reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lencja - a moze zabki malej wychodza, ja pamietam ze jak mojej kuzynce malej wyzynaly sie zeby to jesc zabardzo nie chciala tylko mleko i woda

a co do tych pocztowek to ladne, ale wkurzylam sie bo nie to zamawiam i skasowali mi tak jak za normalne kartki czyli o 10e wiecej-niby tylko 10 jak to moj powiedzial ale jak dla mnie to sporo tym bardziej ze za ta kasem moge zuzi 7bodziakow kupic np :tak:

gosiargo -moj nie uznaje innej choinki, u niego w domu zawsze zywa i jak to stwierdzil jak ma byc z pudla to lepiej zeby wogle jej nie bylo...a teraz mam taki ladny zapaszek w pokoju :) czuje sie jak w lesie

reklama
karo - witaj:-) dawno nie pisałaś.. udanej imprezki, jakie menu szykujesz?:-)

no robię mini pierożki z pieczarek i cebuli takie zapieczone- do domowego barszczu czerwonego, normalne pierogi z grzybami, sałatkę jarzynową, sałatkę z makaronem i pieczarkami, sernik z brzoskwiniami w kakaowej kruszonce, muffinki korzenne no i chyba na tym poprzestanę;-)

Poczytałam was, ale z odpisywaniem gorzej, bo samo czytanie (z przerwami) chyba mi z 4h zajęło.
KasiuJ Uśmiałam się z garnuszka, a jak P. to przeczytałam, to się okazało, że on też pomyślał o nocniku :-D:-D:-D
Dużo zdróweczka dla ciebie i Filipka
Mała, ale ładna choineczka. Pachnie?
Kasiek, Agast
[*]
[*]
magdziak,Milka, ewelinka Wszystkiego najlepszego dla Zuzi, Eryczka i Zosi:-)
Kajdusia, MagdaM, Anik Dużo zdrówka!!!!!!!!!

Athena Mam nadzieję, że mąż szybko wróci- dopiero przyjechał i już go znowu wysłali Przed samymi świętami, kiedy tyle roboty w domu jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
AniaCh I jak było na komisji? Kciuki zaciskałam
Klementinka Szkoda, że mąż na tak krótko przyjedzie. a ty do kiedy zostajesz? mam nadzieję, że podróż powrotna będzie lepsza.
Lencja Ja miałam dziś myć okna, ale cały dzień pada śnieg.
U mnie w pracy dużo nowych twarzy, ostatnio byłam dziewczyny odwiedzić, a akurat na same nowe trafiłam i nie miałam z kim pogadać:-( Poza tym chcę na pół etatu wrócić i nie wiem, czy się u mnie to uda. Nastawiam się pomału na pracę w innym miejscu :-(
Zaraz będę jakieś podanie i cv tworzyć i się zastanawiam, czy gdzieś w papierach powinnam umieścić informację o małym dziecku, czy dopiero potem w kadrach o małej poinformować, żeby mieć opiekę i godzinę na karmienie?

Lena Podziwiam, że masz tyle werwy przed świętami, że nawet za malowanie się bierzesz. A co do tych odbitek 100 za 15zł, to ja dostałam maila, że dla korzystających z paypall, ta promocja jest do 22 grudnia, więc może zdążę skorzystać :tak:
zagłosowane ewela - Wściekłabym się tak jak ty z powodu nieplanowanych gości
Alusia Lepiej mieć zakwasy po wypadzie na narty niż po ciągnięciu wózka przez zaspy, jak to było w moim przypadku:-D
Izia Jak nastrój? Może cię dopada "syndrom przedświąteczny"? Zawsze się śmiałyśmy z siostrami, że nie musimy patrzeć w kalendarz, żeby wiedzieć, że się święta zbliżają. Moja mama zawsze się wyjątkowo nerwowa robiła i zły humor miała mniej więcej na 2tygodnie przed świętami. A teraz ja mam podobnie;-) Natłok zajęć, ciągłe myśli, że "tyle jeszcze do zrobienia" niestety zaburzają mój spokój i powodują, że czasem niezasłużenie "warczę" na P.:baffled:
Nie pamiętam, co jeszcze miałam odpisać i przepraszam za pomijanie, ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć tyle produkujecie:szok: Emilka się przeprowadziła do "pokoju komputerowego", więc siadam do kompa tylko wtedy, gdy mała nie śpi w łóżeczku i się bawi sama w leżaczku lub na macie.
Za to w domu powoli zaczynam coś działać w kierunku przygotowań przedświątecznych. Objawia się to głównie pustoszejącym portfelem, bo uzupełniam zapasy jedzeniowe i kupuję prezenty. I już chyba wydałam ostatnią wypłatę, a następna będzie w bliżej nieokreślonej przyszłości:baffled:
Dziś cały dzień pada śnieg i zrezygnowałam ze spaceru. Za to wczoraj mieliśmy dłuższy spacerek, ale tym razem nie miałam po nim zakwasów, bo P. ciągnął wózek :-)
Wczoraj kurier się na mnie chyba zdenerwował:baffled: Dzwonił rano, żeby się dowiedzieć, kiedy będę w domu. Nie zdążył przyjechać przed moim wyjściem, ale wiedział, gdzie będę potem i tam mnie szukał. Tylko że ja zapomniałam telefonu :baffled: Dzwonił 12razy i pytał o mnie w sekretariacie, a jak do mnie dotarła informacja, że ktoś na mnie czeka, to akurat kurier zdążył już pójść :wściekła/y: Sekretarka widziała przez okno, jak już znikał za rogiem budynku. A ja bez telefonu nie mogłam go zawrócić:wściekła/y:

