reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Aniu Ch mam nadzieję ża już przeszło najgorsze..kurcze a swoją drogą to chyba le[iej jak najpierw idą dolne ząbki...Szymonek przy pierwszych tylko troszke marudzil a dzis patrze a tu drugi już jest i nawet nie dał po sobie poznać..Także życzę spokoju już...różnież zdrówka...my też będziemy mieli echo z Kubusiem...Bo jest za szybki....
Filip ma już dwie dolne jedyki... A jaką wadę ma Twój Szymonek?? Kiedyś chyba Cię już o to pytałam,ale jakoś nie pamietam odpowiedzi.

ja tylko na chwilę donieść, że mamy pierwszego ząbka:)))))))))
gratki!!:-)
humor mu wrócił więc i mamusi też :)
Oby tak dalej!!
lenaDTR - zagłosowane

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Dzis już czuję się trochę lepiej,ale te kilka dni po wizycie w CZD to była tragedia ;( ;( ;(
We wtorek komisja ds orzekania o niepełnosprawności ;/ Jakby nie mogli tego orzec po papierach,to musze dzieciaka ciagnac,a sniezyce maja byc!!Brr
Wybory 'Miss polonii' oglądałam. Wygrała podlasianka ode mnie :) Najładniejsza była!!

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Najlepszego dla naszych solenizantów dzisiejszych :-)
Maja-ma już 7 miesiecy :-) i dla Tomusia - pół roczniaka :-)

Agasta - gratulacje ząbka :-)

Lena a na tarczyce robiłaś badania? Bo moja mama też miała właśnie tarczyce i chudła jak szalona ale teraz nie wiem czy niedoczynność czy nadczyność. Ale zazdroszcze Ci że jesteś taka chudzinka

Katarzynajanicka i jak dzisiaj?Jak w nocy? Lepiej już z Fifim? :-)

Agi78 a spróbuj "Camili nowy lek na ząbkowanie ziołowy U nas działa bo też Olek był strasznie niespokojny.

Mama kubulki ja mam ten sam problem. Wielki brzuch i wielki apetyt i brak mobilizacji do ćwiczeń. Siedze z dziećmi i tylko podżeram :wściekła/y: ale od dzisiaj zaczełam stosować diete, koleżanka na niej schudła 50kg w rok więc zobaczymy ;-)

Konniczynka gratulacje ząbka.

AniaCh83 trzymam kciuki żeby było dobrze.

Ja się witam z rana chyba pierwsza? Tylko teraz mam czas jak dzieciaki jeszcze leżą w łóżeczkach i bawią się :-)
Wszystkie dzieciaczki maja już ząbki? Kurcze bo u nas niby Olek marudzi ale cisza ...

A powiedzcie mi jak to jest z siadaniem?
Kiedy maluchy zaczynają siadać? Bo ja mam niby Jasia ale nie pamiętam :-)

A powiedzcie mi jeszcze co mam zrobić żeby mój Olek nie budził się w nocy co 2h. Budzi się i chce jesc a jak mu nie dam to zaraz oczy jak 5zł i potem baaaardzo ciężko go uspać.?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
doczytalam Was troche, post kwietniówki przeczytałam, sama nie wiem, z medycznego punktu widzenia jest kilka nieścisłości, ale brzmi wiarygodnie, wiec moze jest w tym jakas prawda, nie mi to oceniac, chyba hefi mówiła o trolu, moglabys podac link do tamtych postów, bo ja nowa jestem i w dodatku pierwszy raz w zyciu na forum, ciekawa jestem tych postów

Tutaj dołączyła: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index2697.html#post5553619
A tutaj się zaczęło: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index2779.html#post5582385
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...rwiec-2010-a-31143/index2779.html#post5582435

Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów :)
Jak ten czas leci :)

hehe a mnie wzięło na wspominki i czytam gorącą linie :p
I zauważyłam że laski które urodziły 6.06 (przynajmniej część z nich) są na 6 stronie :p hehehe 666 ;)
Czytałam też posty które były mniej więcej w czasie tej akcji z mama czerwcową... Tak śmiesznie się robi :) tak pozytywnie :p
W dalszym ciągu mam rogala na twarzy po postach cobry :p

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki

Wczoraj Was tylko podczytałam ale nie miałam już weny żeby pisać. Cały dzień w kuchni, ale za to pierogi i uszka na święta zrobione :-D Z rozpędu jeszcze drożdżówki zrobiłam :-) tyle że wyszły mało słodkie bo zapomniałam cukier dodać :-)

Dziś rano Kamil kaszlał jak stary gruźlik ale już mu przeszło, trzeba będzie coś na ten kaszel wymyślić.

reklama
Lena chyba 3 :) ;) Cześć dziewczyny !

A hefi fajnie tak powspominać prawda? ;)

Anecznik wrzuć przepis na uszka :) bo może też zrobie ;) bardzo pracochłonne to jest? ;)

Do góry