reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ksawus nadal spi i ony tak do rana pozostalo moze sie zlituje w koncu nad mamusia i da sie wyspac...
mieszkanko posprzatane,wykapana teraz tylko czekam az pralka skonczy prac pozwiesze pranko i tez ide nyny:)

lenka skad ja to znam ze nie ma miejsc w przychodni u nas to samo i owego dnia jak bylam z malym tez nie bylo ale nie dalam sie splawic bo 2 dni wczesniej to pani dr przez tel powiedziala mi ze mam kupic flegamine w kropelkach i podawac ale nie pomagalo i dlatego pojechalismy i czekalam tak dlugo az nas przyjela poprostu mialam zle przeczucia i niestety sie nie mylilam:( (ja tez smarowalam pulmexem i oklepywalam) zycze Wam oby tylko na przeziebieniu sie skonczylo!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!

Kasiulka jak Ksawery ma problem z kupka daje sliwke-bidulka sie meczy...

P1145039.jpgP1155219.jpgP1155231.jpgP1155078.jpg to Ksawety w szpitalu

Ksawus nadal spi i ony tak do rana pozostalo moze sie zlituje w koncu nad mamusia i da sie wyspac...
mieszkanko posprzatane,wykapana teraz tylko czekam az pralka skonczy prac pozwiesze pranko i tez ide nyny:)

lenka skad ja to znam ze nie ma miejsc w przychodni u nas to samo i owego dnia jak bylam z malym tez nie bylo ale nie dalam sie splawic bo 2 dni wczesniej to pani dr przez tel powiedziala mi ze mam kupic flegamine w kropelkach i podawac ale nie pomagalo i dlatego pojechalismy i czekalam tak dlugo az nas przyjela poprostu mialam zle przeczucia i niestety sie nie mylilam:( (ja tez smarowalam pulmexem i oklepywalam) zycze Wam oby tylko na przeziebieniu sie skonczylo!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!

Kasiulka jak Ksawery ma problem z kupka daje sliwke-bidulka sie meczy...

Zobacz załącznik 319748Zobacz załącznik 319749Zobacz załącznik 319750Zobacz załącznik 319751 to Ksawety w szpitalu

A co miał???Zapalenie płuc??

a ja wpadlam sie pochwalic ze dzis Jas 6 razy sam sie przewrocil z plecow na brzuch
wreszcie leniuch sie wzial
a na brzuszku tak dupka podrzucal ze prawie na kolankach stawal:)

Koriander wspolczuje, niestety wiem jakie to okropne uczucie zostac okradzionym

Kpi nie chce cie sraszyc czy wprowadzac zamieszania ale chyba poszlabym z mala do osluchania
u mojej siostry, jak byla niemowlakiem wlasnie tak objawialo sie zapalenie pluc, krztuszeniem

gratki dla synusia:)

dzięki, w poniedziałek idziemy na kontrolę, tylko, że Natalka krztusi się 1 raz, dokładnie ... zakrztusi, wszystko się uspokoi i do następnego dnia spokój ...
to chyba nie wygląda na chorobę????

no będę próbować. A jakie smaki Wasze maleństwa lubią najbardziej?

moja słodkie, banany, jabłka, brzoskwinie, morele ...

A tak z innej beczki, czy Wasze Maluchy nadal jeżdża w fotelikach kołyskach? Bo nasza ledwo się mieści ... kupiliśmy już następny 9-36kg i niebawem musimy ją przesadzić ...

My nie mamy problemów z kupą...

Witam wieczorową porą:)

Aisa80 - dziękuję za odpowiedź, w sumie tylko od Ciebie dostałam:) Mam nadzieję, że samopoczucie trochę lepsze już masz i zmienia się podejście do Twojej kruszynki - ja bez mojego Małego nie wyobrażam sobie życia, choćby marudził i beczał trzy dni non -stop. Zainspirowałaś mnie również Ciesielską, właśnie ściągnęłam e-booki i w wolnej chwili (ha,ha) zabiorę się za czytanie.

ewus2090 - bliźniaki są super, przesłodcy, ja marzyłam o dwójce na raz, ale nie wyszło...

Dziewczynki, których maluchy mają problem z kaszlem - nie czekajcie z osłuchaniem przez lekarza, bo ja zachorowałam, dwa tygodnie siedziałam bez dziecka u mamy, na dodatek zaraziłam swoją mamę, ciągnęło się choróbsko około miesiąca, mama moja jeszcze chora -jakiś wirus chyba grasuje - w sumie objawem jest kaszel okropny, potem doszedł katar, u mamy nic więcej, mi jeszcze skoczyła temperatura do 39,9 raz, dlatego się odseparowałam od maluszka. Skończyło się na końskiej dawce antubiotyków i leżeniem w łóżku dwa tygodnie, a osłabiona jestem potwornie do dzisiaj. Mały na szczęście się nie zdążył zarazić.

mama kubulki - pytałaś o mamy z Lublina - ja co prawda mieszkam w Chełmie, ale pochodzę z Lublina i tam pracuję, tak więc często bywam w L. - jeśli masz ochotę, napisz na PW:-)

lebaDTR - wrr..... nie było za miłe - jeśli nie masz ochoty na nową koleżankę na forum, napisz, nie ma problemu. Nie pisałam kilka dni, bo nie miałam czasu, ani co pisać, przecież Wam nie napiszę, że jadę do Biedronki, bo nie jestem z Wami na takim etapie znajomości;) Jeśli ciągle trzeba się tu tłumaczyć, czy czekać na jakąś specjalną akceptację, czytając w międzyczasie mało zachęcające komentarze, to faktycznie chyba rozpoczęcie pisania na tym forum było błędem.

Ale się pochwalę, że mój synio nauczył się robić cześć, papa, bić brawo i kilka innych rzeczy:) Pozdrawiam wszystkich.

Serdeczności dla miesięczniaków!!!

A tak z innej beczki, czy Wasze Maluchy nadal jeżdża w fotelikach kołyskach? Bo nasza ledwo się mieści ... kupiliśmy już następny 9-36kg i niebawem musimy ją przesadzić ...

My nie mamy problemów z kupą...

Hania od tygodnia jeździ już w foteliku od 9kg, ponieważ z tego fotelika co piszesz, wychodziła jej już głowa poza fotelik, a to już niebezpieczne

Akurat nie Ciebie miałąm na myśli!!!
ale widzę, że jednak czytałaś:)ale nie odpisywałaś:)A co do biedronki to bardzo lubie tam chodzić!!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry