reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

lencja - a moze zabki malej wychodza, ja pamietam ze jak mojej kuzynce malej wyzynaly sie zeby to jesc zabardzo nie chciala tylko mleko i woda

a co do tych pocztowek to ladne, ale wkurzylam sie bo nie to zamawiam i skasowali mi tak jak za normalne kartki czyli o 10e wiecej-niby tylko 10 jak to moj powiedzial ale jak dla mnie to sporo tym bardziej ze za ta kasem moge zuzi 7bodziakow kupic np :tak:

gosiargo -moj nie uznaje innej choinki, u niego w domu zawsze zywa i jak to stwierdzil jak ma byc z pudla to lepiej zeby wogle jej nie bylo...a teraz mam taki ladny zapaszek w pokoju :) czuje sie jak w lesie

reklama
karo - witaj:-) dawno nie pisałaś.. udanej imprezki, jakie menu szykujesz?:-)

no robię mini pierożki z pieczarek i cebuli takie zapieczone- do domowego barszczu czerwonego, normalne pierogi z grzybami, sałatkę jarzynową, sałatkę z makaronem i pieczarkami, sernik z brzoskwiniami w kakaowej kruszonce, muffinki korzenne no i chyba na tym poprzestanę;-)

Poczytałam was, ale z odpisywaniem gorzej, bo samo czytanie (z przerwami) chyba mi z 4h zajęło.
KasiuJ Uśmiałam się z garnuszka, a jak P. to przeczytałam, to się okazało, że on też pomyślał o nocniku :-D:-D:-D
Dużo zdróweczka dla ciebie i Filipka
Mała, ale ładna choineczka. Pachnie?
Kasiek, Agast
[*]
[*]
magdziak,Milka, ewelinka Wszystkiego najlepszego dla Zuzi, Eryczka i Zosi:-)
Kajdusia, MagdaM, Anik Dużo zdrówka!!!!!!!!!

Athena Mam nadzieję, że mąż szybko wróci- dopiero przyjechał i już go znowu wysłali Przed samymi świętami, kiedy tyle roboty w domu jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
AniaCh I jak było na komisji? Kciuki zaciskałam
Klementinka Szkoda, że mąż na tak krótko przyjedzie. a ty do kiedy zostajesz? mam nadzieję, że podróż powrotna będzie lepsza.
Lencja Ja miałam dziś myć okna, ale cały dzień pada śnieg.
U mnie w pracy dużo nowych twarzy, ostatnio byłam dziewczyny odwiedzić, a akurat na same nowe trafiłam i nie miałam z kim pogadać:-( Poza tym chcę na pół etatu wrócić i nie wiem, czy się u mnie to uda. Nastawiam się pomału na pracę w innym miejscu :-(
Zaraz będę jakieś podanie i cv tworzyć i się zastanawiam, czy gdzieś w papierach powinnam umieścić informację o małym dziecku, czy dopiero potem w kadrach o małej poinformować, żeby mieć opiekę i godzinę na karmienie?

Lena Podziwiam, że masz tyle werwy przed świętami, że nawet za malowanie się bierzesz. A co do tych odbitek 100 za 15zł, to ja dostałam maila, że dla korzystających z paypall, ta promocja jest do 22 grudnia, więc może zdążę skorzystać :tak:
zagłosowane ewela - Wściekłabym się tak jak ty z powodu nieplanowanych gości
Alusia Lepiej mieć zakwasy po wypadzie na narty niż po ciągnięciu wózka przez zaspy, jak to było w moim przypadku:-D
Izia Jak nastrój? Może cię dopada "syndrom przedświąteczny"? Zawsze się śmiałyśmy z siostrami, że nie musimy patrzeć w kalendarz, żeby wiedzieć, że się święta zbliżają. Moja mama zawsze się wyjątkowo nerwowa robiła i zły humor miała mniej więcej na 2tygodnie przed świętami. A teraz ja mam podobnie;-) Natłok zajęć, ciągłe myśli, że "tyle jeszcze do zrobienia" niestety zaburzają mój spokój i powodują, że czasem niezasłużenie "warczę" na P.:baffled:
Nie pamiętam, co jeszcze miałam odpisać i przepraszam za pomijanie, ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć tyle produkujecie:szok: Emilka się przeprowadziła do "pokoju komputerowego", więc siadam do kompa tylko wtedy, gdy mała nie śpi w łóżeczku i się bawi sama w leżaczku lub na macie.
Za to w domu powoli zaczynam coś działać w kierunku przygotowań przedświątecznych. Objawia się to głównie pustoszejącym portfelem, bo uzupełniam zapasy jedzeniowe i kupuję prezenty. I już chyba wydałam ostatnią wypłatę, a następna będzie w bliżej nieokreślonej przyszłości:baffled:
Dziś cały dzień pada śnieg i zrezygnowałam ze spaceru. Za to wczoraj mieliśmy dłuższy spacerek, ale tym razem nie miałam po nim zakwasów, bo P. ciągnął wózek :-)
Wczoraj kurier się na mnie chyba zdenerwował:baffled: Dzwonił rano, żeby się dowiedzieć, kiedy będę w domu. Nie zdążył przyjechać przed moim wyjściem, ale wiedział, gdzie będę potem i tam mnie szukał. Tylko że ja zapomniałam telefonu :baffled: Dzwonił 12razy i pytał o mnie w sekretariacie, a jak do mnie dotarła informacja, że ktoś na mnie czeka, to akurat kurier zdążył już pójść :wściekła/y: Sekretarka widziała przez okno, jak już znikał za rogiem budynku. A ja bez telefonu nie mogłam go zawrócić:wściekła/y:

