reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hehe dziewczyny jestem tego samego zdania,ale kij jej w oko za to, nie chce sie juz klocic,bo najchetniej to bym to wszystko piepsznela te cale chrzciny taka jestem juz wnerwiona, niech mnie oni nie wkurzaja juz lepiej,bo jeszcze sie ze wszystkimi w starym roku pokłoce :szok:

a moj D wczoraj mowi,ze niech tylko ktos na chrzcinach przysapie,bo ta kolezanka ,to jej w tym domu nie lubia za bardzo haha masakra jakas, wiec mowie wam, wszystko na wlosku wisi,jak sie wkurze to piz_dne to wszystko . Zreszta powiedzialam,ze to nasze dziecko ,nasz wybor ,a nie calej reszty rodziny !

Hej mamusie.
Ja tak na chwilkę bo już Alan nie śpi i zaczyna marudzić.
Nie wiem czy dam radę zajrzeć jeszcze przed świętami.

Wczoraj byliśmy na szczepieniu no i jednak Alan ma jakąś alergię na czapkę:-D:-D:-D
Dzielny był w miarę ale to tylko jedno ukucie więc OK.Następne szczepienie w lipcu;-)

Kupiłam wczoraj Alankowi delikatny rosołek z cielęciną i zamierzam go dzisiaj podać.
Mówicie o danonkach...hmmm muszę się nad tym zastanowić:-D

Ewela wytrwałości życzę przy chrzcinach!!!U mnie też wszyscy mieli coś do powiedzenia...ehhh rodzina.

Witam sie tak na szybciutko bo ostatnie przygotowania i sprzatanie przed przyjazdem mamy, fajnie ze bedzie z nami, nie widziala Lili juz prawie pol roku wiec sie bedzie mogla nacieszyc wnusia (ktora mam nadzieje bedzie grzecznym aniolkiem:-D)
Nocka minela spokojnie, nie bylo temperatury ani zadnych wymiotow a rano kupka normalna wiec chyba lekarz mial racje co do tego jogurtu, ze to taka jednorazowa reakcja organizmu :baffled:.
Kasiulka a jak Hania teraz? Co z oczkami nadal takie male? A nie jest to jakies uczulenie moze jakis nowy proszek albo cos w powietrzu bylo?

eagle sto lat kochana duzo szczescia i radosci!!

ewela ale masz zamet z tym chrzestem kurcze na moje to powinna byc spokojna skromna uroczystosc z dzinksem w roli glownej a nie z chrzestnymi czy tesciami :dry:
ita wielki buziak dla Tymonka!!!
kasiajanicka pyszna taka szynecza marynowana, a co za eksperyment rybny planujesz?? Latajace ryby co same do buzi beda wpadac? :blink::-p
emalia to koniecznie podstaw garnuszek pod ten klocuszek :-D

Lencja co z jedzeniem Kornelci? probowalas jej dawac kawaleczki miekkich warzyw/owocow do reki?

A my zamowilismy kalendarz i wyszly piekne tylko ze ze mnie masa ciemna i nie zwrocilam uwagi na format przy zamawianiu :wściekła/y:Wiec babcie dostana kalendarzyk A5 ...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kasiulka a jak Hania teraz? Co z oczkami nadal takie male? A nie jest to jakies uczulenie moze jakis nowy proszek albo cos w powietrzu bylo?

Teraz trochę pospała. Oczka ma takie od katarku, zakraplam jej 3 razy dziennie. Proszku nie zmieniałam. Mieliśmy jechać na Święta do moich i Łukasza rodziców, no a nie pojedziemy raczej nigdzie

Witam sie tak na szybciutko bo ostatnie przygotowania i sprzatanie przed przyjazdem mamy, fajnie ze bedzie z nami, nie widziala Lili juz prawie pol roku wiec sie bedzie mogla nacieszyc wnusia (ktora mam nadzieje bedzie grzecznym aniolkiem:-D)
Nocka minela spokojnie, nie bylo temperatury ani zadnych wymiotow a rano kupka normalna wiec chyba lekarz mial racje co do tego jogurtu, ze to taka jednorazowa reakcja organizmu :baffled:.
A my zamowilismy kalendarz i wyszly piekne tylko ze ze mnie masa ciemna i nie zwrocilam uwagi na format przy zamawianiu :wściekła/y:Wiec babcie dostana kalendarzyk A5 ...:wściekła/y:

dobrze, ze już lepiej:tak:, to pewnie babcia jak tylko się pojawi przejmie Lilcie i tyle będziesz dziecko widziała;-)

Teraz trochę pospała. Oczka ma takie od katarku, zakraplam jej 3 razy dziennie. Proszku nie zmieniałam. Mieliśmy jechać na Święta do moich i Łukasza rodziców, no a nie pojedziemy raczej nigdzie

to smutne:-( ale do świat jeszcze 2 dni może się polepszy! Zdrówka dla Hani

hej, witam sie po przerwie
ostatnie dni przed swietami to koszmar, pol dnia na zakupach a drugie tyle w korkach
wrrrrrr niech juz wybuduja ten most

Jas dziadkow uwielbia, nawet robie sie troche zazdrosna
wymyslil sobie ze usypiac moze tylko babcia, a wszelkie zabawy to z dziadkiem wiec mama potrzebna tylko do zmiany pieluchy

doczytalam tylko co sie wczoraj dzialo na forum
Koriander Jas strasznie ulewal po podaniu jogurciku Hippa z owocami, chyba tez za wczesnie dla niego na mleko krowie, zwlaszcza ze ciagle podaje mu Comfort o obnizonej laktozie
poczekamy z nabialem,
dobrze ze u Lili sie skonczylo tylko taka reakcja, wspolczuje przezyc
Kasiulka, Avena, mama kubulki zdrowka dla waszych smykow, smutno czytac ze dzieciaczki choruja, wstretne wirusy

Eagle sto lat,
Tymus tobie rowniez wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 7 m-cy

ide podczytac zamkniety

reklama
eagle-sto latek!
Dużo zdrówka dla chorujących brzdaców:tak:
Ja dziś ide ze swoją do lekarza po 16 niech ją chociarz osłucha bo już pare dni ta flegma jej zalega w gardle i nic nie jje tylko cyc i cyc boje sie żeby się z tego zapalenie oskrzeli nie zrobiło:no:

Do góry