emalia - nie smuć się, ja przyznaję, że rzadko kiedy składam życzenia bo rzadko kiedy mam na to czas. Może dlatego np wczoraj jak widziałam wiele osób składających życzenia pominęło moją Nelcię, jednak mnie to jakoś mocno nie dotknęło, mam wiarę w to, że to są po prostu niedopatrzenia; jest nas tu dużo, z dnia na dzień coraz to więcej i trudno ogarnąć.
Perfecta - fajne te Twoje przepisy, chyba będę musiała się na coś z nich skusić, podoba mi się pomysł z mlekiem kokosowym do zupy, mam tylko nadzieję, że ono nie będzie Nelci uczulało. Używam w kuchni wielu ziół ale jakoś kolendry nie, zainspirowałaś mnie do tego by ją wprowadzić do potraw! Nie martw się na zapas przed badaniem, ważne by pójść i sprawdzić co się dzieje. Ja też w końcu powinnam do gina pójść..............
Agi - najważniejsze chyba byś ufała swej matczynej intuicji, dobrze, że oskrzela i płuca ma czyste, a syropek na pewno jej nie zaszkodzi.
izia, avena - współczuję tych telefonów..
arica - my mamy już zamówione foto-książki. Tylko coś mnie mocno zastanawia, jednego dnia złożyłam jedną książkę i zamówiłam, a drugiego troszkę tę wcześniej stworzona zmodyfikowałam i zamówiłam jako drugi prezent. To z założenia miały być 2 osobne zamówienia i wiecie co to później złożone zamówienie już jest wysłane, 2 dzień zajęła im realizacja, a to pierwsze ma być zrealizowane dopiero 17 stycznia, jestem tym mocno zaskoczona. mam nadzieję, że zdąży dojść! Dobrze, że tam jako adres wysyłki podałam już docelowy adres dziadków by podwójnie za przesyłkę nie płacić.
Klementinka - dobrze, że wróciłaś na forum, szkoda, że znowu się nam nie udało spotkać..ale to był paskudny czas jeśli o pogodę i choroby idzie... Do trzech razy sztuka!Zdrówka dla Jasia!
Casia77 - ja się troszkę obawiam kupić taką najtańsza na allegro golarkę, kupiłam jakąś kiedyś w biedronce i jest do niczego, a czasem by mi się przydała by coś odmechacić w miarę szybko i dobrze. Miłoszek ma śliczny uśmiech!!
liliti - fajna taka gadułka!
Anecznik - Kochana głowa do góry! Zobaczysz, ze kiedyś na pewno Ci się ta wiedza przyda!
mama kubulki - współczuję kontaktów z teściową...
aisa - zdrówka dla Basi, co to takiego ta "kilerka" ?
Fajnie, że masz dobrze kontakty z Teściami!
Jeśli którąś z Wam pominęłam to przepraszam, nie jest to świadome!
I jeszcze się pochwalę.. Moje dziecko dziś przekręciło się samo z brzuszka na plecy, co prawda raz i chyba pewnym przypadkiem ale jednak! jak na tego leniuszka to niebywały wyczyn! pewnie teraz kilka tygodni będzie po tym odpoczywała