U mnie wciąż brak czasu, wczoraj trochę podczytałam, ale byłam zbyt padnięta, żeby cokolwiek odpisywać.
A z lepszych wieści- przebił nam się pierwszy ząbek- dolna lewa jedynka
a druga dolna jedynka już prześwituje przez dziąsełko:-)
AniaCh83 Ile nerwów za tobą i przed tobą:-( Trzymam kciuki, żeby z Filipkiem wszystko się dobrze układało
Ewuś Pewnie, że cuda się zdarzają,
m.in. mamy tu całe mnóstwo czerwcowych cudów:-) Fantastycznie, że tak dobrze ci (wam) się układa
Powodzenia w nauce, dasz radę
I gratuluję drugiego ząbka:-)
Alusia U nas wczoraj miasto zasypało, a ja z wózkiem na spacerek dwugodzinny się wybrałam
Po drodze w myśli już szykowałam skargę za nieodśnieżone chodniki- wózek musiałam ciągnąć za sobą, bo pchanie było nieskuteczne... a dziś czuję zmęczenie mięśni i lekkie zakwasy w rękach
Sto lat dla Izi-tcz i dzisiejszych półroczniaków (Olusia, Kornelci, Łukaszka, Igusi, Ignasia i Kubusia)!!!!!!!!!!!!
Agast gratuluję ząbka
Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieci i dorosłych
, chyba już u co drugiej czerwcówki jakieś choróbska się panoszą
Magdziak udanej imprezki :-)
KasiuJ Współczuję przeżyć, mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej
Lena zagłosowane, nawet 2 razy, bo z dwóch kompów, nadrobiłam wczorajsze nieoddanie głosu
A ja tyję, bo się nie mogę pohamować z jedzeniem...a wszystko idzie w brzuch i biust
Agi Kiedyś w koncu te ząbki wyjdą, oby jak najszybciej, by Polcia już się nie męczyła
Milka Wydaje mi się, że masz na tyle dużo zapału, że szybko nadrobisz zaległości w pracy i niedługo już nie będziesz taka zawalona robotą i w domu zamiast biura będzie już tylko plac zabaw:-)