reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Osoba, do której to pisze, wie, ze o nia chodzi:
To ze nie naleze do zamknietego, nie znaczy, ze możesz mi robic takie uwagi! jestem niekonfliktowym człowiekiem, ale to już przegięcie
Po cholere mi piszesz na priv, ze na zamknietym ktoś obrabia mi tyłek? Co mam sobie Myślec? Jest mi przykro, ale staram się zdobyc zaufanie dziewczyn, może na początku za duzo o sobie powiedzialam, żałuję, ale teraz już czasu nie cofne, pierwszy raz udzielam się na forum i nie znalam jeszcze wszystkich zasad, proszę o troche wyrozumiałości,
nikogo nie obrazam, wiec wolalabym, żeby nikt mnie też nie obrażal, jeśli ktos mnie nie lubi, to trudno, ale daruj sobie takie uwagi, nie masz najmniejszego powodu, żeby być w stosunku do mnie taka opryskliwa, ja Ci żadnej krzywdy nie zrobiłam, ostatnio na forum już się okazało, ze uwazasz się za najmadrzejsza na świecie, nie tylko ja to przeciez zauważyłam
dziewczyny z zamknietego: jeśli rozmawiacie o mnie (i to nie w superlatywach) rozumiem, ale wierzcie mi, żadnej z Was nigdy nie chciałam zrobic przykrości, a jeśli kogoś uraziłam to przepraszam..... mam nadzieje ze się do mnie przekonacie, a jeśli całkiem mnie już skreśliłyście to proszę dajcie mi szanse….

wszystkiego najlepszego dla Zuzi, Zosi i Eryczka

katarzynajanicka, magdziak fajniusie choineczki macie, my jutro kupimy, tylko nie mam dla Kuby takiej fajnej, małej mikołajowej czapki

Ostatnia edycja:
reklama
To ze nie naleze do zamknietego, nie znaczy, ze możesz mi robic takie uwagi! jestem niekonfliktowym człowiekiem, ale to już przegięcie
Po cholere mi piszesz na priv, ze na zamknietym ktoś obrabia mi tyłek? Co mam sobie Myślec? Jest mi przykro, ale staram się zdobyc zaufanie dziewczyn, może na początku za duzo o sobie powiedzialam, żałuję, ale teraz już czasu nie cofne, pierwszy raz udzielam się na forum i nie znalam jeszcze wszystkich zasad, proszę o troche wyrozumiałości,
nikogo nie obrazam, wiec wolalabym, żeby nikt mnie też nie obrażal, jeśli ktos mnie nie lubi, to trudno, ale daruj sobie takie uwagi, nie masz najmniejszego powodu, żeby być w stosunku do mnie taka opryskliwa, ja Ci żadnej krzywdy nie zrobiłam, ostatnio na forum już się okazało, ze uwazasz się za najmadrzejsza na świecie, nie tylko ja to przeciez zauważyłam
dziewczyny z zamknietego: jeśli rozmawiacie o mnie (i to nie w superlatywach) rozumiem, ale wierzcie mi, żadnej z Was nigdy nie chciałam zrobic przykrości, a jeśli kogoś uraziłam to przepraszam..... mam nadzieje ze się do mnie przekonacie, a jeśli całkiem mnie już skreśliłyście to proszę dajcie mi szanse….

katarzynajanicka, magdziak fajniusie choineczki macie, my jutro kupimy, tylko nie mam dla Kuby takiej fajnej, małej mikołajowej czapki

"Dziewczyny z zamkniętego" rozmawiają tam przede wszystkim o swoich prywatnych sprawach, których z pewnych przyczyn nie chcą ujawniać publicznie a nie o tym co i kto robi na otwartym :) było kilka wzmianek na temat każdej nowej osoby tutaj ale jakoś nie przypominam sobie, żeby w jakiś sposób te wiadomości miałyby np. cie obrazić.
I dziewczyny spokojnie to TYLKO!!!! forum.

