reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
heya :)
witam sie w imprezowym humorze.. roll on 7pm :) dzis impreza swiateczna bedzie jedzenie, alkohol, muzyka i ploty :-D odcinam sie od wszystkich zlych mysli dzis a jak :tak:
wczoraj zdazylam was tylko doczytac - ostra dyskusja byla a raczej wymiana postow:szok:
kasiu j- duzo zdrowka dla filipka, przytulam mocno i trzymaj sie cieplusio:tak:
magda m- duzo zdrowka dla dzieciaczkow i dla ciebie:tak:
lena- pierniczki/ciasteczka wygladaja bardzo ale to bardzo apetycznie, chetnie bym schrupala jednego :)
ewus- super ze sie uklada po twojej mysli, oby tak dalej :) a i gratulacje 2zabka :)
aniach - mam nadziej ze wszystko ulozy sie pomysle :)

wogle to ostatnio mam schizy przez ten snieg w polsce - m leci w pon i wraca w czw - mam nadziej ze wroci, niechcialabym spedzac tych swiat sama z zuza :( -ale za to w pon obiecal jechac po choinke - bede ubierac z zuzia, mam tylko nadzieje ze igliwie nie opadnie do swiat hehe:tak:

ok ja mykam dziecie wzywa
milego dnia

a bym zapomniala sto lat i duzo zdrowka dla dzisiejszych solenizantow Zobacz załącznik 308482

witajcie dziewczynki kochane

w imieniu Kubusia dziekuje za wszystkie zyczenia, jest nam bardzo bardzo bardzo miło, skoro tyle osób życzy Kubusiowi zdrowia to może wreszcie dojdzie do siebie bidulek i pozbedzie sie tego kataru, mam nadzieje;)
pozostałym maluchom, którzy maja dzis swoje wielkie święto życzymy z Kubą wszytskiego najlepszego, zdrówka, szczescia, spełnienia marzeń i rodzeństwa (oczywście jeśli rodzice zechcą ;))
tak wiec: Łukaszku, Kornelciu, Iguniu, Ignasiu i Olku sto lat!!!!!!!!!!

przyszło dzis do mnie krzesełko do karmienia Fisher Price'a rainforest, jet bardzo fajne, mimo, że ktoś go nie umył i przyszło bardzo brudne i śmierdzące jakimś domestosem, wiec sie wkurzyłam, ze kupilam uzywane, ale teraz juz prawie zapomnialam jak przez 2 godziny go myłam i znów mi sie podoba ;)

dzisiaj Kubuś byl z T. jak poszlam do pracy, zaskoczyli mnie moi chłopcy, bo obiadek na mnie czekal pachnący, az nie moge w to uwierzyc, eh....

kasiajanicka
magda m
dziewczyny niech moc bedzie z Wami! zycze zdrowka wszystikim chorym maluchom,

Aniach trzymam kciuki za dobre wyniki

ewus zycie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co sie trafi :) oby szczescie Cie juz nigdy nie opuszczalo

lena jestem wciąż pod wrazeniem Twoich wypieków,
własnie wcinam pierniczki, nigdy nie stracę tego ciążowego brzucha grrr

miłego wieczorku czerwcóweczki moje drogie ;)

Agast gratulacje!!!
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w kuchni:)
Ktos mi podmienił dziecko.....cały dzień marudna i płaczliwa, że szok!!
Ewela właśnie chodzę do lekarza bo to nie możliwe zebym w ciąży przytyła 17 a schudła już 25 i nadal chudnę;(

reklama
agast- gratulujemy :)

u nas, jak to u nas......... fifi dostał do picia HIPP ORS, taki napój z apteki przeciw odwodnieniu, w poniedziałek kolejna wizyta, jak zasnął o 16:30 to spał do 19:15 <szok>, mam nadzieję, że noc będzie spokojna- antybiotyku już od 24 godz nie dostaje, powinno się powoli normować

humor mu wrócił więc i mamusi też :)
Dobrze, że już się stabilizuje;)Ja Gai dawałam Orsalit:)

Do góry