reklama
heya
witam sie w imprezowym humorze.. roll on 7pm dzis impreza swiateczna bedzie jedzenie, alkohol, muzyka i ploty odcinam sie od wszystkich zlych mysli dzis a jak
wczoraj zdazylam was tylko doczytac - ostra dyskusja byla a raczej wymiana postow
kasiu j- duzo zdrowka dla filipka, przytulam mocno i trzymaj sie cieplusio
magda m- duzo zdrowka dla dzieciaczkow i dla ciebie
lena- pierniczki/ciasteczka wygladaja bardzo ale to bardzo apetycznie, chetnie bym schrupala jednego
ewus- super ze sie uklada po twojej mysli, oby tak dalej a i gratulacje 2zabka
aniach - mam nadziej ze wszystko ulozy sie pomysle
wogle to ostatnio mam schizy przez ten snieg w polsce - m leci w pon i wraca w czw - mam nadziej ze wroci, niechcialabym spedzac tych swiat sama z zuza -ale za to w pon obiecal jechac po choinke - bede ubierac z zuzia, mam tylko nadzieje ze igliwie nie opadnie do swiat hehe
ok ja mykam dziecie wzywa
milego dnia
a bym zapomniala sto lat i duzo zdrowka dla dzisiejszych solenizantow Zobacz załącznik 308482
witam sie w imprezowym humorze.. roll on 7pm dzis impreza swiateczna bedzie jedzenie, alkohol, muzyka i ploty odcinam sie od wszystkich zlych mysli dzis a jak
wczoraj zdazylam was tylko doczytac - ostra dyskusja byla a raczej wymiana postow
kasiu j- duzo zdrowka dla filipka, przytulam mocno i trzymaj sie cieplusio
magda m- duzo zdrowka dla dzieciaczkow i dla ciebie
lena- pierniczki/ciasteczka wygladaja bardzo ale to bardzo apetycznie, chetnie bym schrupala jednego
ewus- super ze sie uklada po twojej mysli, oby tak dalej a i gratulacje 2zabka
aniach - mam nadziej ze wszystko ulozy sie pomysle
wogle to ostatnio mam schizy przez ten snieg w polsce - m leci w pon i wraca w czw - mam nadziej ze wroci, niechcialabym spedzac tych swiat sama z zuza -ale za to w pon obiecal jechac po choinke - bede ubierac z zuzia, mam tylko nadzieje ze igliwie nie opadnie do swiat hehe
ok ja mykam dziecie wzywa
milego dnia
a bym zapomniala sto lat i duzo zdrowka dla dzisiejszych solenizantow Zobacz załącznik 308482
mama kubulki
Fanka BB :)
witajcie dziewczynki kochane
w imieniu Kubusia dziekuje za wszystkie zyczenia, jest nam bardzo bardzo bardzo miło, skoro tyle osób życzy Kubusiowi zdrowia to może wreszcie dojdzie do siebie bidulek i pozbedzie sie tego kataru, mam nadzieje
pozostałym maluchom, którzy maja dzis swoje wielkie święto życzymy z Kubą wszytskiego najlepszego, zdrówka, szczescia, spełnienia marzeń i rodzeństwa (oczywście jeśli rodzice zechcą )
tak wiec: Łukaszku, Kornelciu, Iguniu, Ignasiu i Olku sto lat!!!!!!!!!!
przyszło dzis do mnie krzesełko do karmienia Fisher Price'a rainforest, jet bardzo fajne, mimo, że ktoś go nie umył i przyszło bardzo brudne i śmierdzące jakimś domestosem, wiec sie wkurzyłam, ze kupilam uzywane, ale teraz juz prawie zapomnialam jak przez 2 godziny go myłam i znów mi sie podoba
dzisiaj Kubuś byl z T. jak poszlam do pracy, zaskoczyli mnie moi chłopcy, bo obiadek na mnie czekal pachnący, az nie moge w to uwierzyc, eh....
kasiajanicka
magda m dziewczyny niech moc bedzie z Wami! zycze zdrowka wszystikim chorym maluchom,
Aniach trzymam kciuki za dobre wyniki
ewus zycie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co sie trafi oby szczescie Cie juz nigdy nie opuszczalo
lena jestem wciąż pod wrazeniem Twoich wypieków,
własnie wcinam pierniczki, nigdy nie stracę tego ciążowego brzucha grrr
miłego wieczorku czerwcóweczki moje drogie
w imieniu Kubusia dziekuje za wszystkie zyczenia, jest nam bardzo bardzo bardzo miło, skoro tyle osób życzy Kubusiowi zdrowia to może wreszcie dojdzie do siebie bidulek i pozbedzie sie tego kataru, mam nadzieje
pozostałym maluchom, którzy maja dzis swoje wielkie święto życzymy z Kubą wszytskiego najlepszego, zdrówka, szczescia, spełnienia marzeń i rodzeństwa (oczywście jeśli rodzice zechcą )
tak wiec: Łukaszku, Kornelciu, Iguniu, Ignasiu i Olku sto lat!!!!!!!!!!
przyszło dzis do mnie krzesełko do karmienia Fisher Price'a rainforest, jet bardzo fajne, mimo, że ktoś go nie umył i przyszło bardzo brudne i śmierdzące jakimś domestosem, wiec sie wkurzyłam, ze kupilam uzywane, ale teraz juz prawie zapomnialam jak przez 2 godziny go myłam i znów mi sie podoba
dzisiaj Kubuś byl z T. jak poszlam do pracy, zaskoczyli mnie moi chłopcy, bo obiadek na mnie czekal pachnący, az nie moge w to uwierzyc, eh....
kasiajanicka
magda m dziewczyny niech moc bedzie z Wami! zycze zdrowka wszystikim chorym maluchom,
Aniach trzymam kciuki za dobre wyniki
ewus zycie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co sie trafi oby szczescie Cie juz nigdy nie opuszczalo
lena jestem wciąż pod wrazeniem Twoich wypieków,
własnie wcinam pierniczki, nigdy nie stracę tego ciążowego brzucha grrr
miłego wieczorku czerwcóweczki moje drogie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Agast gratulacje!!!
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w kuchni
Ktos mi podmienił dziecko.....cały dzień marudna i płaczliwa, że szok!!
Ewela właśnie chodzę do lekarza bo to nie możliwe zebym w ciąży przytyła 17 a schudła już 25 i nadal chudnę;(
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w kuchni
Ktos mi podmienił dziecko.....cały dzień marudna i płaczliwa, że szok!!
Ewela właśnie chodzę do lekarza bo to nie możliwe zebym w ciąży przytyła 17 a schudła już 25 i nadal chudnę;(
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dobrze, że już się stabilizujeJa Gai dawałam Orsalitagast- gratulujemy
u nas, jak to u nas......... fifi dostał do picia HIPP ORS, taki napój z apteki przeciw odwodnieniu, w poniedziałek kolejna wizyta, jak zasnął o 16:30 to spał do 19:15 <szok>, mam nadzieję, że noc będzie spokojna- antybiotyku już od 24 godz nie dostaje, powinno się powoli normować
humor mu wrócił więc i mamusi też