reklama
nadika
Fanka BB :)
Perfecta śliczny tygrysek
Twardy Antoś jaki śliczny
Kasiek ślicznotka z Hani
nadrobiłam dzisiejszy dzień w czytaniu no i madzius sie pojawiła i sporo nowych i mimo to atmosfera zaczyna się ocieplać
Twardy Antoś jaki śliczny
Kasiek ślicznotka z Hani
nadrobiłam dzisiejszy dzień w czytaniu no i madzius sie pojawiła i sporo nowych i mimo to atmosfera zaczyna się ocieplać
Obiecałam - obiecałam Dzisiaj się nie dało napisać tego w dzień bo Jasiowi idzie 2 jedynka i cały czas brak koncentracji Dopiero jak zasnął to dałam radęPerfecta - dzięki Ci kochana!!Przepisik i sorki że tak marudziłam;-) A Jaś cukiereczek, to z bańkami fajne
To ja przepraszam za opóżnienie
Kochana chili możesz zastąpić pastą red curry , green curry lu yellow curry.
Przepis na pierożki , które są z tym rosołkiem przepyszne także mogę Ci napisac , jest prosty bardzo
Te featc to właśnie nazywa kursu- od roku można to właśnie w takiej formie robić przedtem tylko w formie studiów. Kurs jest 10miesięczny a studia 2letnie, wybrałam wiec kurs. Do 2012każdy pracownik przedszkolny w irlandii powinien posiadac level 6 a ten właśnie taki daje+za lepsze wykształcenie dostanę podwyżkę:-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
no to mamy wspaniałą trójcę na brykach laska i dwóch muszkieterów
Może ktoś jeszcze ma taką brykę? ;-)
natalia1645
Aktywna w BB
Jeju jakie sliczne maluszki slodziaszki
to i ja przedstawie wam mojego Kacperka
to i ja przedstawie wam mojego Kacperka
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A pamietasz o mnie??Obiecałam - obiecałam Dzisiaj się nie dało napisać tego w dzień bo Jasiowi idzie 2 jedynka i cały czas brak koncentracji Dopiero jak zasnął to dałam radę
To ja przepraszam za opóżnienie
Kochana chili możesz zastąpić pastą red curry , green curry lu yellow curry.
Przepis na pierożki , które są z tym rosołkiem przepyszne także mogę Ci napisac , jest prosty bardzo