reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Agast - już raczkuje??? Ojej... super! Mój próbuje ale na razie tylko pupa do góry i ruszyć nie może. W okół swojej osi też za bardzo jeszcze nie potrafi, ale to już chyba niedługo nastąpi. Na razie nawet do siedzenia się nie garnie... leniuszek kochany
Lena - u mnie masz głos co dzień... tylko wczoraj zapomniałam SORKI!!!!!!!!!!
Już kiedyś miałam napisać ale wciąż zapominam... Mój brzdąc jest mądrzejszy niż myślałam! Mam sposób na to żeby zrobił kupkę!!! Od kilku dni, kiedy wiem że jeszcze nie zrobił kupki, wkładam go do leżaczka i kładę go przy drzwiach mojej toalety... hehe, wtedy siadam na sedesie i udaje że stękam... a za parę sekund mały robi to samo i kupka zrobiona! mój mąż nie wierzył, aż do dziś kiedy mieliśmy wychodzić na pogrzeb a mały nadal nie zrobił nic, więc mąż spróbował i był w szoku! Także jak tylko zacznie sam siadać, kupuję mu "garnuszek na klocuszek" (jak to teściowa KasiaJ. mówiła
Miłych snów kobietki
Lena - u mnie masz głos co dzień... tylko wczoraj zapomniałam SORKI!!!!!!!!!!
Już kiedyś miałam napisać ale wciąż zapominam... Mój brzdąc jest mądrzejszy niż myślałam! Mam sposób na to żeby zrobił kupkę!!! Od kilku dni, kiedy wiem że jeszcze nie zrobił kupki, wkładam go do leżaczka i kładę go przy drzwiach mojej toalety... hehe, wtedy siadam na sedesie i udaje że stękam... a za parę sekund mały robi to samo i kupka zrobiona! mój mąż nie wierzył, aż do dziś kiedy mieliśmy wychodzić na pogrzeb a mały nadal nie zrobił nic, więc mąż spróbował i był w szoku! Także jak tylko zacznie sam siadać, kupuję mu "garnuszek na klocuszek" (jak to teściowa KasiaJ. mówiła
Miłych snów kobietki
Na-tuska - moja śpi bez poduchy, ale ostatnio coraz częściej zdarza jej się spać na boczku, i nie wiem czy nie wygodniej byłoby z podusią;-)
Agast - super!!!!gratki dla małej akrobatki :-)
Emalia - dzielnego masz synka i wreszcie spokój ze szczepionkami ,brrrr nie cierpię szczepionek
Lena - szybkiego wygrzebania się z remontu
Kasiek - bardzo przystojny Damiś-Mikołajek, dobry patent z tą kupką
(*) dla wujka
Oczywiście jest wieczór a ja jestem głodna
Agast - super!!!!gratki dla małej akrobatki :-)
Emalia - dzielnego masz synka i wreszcie spokój ze szczepionkami ,brrrr nie cierpię szczepionek
Lena - szybkiego wygrzebania się z remontu
Kasiek - bardzo przystojny Damiś-Mikołajek, dobry patent z tą kupką
(*) dla wujka
Oczywiście jest wieczór a ja jestem głodna
liliti
hej Mamuśki;-)
pierwsza! buhahaha
moja Mała dostała butle i po wypiciu oczy jak pięć złotych i śpiewa sobie z radości do swojej żyrafki w łóżeczku;-) więc matka siedzi w internecie i czeka aż zaśnie berbeć mały;-)
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE
ehh ciekawe kiedy zaśnie???
pierwsza! buhahaha
moja Mała dostała butle i po wypiciu oczy jak pięć złotych i śpiewa sobie z radości do swojej żyrafki w łóżeczku;-) więc matka siedzi w internecie i czeka aż zaśnie berbeć mały;-)
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE
ehh ciekawe kiedy zaśnie???