Trzecia! :)
Myślałam że coś poczytam więcej ale moja maruda nie da mi teraz posiedzieć. :)
A z nowości przemeblowaliśmy małej pokoik i nie wiem czy to dlatego że dzisiaj mąż miał nocną zmianę (od bardzo dawna pierwszy raz) czy to przemeblowanie ale mała od 1 tak średnio spała. Nie płakała ale się budziła i gmęgała.

Ostatnia edycja:
Czwarta :-)

Czesć Dziewczyny :-)
Ja mam dzisiaj spokój do 12 bo moj pojechał na narty uczyć jakas tam corke kumpla no a Olka zabrał do jej rodziców i mam spokój :-)
Jasio bawi się autkiem a ja ide sprzątać kuchnie i myć okna.

Wpadne tu znowu :-)

_____________________________________________________________________________________________________

Dziewczyny powiedzcie mi co dla męża dla prezent? Nie pije, nie pali i uwielbia samochody i motory .... Macie jakiś pomysł?

Jaaaaaki tu spokój na na na na :)
Dziewczyny gdzie jesteście? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Rzeczywiście nie fajnie ale widać, że na zamkniętym jest osoba godna wyrzucenia!!Dobrze, że piszesz....Ta osoba chyba lubi mieszać!!
A po drugie mamo kubulki jeżeli zaczynasz ten temat to proponuję ujawnić tą osobę i zobaczymy która jest taka nie szczera??

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, mam dzis wolne w pracy, przylecialam do Was z samego rana ;)

w sumie już nie jestem taka wkurzona jak wczoraj, może niepotrzebnie pisalam tamtem post…. Już mi cala złośc przeszla, ale wczoraj się tak zezłościłam, ze Az mi się to w nocy sniło, nie wiem czemu nie powiedzialam o kogo chodzi, mowilam o Ani. tej samej, która ostatnio wyzywala ludzi od „nie lekarzy” a sama dawala takie rady ze hoho, dobrze ze jej nie znam w realu, bo na pewno nie jest symatyczna

już mi nawet nie chodzi o to co napisala, ale w jaki sposób to zrobiła, nie znoszę takiego chamstwa, ale może jestem przewrazliwiona, sadze ze większość rzeczy w zyciu można załatwić grzecznie a nie tak bez szacunku do drugiej osoby, jesli uwazacie, ze to przegiecie, ze napisałam te info do ogólnej wiadomości to skasuje tamten post.... nie chce rodzic zadnych konfliktów u pozostałych osob, czy robic jakies akcje, zapominam

rety, a mój Kubus dzisiaj jak lezał w łozeczku na brzuszku strasznie uderzył się w szczebelki, mam nadzieje ze nie będzie miał siniaka, ten ochraniacz na łozeczko, już nie spelnia swojej roli, kiedy dziecko zaczęło tak „wędrować”, Wasze maluchy tez robia takie akrobacje? Dzisiaj Kuba lezal w łozeczku w poprzek i to miejscu gdzie wczesniej miał nogi i wyciagal łapke do przybornika i krzyczal jak nie mogl dosięgnąć ;) eh ale ubaw

dziewczyny! tez nie wiem co mezowi kupic, wydaje mi się, ze przez te lata wykorzystalam już wszystkie możliwości prezentow, koszule krawaty spinki gadzety do kompa i samochodu, pomozcie dziewczyny! Zapodajcie jakis pomysly!!!!!

reklama
kasia miala na myśli chyba cos w sensie „ nie twoja sprawa”, ale ubrala to w takie słowa, ze szczeka mi opadła, w sumie sama zagailam rozmowe w poscie (przedwczoraj albo wczesniej na watku głownym), ona mi na priv odpowiedziala w taki delikatnie mówiąc chamski sposób, nie wiem… w sumie wolalabym nie kokiowac tej wiad prix tutaj, bo to chyba przegiecie, dziewczyny jeśli ja lubicie to ok., nie chce tu mieszac, naprawde
kubek dostał od mikolaja ;) ale sweter.... niezly pomysl dzieki

Do góry