Właśnie odkryłam drugiego ząbka!!!!!!! Dolna prawa jedynka :-)

a to nasza mega wielka choinka:

Zobacz załącznik 309299Zobacz załącznik 309300

wprawdzie mała, ale za to żywa :) a wiosną do ogródka pójdzie u moich rodziców :)

slodka ta choinka tak malusia, no i widze ze zuza i fifi te sama mate maja :)
ja tez sie moja pochwale a co: to zdjecie przed (z taka mnie m zostawil i sobie polecial ) Zobacz załącznik 309330
a tak juz po(dzielo moje i zuzi):Zobacz załącznik 309329

konniczynka-dzieks za zyczonka i i gratuluje zabala :)

Dobry wieczor, widze ze nastroj przedswiateczny nadal kwitnie!:rofl2:
gosiagro ciesze sie razem z wami :tak:

konniczynka gratuluje drugiego zabka no to masz kasowniczek moze ci cyca podstempluje. Pisalas gdzies ze Emilka na siedzaco chce ssac, mojej ostatnio tez sie spodobalo, hehe smiesznie to wyglada:happy: W cv nie musisz pisac o malym dziecku, ani w liscie motywacyjnym to i tak zostanie omowione podczas ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej (rada mojego meza ktory prowadzi szkolenia pisania CV i szukajacych pracy :tak:)

kasiajanicka usmialam sie najpierw zdjecie choinki wyglada na spora a potem choinka+Fifi i juz wszystko wiadomo:-D A ty kasiu ospy w dziecinstwie nie mialas, myslalam ze to uodparnia :szok:

magdziak slicznie przystroilas :-)

Lencja pracowita mroweczko :biggrin2: Powiem ci ze Lila tez miewa napady lyzeczkowej niecheci nie wiem dlaczego..

Kajdusia jak u was zdrowko??

Najserdeczniejsze zyczenia dla
Zuzi magdziakowej, Eryczka Milkowego i Zosi ewelinowej !!!
Zobacz załącznik 309332

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!:-)

Coś pochmurnie trochę dzisiaj na forum, u (prawie) każdego coś.... mnie też stary wkur** dzisiaj...

emalia - Tobie to się pięknie dzień zaczął! Ale podziwiam, że zostawiłaś małego samego, ja bym się bała:baffled: Daleko masz na ten przystanek?

lena - ty to wszechstronna jesteś jak widzę;-) Jak ty znajdujesz na to wszystko czas?:-)

ewela - nożżż co za babsztyl!!!

gosiagro - pospała jak zwykle, o 12 pobudka, bo smoczka potrzebowała, o 2 (150ml) karmienie o 5:30(150ml mleka) karmienie... no i przed 7 jak wychodziłam do pracy to wstała;-);-) Co do mieszkania to mam to samo, i tak wyjeżdżamy więc po co się spinać;-) W sumie jak wstawiłam krzesełko do karmienia do pokoju, to już nie mam gdzie postawic choinki, więc nie wiem co z nią zrobię:szok::szok:

kasiu - dobrze że z Fifim lepiej:-) A co do zwolnienia, to rzeczywiście chyba powinnaś w takich okolicznościach być na L4, a nie na wypoczynkowym... zresztą z tego co pamiętam to sobie sama wykrakałaś to zwolnienie, bo chciałaś sobie nim przedłużyć macierzyński:-( Hahahahaha choinka rzeczywiście wymiata wielkością:-D:-D

magdziak - super choinka:-) A ta miotła to służy do ciągłego zamiatania igieł?:-D Rzeczywiście cię M. załatwił;-)

Masakra, w pracy taki zapitol dzisiaj miałam, że nic mi się nie chce. A mam mnóstwo nauki na niedzielę:( Nie wiem kiedy się nauczę, bo jutro znowu do pracy...
Ale mam nową fryzurkę - krótkie włoski i walnęłam sobie farbę:-D Tak dla poprawy humoru....

Witam i zmykam :))

dziekuje ze pamietalyscie o moim synku, ludzie jak ten czas leci !!!

Solenizantom buziaki chorym zdrowka i tym co im sie zeby wyrzynaja zabkow :))

no to lece popracowac :))

reklama
Do góry