Cześć Dziewczyny! Nie zaglądałam tu ponad tydzien. Cieszę się,że w końcu zostałam przyjęta na prywatny
Nie mam czasu teraz nadrabiać. Napiszę tylko szybko co u nas bo Filipek właśnie się obudził.
Tydzień temu byliśmy w CZD.
Niestety wieści niezbyt... dali nam skierowanie na zabied,najpierw jednak czeka nas jeszcze jedno echo,takie na ktore bedziemy musieli zostac 2/3dni w klinice. Wyników badania,ktore zrobili nam w piątek nie dostalismy od razy,dowiedzialam się o nich dopiero we środe. Nerwówki tyle,ze szok. Inna kardiolog z nami rozmawiala i powiedziala,ze na razie czekaja nas badania, ok lutego,do zabiegu jeszcze nie trzeba się spieszyć i nalezy liczyć,ze się zrośnie, choc takie ubytki zrastaja sie niezmiernie rzadko ;(
Przedwczoraj filip dostal 3.infanrx heksa i 2.prevenar. splakal sie najbardziej ze wszystkich szczepionek
na dodatek ida nam gorne zeby lekarka we czwartek powiedzial,ze pierwsza bedzie prawa jedynka,ale jak ja teraz patrze na te dziasla to chyba ida jedynki i dwojki na raz.od wtorku zaczela sie goraczka 38.5.. i tak pojawia sie codziennie ale nizsza ok 37.5,filip maruda,placzka jak nie wiem.dzsd chyba bedzie lepszy dzien bo jaos usmichniet od rana. ratowal nas ibum. przydalaby sie jakas szczepionka na bolesne zabkowanie, niech juzsobie marudzia te dzieciaki,ale oby ich nie bolalo:/
kupa jest wiec dziemy sie przewijac.