lenaDTR
[*]
karo85 Coś się nie odzywa, chyba postanowiła przedłużyć pobyt w SPA
Ostatnio też zauważam, że Emilka zaczęła się pocić
Nie czuję niepokoju, bo do tej pory kojarzyłam to z jakimś wysiłkiem (przy jedzeniu, wygibasach,płaczu). Po waszych postach, może poobserwuję jeszcze małą pod tym kątem- daję wit.D, ale przyznaję, że kilka razy o niej zapomniałam
A propos witaminy d: jaką podajecie? Daję na razie w kapsułkach, a teraz chciałam kupić juvitD w kropelkach (spora różnica w cenie, a jak podaję z kapsułki, to mam wrażenie, że tylko połowa dawki trafia do buzi- zawsze coś zostaje w kapsułce, na moich palcach lub na twarzy Emilki). Robiłam zamówienie w aptece przez internet i akurat nie było tych kropli w hurtowni. 2 dni później już się pojawiły, ale tylko tej witaminy nie mogłam zamówić, bo wartość zamówienia była za niska. Poszłam zatem popytać w aptekach i usłyszałam, że juvit D jest na receptę. I zgłupiałam, bo przecież przez neta nie można zamawiać lekarstw na receptę
koriander
Ja bym chciała, żeby mojej się znudziło łapanie za włosy i wydawanie przy tym okropnych pisków- obawiam się, że niedługo będę musiała sprawić sobie perukę i aparat słuchowy;-)
perfecta-Poryczałam się z tego że lena do łoża nie trafi
Wszyscy tylko nie Lena
A pod takim postem Zośka z marchewą
perfecta Ale słodziak, poznaję tego pana z bąbelkami
Przepis na pierożki poproszę na właściwy wątek, żeby nie zaginął- chętnie skorzystam
liliti A cóż ta ślicznotka ma na główce
"Smerfną" czapę czy rajstopki?
Natalia Fajne długie włoski
mojej bardzo pomału rosną
Mamakubulki zdrówka dla Kubusia i wszystkiego naj z okazji 7 miesięcy
.
Trojaczki
Oj będzie miała roboty przy 3 urwisach...
Witam nowe mamusie
ewela Uważam, że pod względem składników i tak Gerber ma jedne z lepszych słoiczków. MOM to nie trucizna, a informacja na słoiczku jest. Na szczęście w obiadkach nie ma w składzie MOM, a słoiczków z samym mięsem nie kupuję.
anecznik Zdecydowanie przydałaby ci się jakaś rozrywka- wyjście ze znajomymi, goście, kino...
Ja stwierdziłam, że dla mnie też chyba sporym obciążeniem jest przebywanie stale z dzieckiem po tym, jak odkryłam, że odpoczywam na zwykłych, "domowych" zakupach
szok
, podczas gdy mała zostaje z P. lub moimi rodzicami. A taszczenie siatek do domu, to
prawie jak relaks na siłowni;-).
l
Wiecie co jak piszecie ile wasze dzieciaki jedzą to jestem w szoku
Ja też jestem w szoku
Ale moja kruszynka niecałe 7kg chyba waży, więc i zapotrzebowanie pewnie ma mniejsze
Chociaż z dnia na dzień jest coraz ruchliwsza i na wieczór głodnieje- już potrafi 200ml z butli wyciągnąć. Za to w ciągu dnia słabiutko z tym jedzeniem. Muszę w końcu się wybrać na ważenie małej, ale chcę iść z P., a on ostatnio pracuje w godzinach przyjęć w przychodni.
Ewuś Dzielna z ciebie dziewczyna i sobie poradzisz
Zdec Szkoda, że Natalka tyle musi się od małego namęczyć u lekarzy, ale lepiej zrobić więcej badań niż coś zbagatelizować.
ulkwil Dużo zdrówka dla was
kasiek ślicznego masz synka
izia Mam przyciemniony monitor (korzystam z kompa w pokoju, gdzie śpi mała), ale wydaje mi się, że małemu aż płoną poliki z radości jeżdżenia taka furą
Wszystkiego najwspanialszego dla dzisiejszych solenizantów, a dla Igusi dodatkowe gratulacje z okazji nowej umiejętności!!!
Twardy Niezły przystojniaczek
Milka Moja też nabywa nowe umiejętności u dziadków
Tylko że ja jestem przy tym. A w domu długo nie chce ich powtarzać- tak było m.in. z obrotami
Kasiulka Hania jak zwykle ma piękny uśmiech od ucha do ucha
Mogłybyście spać w (przepraszam za słownictwo;-)) obsranych gaciach
Mojej córce to nie przeszkadza
Obudziła się przed chwilą (zazwyczaj dopiero o 3ej), przystawiłam ją do cyca, a tu nagle rozszedł się przeraźliwy smród na cały pokój
Mała zrobiła kupę, pociamkała chwilę cyca i zasnęła jak aniołek. Ale "niedobra" mama zmieniła pieluchę i teraz sen już jest bardziej nerwowy
kajdusia, eagle, AniaCh Gdzie się zawieruszyłyście?!