reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny
dziekuje bardzo za życzenia dla kubusia;) rety, nie wiem kiedy te 7 miesiecy minelo, wydaje mi sie urodzil sie tak niedawno eh ;)

wszytskiego najlepszego dla Ignasia Iguni Łukaszka i Olka

dzisiaj z Kubusiem lepiej, kaszle jeszcze, ale katar chyba mniejszy, jutro pojdziemy z nim do pediatry, zeby jeszcze raz go osłuchala

zdjecia dzieciaczkow wspaniałe!!!!

moja kolezanka, ktora jest w ciazy z trojaczkami bedzie miala 3 chłopców, wilejajowe, kazdy inny hehehe niezla jazda bedzie jak zaczna chodzic ;)

a na dzien babci i dziadzia zrobimy koszulki ze zdjeciem Kubusia i napisem "jestem babcia Kubusia " jestem dziadziem Kubusia", musze tylko papier do prasowanek kupic i sami wydrukujemy, moja kolezanka zrobila tak w zeszlym roku i podobno dziadkowie oszaleli ze szczescia ;)

czy ktoras z Was robila sobie trwala, styling albo headline, jak efekty?

pozdrawiam , a chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia ;)

Ostatnia edycja:
No własnie tak się kiedyś zastanawiałam że rodzicom bliżniąt , trojaczków czy czworaczków ect. To chyba jak zaczynają raczkować, chodzić to ZEZ ROZBIEŻNY się robi:):):) Bo każde w inną stronę:)
A tak poważnie to podziwiam i chylę czoła dla osób z bliżniętami i więcej!

No własnie tak się kiedyś zastanawiałam że rodzicom bliżniąt , trojaczków czy czworaczków ect. To chyba jak zaczynają raczkować, chodzić to ZEZ ROZBIEŻNY się robi:):):) Bo każde w inną stronę:)
A tak poważnie to podziwiam i chylę czoła dla osób z bliżniętami i więcej!

hehe no tak bo trzeba miec oczy z przodu i z tyłu i do tego motorek w tyłku heheh

Obiecałam - obiecałam :) Dzisiaj się nie dało napisać tego w dzień bo Jasiowi idzie 2 jedynka i cały czas brak koncentracji:) Dopiero jak zasnął to dałam radę:)
To ja przepraszam za opóżnienie:)
Kochana chili możesz zastąpić pastą red curry , green curry lu yellow curry.
Przepis na pierożki , które są z tym rosołkiem przepyszne także mogę Ci napisac , jest prosty bardzo:)
oczywiście że poproszę;-)

Najlepsze życzenia dla Kornelki, Ignasia, Łukaszka i Kubusia

no cudne te wasze dzieci;-)))) chłopaki jak malowane hehe
to zamieszczem moja Królewne ;-)

Załączniki

• 054.jpg
    054.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry