reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec - wstawiałam zdęcia 1,5 tyg temu, str 55 w razie czego:-D No to bogato na święta w firmie, u mnie wielkie g***** jak co roku:-)

Koriander - ale mialaś przeżycia po jogurciku, kto by pomyślał, ale najważniejsze że już z malutką wszystko dobrze

Lencja - ja też dzisiaj ubierałam choinkę:tak: Igula jaka zdziwiona co to za krzak świecący. A z jogurtami mamy tak samo, ja też nie mogę jeść ani małej podać
:-(szkoda

Kasiek - ja "myję" silikonową szczoteczką znaczy tą nakładką na palec

reklama
dziewczyny tak dzisiaj robiac przeglad lodówki znalazłam makrele wedzoną zrobiłam paste, +cebula i troche oleju i dopiero wtedy skumałam ze przeciez to mozna przy skazie :p wiec polecam ja sie juz tak objadałam ze chodzic nie mogę :p aaa mozecie mi doradzic... Emilka ma skaze - ok... trzymam diete - ok ostatnio miałam chwile załamania (B przyniósł paczke świąteczna z pracy ) i zjadłam batona marsa i princessę no i u Emilki nic nie wyszło :szok: sprawdzałam skład a tam masakra, pełno mleka, laktozy jakis innych mlecznych bajerów... juz nie wiem co mam mysleć...

a czy jest opcja zeby była uczulona tylko na białko jaja??? zółtko jem i nic jej nie jest ;/

no to chyba czas na mnie :p miłej nocki zycze mamuski :)

Witam

Ja tylko na momencik wpadłam.

Koriander współczuję przeżyć.Biedna Lilcia.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!

My o podawaniu Karoli jogurcików tylko pomarzyć możemy.

Jutro mój Piotrek zostawia nas na cały dzień u moich rodziców, a sam biedny o 5 musi wstać i do Warszawy jechać.

z Hanią chyba gorzej. Obudzila sie z płaczem a raczej krzykiem, zwymiotowała z tego wszystkiego :-(

Biedactwo... może jedź na pogotowie, nie ma co ryzykować z takim malcem

Dzięki za odpowiedzi co do mycia ząbków! Kupiłam zestaw szczoteczek canpol babies, 3 szczoteczki... na razie używa się 1, później 2 i dopiero 3, a ta ostatnio to taka zwykła jak nasza tylko mała... mam też pastę nanodent :) od jutra szczotkujemy ;)

Miłych snów! oraz szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorowitkom!!! :)

na-tuska - koleżanki synek był uczulony tylko na białko kurze... musisz po prostu próbować ale może mniej złożonymi produktami, łatwiej Ci będzie wnioskować czy coś uczula czy też nie.
avena - Nelcia też się zdziwiła na choinkę ale ogólnie to bardzo jej się podoba :) oj jogurcików i twarożków to mi najbardziej szkoda....
Kasiulka - trzymam kciuki za Hanię!! i za Ciebie... Trudna noc przed Wami pewnie

czesc dziewczynki
nie było mnie kilka dni, a wyprodukowalyscie tu prawdziwa epopeje i mam prawie 30 stron do nadrobienia, ogarne wszystko i poodpisuje ;)

u nas kiepsko, Kubus zaczął dzis wymiotowac, a ja przez ostatnie 3 dni czulam sie jak w stanie agonii, mialam prawdopodobnie grype żołądkowa, biegunka, wymioty tragedia, 6 osob w pracy miało tak samo, niektorzy w szpitalu na kroplówkach, martwie sie się, ze Kubusia zaraziłam, dzis 5 razy zwymiotował, ale humor miał dobry, śmiał się i gaworzył i biegunki nie było, był szczepiony na rotawirusy, moze dzieki temu objawy nie są bardo intensywne, liczę, ze mu sie poprawi

w pracy mielismy wigilie (po niej tyle osob sie rozchorowało) przyszedł nawet świety mikołaj i rozawał prezenty dzieciom, mówiłam wierszyk za Kubusia, była bardzo miło i pierwszy raz byliśmy wszyscy z dziecmi, (w tym roku urodziło sie u nas w pracy 4 dzieci, a 6 osob zatrudnionych plus 3 pielegniarki-szefowa była zrozpaczona i wsciekla za to na wszystkich, ale sie zrehabilitowala przygotowujac ta wigilie)

przyszły do nas kalendarze, sa bardzo ładne dobrej jakości, jeszcze raz dziekuje za namiar na najlepszefoto.pl, bo link do nich znalazlam tu na forum, zamotali sie i zamiast 3 kalendarzy dostaliśmy 7 sztuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zapłaciliśmy za 2 bo trzeci mial byc gratis ;) hehe i teraz wszystkie ciocie i babcie dostana w prezencie kalendarz z fotkami Kubusia hehehh ;)

lece Was doczytywać ;)

reklama
:-)Cześć :-D

Dzisiaj pierwsza?
Już na nogach od 5 , teraz pije kawke ale zaraz zabieram się za sprzątanie ...
Widze zę u Was już całkiem świąteczny nastrój. Pierniczki,choinki. A u nas cisza... Choinke stroić będziemy dopiero jutro wieczorem, pierniczki w sumie chyba dzisiaj będe piekła :-)

Koriander jak się dzisiaj malutka czuje? Jak Wam mineła noc? Mam nadzieje że wszystko jest dobrze ...

Kasiek1983 ja myłam starszemu od pierwszego ząbka a miał go jak skonczył 6 miesięcy i myjemy do dzisiaj 2 razy dziennie. Oluś jest jest szczerbaty :-D

Ewuś Tobie też życze szybkiego powrotu do domku z chłopakami. Mam nadzieje że Twój Ci pomaga.

Krakowianko ja nie miałam przyjemności z Tobą pisać, ale też życze Tobie i całej Twojej rodzinie spokojnych zdrowych i pełnych miłości i szczęścia świąt ;-)

Kasiulka1980 a jak tam Hania w nocy? Lepiej?

Mama kubulki dla Was też zdrówka ;-)

Ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam grającego zwierzaczka w Biedronce za 15 zł dla Olka a dla Jasia kupiłam 3 książeczki za 7.50. Tak więc prezenty pod choinke dla nich mam i ciutka mi lepiej ;-)
A dzisiaj popołudniu jade do lekarza dalej załatwiać sobie L4 bo inaczej musiałabym wrócić do pracy zaraz po świętach a jakoś mi się to nie widzi heh ... :-)

Dziewczyny wpadne napewno jeszcze przed świętami żeby złożyć Wam życzenia a teraz zabieram się do roboty bo mnie Wigilia zastanie
Buziaki :tak:

Do góry