):-D Bo jestem nowa pisząca:)

reklama
Właśnie skończyłam czytać zawartość od 15.01 do dzisiaj i za chwilę mój mnie zabije...
Ja też bardzo lubię tam chodzić, tylko jakbym ja Wam coś w tym stylu napisała znienacka na forum, to spadłabyś z krzesła;-):-D Bo jestem nowa pisząca:)

A tu się mylisz:)
Bo nie rozdielam nowa czy "stara":)
Ale zapewne inne też by chiały poznać nowe. Dlatego takie troche denerwujące jest jak nowa zaczyna pisac 2 posty pożniej znika:)Dlatego pisz wszystko o ile chcesz:)Chętnie poczytamy:)I Cię poznamy:)

Kasiulka - zdrowiej szybko!!!! Co do kupek to Iga miała problemy jak była mniejsza, teraz robi 2-3 dziennie, ale cały czas na debridacie tak do ok roczku. Co do czopka to mnie gastrolog polecała "wywoływac" czyli nie wsadzać całego czopka tylko kawałek i sprowokowac zrobienie samemu przez dzidziolka

Ewus - super Twoje chłopaki i mamuśka niczego sobie

sealet - zdrówka dla córci

konniczynka - najlepsze choc spóźnione życzonka dla Emilki

koriander - grrrrrrrr, mam tylko nadzieję że nie jesteś zbyt stratna ale sam fakt, juz doczytałam że jednak dokumenty tez tam mialaś:-( A niech go!!!!
Gratulujemy czworakowania:-)

hefi - fajny ten test mojej wyszło 75% brązowe, narazie z ciemno-granatowych ma szare:)

agusia - dobrze że juz w domku jesteście, a synuś uroczy

Klementinka - ale się rozbrykał Jaś, gratki!!!!

Lena - zdrówka dla małej, ja tez lubię "biedro":tak:

kpi - moja nadal w "nosidełku" jeździ, przymierzam sie do wiekszego fotelika. Jaki Wy macie??

casia - gratki dla maluszka

Dla Natanka i Krystianka - buziaczki i najlepsze życzonka!!!!

A ja wczoraj zostałam podwójną ciocią: Ula i Julek przyszli na świat:-):-):-)

Ksawus nadal spi i ony tak do rana pozostalo moze sie zlituje w koncu nad mamusia i da sie wyspac...
mieszkanko posprzatane,wykapana teraz tylko czekam az pralka skonczy prac pozwiesze pranko i tez ide nyny:)

lenka skad ja to znam ze nie ma miejsc w przychodni u nas to samo i owego dnia jak bylam z malym tez nie bylo ale nie dalam sie splawic bo 2 dni wczesniej to pani dr przez tel powiedziala mi ze mam kupic flegamine w kropelkach i podawac ale nie pomagalo i dlatego pojechalismy i czekalam tak dlugo az nas przyjela poprostu mialam zle przeczucia i niestety sie nie mylilam:( (ja tez smarowalam pulmexem i oklepywalam) zycze Wam oby tylko na przeziebieniu sie skonczylo!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!

Kasiulka jak Ksawery ma problem z kupka daje sliwke-bidulka sie meczy...

Zobacz załącznik 319748Zobacz załącznik 319749Zobacz załącznik 319750Zobacz załącznik 319751 to Ksawety w szpitalu
super synus, jaki juz duzy
gratki dla synusia:)

dzięki, w poniedziałek idziemy na kontrolę, tylko, że Natalka krztusi się 1 raz, dokładnie ... zakrztusi, wszystko się uspokoi i do następnego dnia spokój ...
to chyba nie wygląda na chorobę????

moja słodkie, banany, jabłka, brzoskwinie, morele ...

A tak z innej beczki, czy Wasze Maluchy nadal jeżdża w fotelikach kołyskach? Bo nasza ledwo się mieści ... kupiliśmy już następny 9-36kg i niebawem musimy ją przesadzić ...

My nie mamy problemów z kupą...
to nie masz sie czym przejmowac, myslalam ze czesciej jej sie to zdarza
moja siostra sie krztusila za kazdym razem jak jadla, przez przypadek trafila do lekarza i zdiagnozowal obustronne zapalenie pluc, 2 miesiace w szpitalu
Boże ale ta piłka ręczna mnie nerwów kosztuje!!! zawsze sobie mówię że spokojnie mecze będę ogladać ale sie nie da :)
szkoda ze nie nagralam meza jak klnal, wieczor do kitu przez tych szczypiornistow:/

aaaa i zapomnialam po co tu weszlam
Agast widzialam twoje bransoletki na fb i to zainspirowalo mnie zeby kupic malzowi na walentynki cos z tej bizuterii, tylko czy mozesz przypomniec strone?

Avena gratki, podwojna ciocia, podwojne szczescie

Ostatnia edycja:
reklama
kasiulka współczuje problemu z kupkami, tez z Natanem przez to przechodziłam i wiem jak dziecko przy tym się meczy, tak jak przy kupkach tak nigdy Natan mi tak mocno nie płakał, jemu zatwardzały ryż, marchewka no i kaszki ryżowe więc odstwiłam mu na jakiś czas, wkładałam czopki no i dobry jest ten syrop debridat

Ewus - ale masz super chłopaków

sealet dużo zdrówka dla córeczki

koriander co za dziadostwo po tym świecie chodzi!! masakra! współczuje!!

avena gratuluje ciociu bliźniaków!!

WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA :)))

klementinka to u mnie mój mąż nie oglada tylko ja :)) hehe mam to po mamie miłość do sportu

Ostatnia edycja:
Do góry