Właśnie odkryłam drugiego ząbka!!!!!!! Dolna prawa jedynka :-)

a to nasza mega wielka choinka:

Zobacz załącznik 309299Zobacz załącznik 309300

wprawdzie mała, ale za to żywa :) a wiosną do ogródka pójdzie u moich rodziców :)

slodka ta choinka tak malusia, no i widze ze zuza i fifi te sama mate maja :)
ja tez sie moja pochwale a co: to zdjecie przed (z taka mnie m zostawil i sobie polecial ) Zobacz załącznik 309330
a tak juz po(dzielo moje i zuzi):Zobacz załącznik 309329

konniczynka-dzieks za zyczonka i i gratuluje zabala :)

Dobry wieczor, widze ze nastroj przedswiateczny nadal kwitnie!:rofl2:
gosiagro ciesze sie razem z wami :tak:

konniczynka gratuluje drugiego zabka no to masz kasowniczek moze ci cyca podstempluje. Pisalas gdzies ze Emilka na siedzaco chce ssac, mojej ostatnio tez sie spodobalo, hehe smiesznie to wyglada:happy: W cv nie musisz pisac o malym dziecku, ani w liscie motywacyjnym to i tak zostanie omowione podczas ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej (rada mojego meza ktory prowadzi szkolenia pisania CV i szukajacych pracy :tak:)

kasiajanicka usmialam sie najpierw zdjecie choinki wyglada na spora a potem choinka+Fifi i juz wszystko wiadomo:-D A ty kasiu ospy w dziecinstwie nie mialas, myslalam ze to uodparnia :szok:

magdziak slicznie przystroilas :-)

Lencja pracowita mroweczko :biggrin2: Powiem ci ze Lila tez miewa napady lyzeczkowej niecheci nie wiem dlaczego..

Kajdusia jak u was zdrowko??

Najserdeczniejsze zyczenia dla
Zuzi magdziakowej, Eryczka Milkowego i Zosi ewelinowej !!!
Zobacz załącznik 309332

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!:-)

Coś pochmurnie trochę dzisiaj na forum, u (prawie) każdego coś.... mnie też stary wkur** dzisiaj...

emalia - Tobie to się pięknie dzień zaczął! Ale podziwiam, że zostawiłaś małego samego, ja bym się bała:baffled: Daleko masz na ten przystanek?

lena - ty to wszechstronna jesteś jak widzę;-) Jak ty znajdujesz na to wszystko czas?:-)

ewela - nożżż co za babsztyl!!!

gosiagro - pospała jak zwykle, o 12 pobudka, bo smoczka potrzebowała, o 2 (150ml) karmienie o 5:30(150ml mleka) karmienie... no i przed 7 jak wychodziłam do pracy to wstała;-);-) Co do mieszkania to mam to samo, i tak wyjeżdżamy więc po co się spinać;-) W sumie jak wstawiłam krzesełko do karmienia do pokoju, to już nie mam gdzie postawic choinki, więc nie wiem co z nią zrobię:szok::szok:

kasiu - dobrze że z Fifim lepiej:-) A co do zwolnienia, to rzeczywiście chyba powinnaś w takich okolicznościach być na L4, a nie na wypoczynkowym... zresztą z tego co pamiętam to sobie sama wykrakałaś to zwolnienie, bo chciałaś sobie nim przedłużyć macierzyński:-( Hahahahaha choinka rzeczywiście wymiata wielkością:-D:-D

magdziak - super choinka:-) A ta miotła to służy do ciągłego zamiatania igieł?:-D Rzeczywiście cię M. załatwił;-)

Masakra, w pracy taki zapitol dzisiaj miałam, że nic mi się nie chce. A mam mnóstwo nauki na niedzielę:( Nie wiem kiedy się nauczę, bo jutro znowu do pracy...
Ale mam nową fryzurkę - krótkie włoski i walnęłam sobie farbę:-D Tak dla poprawy humoru....

Witam i zmykam :))

dziekuje ze pamietalyscie o moim synku, ludzie jak ten czas leci !!!

Solenizantom buziaki chorym zdrowka i tym co im sie zeby wyrzynaja zabkow :))

no to lece popracowac :))

reklama
Do góry