Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A lyzeczką nie da rady?
no będę próbować. A jakie smaki Wasze maleństwa lubią najbardziej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lyzeczką nie da rady?
Ksawus nadal spi i ony tak do rana pozostalo moze sie zlituje w koncu nad mamusia i da sie wyspac...
mieszkanko posprzatane,wykapana teraz tylko czekam az pralka skonczy prac pozwiesze pranko i tez ide nyny
lenka skad ja to znam ze nie ma miejsc w przychodni u nas to samo i owego dnia jak bylam z malym tez nie bylo ale nie dalam sie splawic bo 2 dni wczesniej to pani dr przez tel powiedziala mi ze mam kupic flegamine w kropelkach i podawac ale nie pomagalo i dlatego pojechalismy i czekalam tak dlugo az nas przyjela poprostu mialam zle przeczucia i niestety sie nie mylilam(ja tez smarowalam pulmexem i oklepywalam) zycze Wam oby tylko na przeziebieniu sie skonczylo!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!
Kasiulka jak Ksawery ma problem z kupka daje sliwke-bidulka sie meczy...
Zobacz załącznik 319748Zobacz załącznik 319749Zobacz załącznik 319750Zobacz załącznik 319751 to Ksawety w szpitalu
a ja wpadlam sie pochwalic ze dzis Jas 6 razy sam sie przewrocil z plecow na brzuch
wreszcie leniuch sie wzial
a na brzuszku tak dupka podrzucal ze prawie na kolankach stawal
Koriander wspolczuje, niestety wiem jakie to okropne uczucie zostac okradzionym
Kpi nie chce cie sraszyc czy wprowadzac zamieszania ale chyba poszlabym z mala do osluchania
u mojej siostry, jak byla niemowlakiem wlasnie tak objawialo sie zapalenie pluc, krztuszeniem
A tak z innej beczki, czy Wasze Maluchy nadal jeżdża w fotelikach kołyskach? Bo nasza ledwo się mieści ... kupiliśmy już następny 9-36kg i niebawem musimy ją przesadzić ...
My nie mamy problemów z kupą...
lena niestety tak wieloogniskowe zap pluz i obstrukcyjne zap oskrzeli![]()