reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam was z rana .Widzę że druga .muszę trochę podczytać was i przepisać sernki bo mam zamiar upiec
Koriander ,Kasiulka mama kubulki jak dzieciaczki nocka spokojna? mam nadzieje ze tak!
mama kubulki super ci się udało z tymi kalendarzami kurcze ja zamówiłam duże zdjęcia dla dziadków i do tej pory nie ma mam nadzieje że zdążą zrobić bobędę musiała wymyślić coś innego

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
ja tak na szybko:-)
Eagle - najlepsze życzenia urodzinowe, niech Ci się spełni wszystko czego zapragniesz!!!

A wszystkim naszych chorym dzieciaczkom dużo zdrówka!!!

Dzień Dobry :)
u nas nocka w naszym łóżku, Natan co chwile sie budził wiec praktycznie prawie całą noc leżał przy mamusi.

kasiulka,koriander - jak dzieciaczki w nocy?? lepiej coś??
Dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków!!!!

Witam i ja Jasiek "wali kloca" na macie a ja mam chwilkę żeby odpisac.
Kasiulka- mam nadzieję ,że już lepiej z Hanią
Korinder- Jak się czuję Lilusia?
Mama kubulki- my też zamawialiśmy kalendarze z tej firmy i jestem zadowolona ( ja dostałam tyle ile chciałam :( )
Alusia- kochana a ty spa nie możesz ,że od 5 na nogach. Ja sobie do 7 pozwoliłam czyt. Jasiek mi pozwolił :)
Izia- może jeszcze dojdą, oby
Gosiagro- dzień dobry kochana i buziaki dla Majusi :-)

Eagle- Sto lat mordeczko kochana !!!

Wszystkiego naj naj dla Tymonka z okazji 7 -miesięcy(Ita85):-)

Kasiulka - trzymam kciuki za Hanię!! i za Ciebie... Trudna noc przed Wami pewnie

Oj noc była bardzo ciężka. :-(

kasiulka- a hania nie dostała jakiegoś silnego antybiotyku? bo jak ja fifiemu ten pieruński zinnat dawałam to co noc z krzykiem się budził albo przez sen płakał tak strasznie mocno i nic nie pomagało, dopiero jak odstawiliśmy lekarstwo to się uspokoił i spał normalnie
jak temperatura?

Nie, nie. Żadnych antybiotyków

hejus dziewczyny

o jesooo Korandier wspolczun :shocked2:,a ja sobie uswiadomilam,ze tez podawalam ten jogurcik w sloiczku i maly caly czas mi po nim plakal,bo go brzuszek bola,ale po twarozku ze sloiczka z gerbera nie placze, to cos z tym jogurtem jest nie tak :confused:

Byłam o 9 u ksiedza i wiecie co wiecie ci hehe nie ma problemu ze zmiana chrzestnej juuuuuuupiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeee :-D:-D:-D ,ale super, chociaz to jest dobrze.

Wogole to ja mam pecha od sb,zaczelo sie,ze rozwalilam kozaka :dry:, potem w nd wkurzyl mnie chrzestny ,bo on stwierdzil,ze moj ma dzwonic do jego tesciow i ich zaprosic na chrzciny, potem w pn stwierdzil,ze ja po kryjomu powysylalam zaproszenia,a do jego tesciow nie wyslalam,ze mam ich nie dawac :shocked2::no:,jak ja juz powysylalam wszystkim :baffled: a skad ja moglam wiedziec,ze ciotka zaprosi ich na swiet a,nosz kur....ka :wściekła/y:i wczoraj z ta chrzestna jadka na całego :wściekła/y:,a dzisiaj narazie spokoj :-)

reklama
ewela to nieżle masz ale może to złe dobrego początki i koniec tygodnia a co za tym idzie swieta i chrzest wyjdą nadzwyczajnie

Do góry