Ale się dziś wyspałam Maja zazwyczaj budzi się o 24-1 na jedzenie a potem o 5-6 i to już zazwyczaj koniec spania, a wczoraj dałam jej butelkę na śpiocha o 22;30 zjadła 150 ml i obudziła się o 5!!! Czyli tej jednej pobudki nie było <yupi> teraz szaleje w łóżeczku.
Kajdusia - super, ze powoli u was zdrowotnie lepiej gratuluje wygranych konkursów:-), a co było nagrodą
liliti -gratuluje kreseczek:-)
Agi - o masz ci los, a ty bez głosu mam nadzieję, że dziś już lepiej!
na-tuska - moja śpi jeszcze bez poduszki
emalia - dzielny chłopiec z Jasia
Kasiek - woow niezły sposób znalazłaś, u nas problemów z kupką nie ma, ale jakby co patent jest, piękny Mikołajek z Damianka
agast - raczkuje, wwoww gratulacje!
Sto lat dla Milenki, Damianka, Alanka i Julianka
Kajdusia - super, ze powoli u was zdrowotnie lepiej gratuluje wygranych konkursów:-), a co było nagrodą
liliti -gratuluje kreseczek:-)
Agi - o masz ci los, a ty bez głosu mam nadzieję, że dziś już lepiej!
na-tuska - moja śpi jeszcze bez poduszki
emalia - dzielny chłopiec z Jasia
Kasiek - woow niezły sposób znalazłaś, u nas problemów z kupką nie ma, ale jakby co patent jest, piękny Mikołajek z Damianka
agast - raczkuje, wwoww gratulacje!
Sto lat dla Milenki, Damianka, Alanka i Julianka
Pierwsza
Jestem niesamowicie wyspana, bo mamy postęp: Mała przespała dzisiaj całą noc(od 19), dopiero o 5 wstała na flachę Ale potem już nie chciała iść spać i teraz leży i ze starym guga;-) Ale w sumie i tak każde z nas już wstaje do pracy, także takie nocki kocham:-):-):-)
emalia - duży chłopiec z Jasia, a jaki dzielny:-)
magdziak - ja to nawet zapomniałam o poduszce? A dziewczyny można już dać?
agast - szybko jak na raczkowanie;-)
Życzę wam miłego dnia Ja powoli uciekam:-)
Jestem niesamowicie wyspana, bo mamy postęp: Mała przespała dzisiaj całą noc(od 19), dopiero o 5 wstała na flachę Ale potem już nie chciała iść spać i teraz leży i ze starym guga;-) Ale w sumie i tak każde z nas już wstaje do pracy, także takie nocki kocham:-):-):-)
emalia - duży chłopiec z Jasia, a jaki dzielny:-)
agast - szybko jak na raczkowanie;-)
Życzę wam miłego dnia Ja powoli uciekam:-)
WIRAN
Mojemu od jakiegoś tygodnia położyłam i lepiej mu się śpi...Tyle że on się jeszcze nei przekręca...Pierwsza
A nocka super!!!
A kto z Małą zostaje jak Wy w pracy???
Śliczny chłopczyk!!!
EDITowaliło mi się nie kalisz tylko koszalin buhahahhaok 110km, a wybierasz sie do kalisza??
Ostatnia edycja:
reklama
HEJUS DZIEWCZYNY
wczoraj byłam na zakupkach ,kurcze,ale sie jechało beznadziejnie, droga krajowa ,a takie wertepy ze sniegu ,az sie boje w sobote jechac na wyklady,a potem do miasta
acha tak więc : w Kauflandzie mleko NAN 2 I 2R po 10,99złi 4pack husteczek Happy po 15,99zł opłaca się :-)
A co sie stalo z grupą ZLOT CZAROWNIC?????
wczoraj byłam na zakupkach ,kurcze,ale sie jechało beznadziejnie, droga krajowa ,a takie wertepy ze sniegu ,az sie boje w sobote jechac na wyklady,a potem do miasta
acha tak więc : w Kauflandzie mleko NAN 2 I 2R po 10,99złi 4pack husteczek Happy po 15,99zł opłaca się :-)
A co sie stalo z grupą ZLOT CZAROWNIC?????