reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Goraco tu dzis bylo:)) dziewzyny maja racje swieta ida prosze sobie ladnie dac buziaki na zgode :)) nie ma co sie spierac ile ludzi tyle opinii:))

Co do kwietniowki to przeczytalam az strach pomyslec ale o trolu tez pomyslalam mam kolezanke na kwietniowkach podpytam co o tym sadza

Kasia moja pierwsza mysl bula ze to polekach Olaf tak ma po syropach przeciwgoraczkowych a on juz przeciez jest duzy chlop

Wszystkim solenizantom skladamy zyczenia a chorowitkom zyczymy zdrowka

Ja jestem po pierwszym tygodniu pracy poza tym ze zmianiam wkladki kilka razy i piersi bola na maxa jest ok maly zadowolony, zaczal wiecej spijac melka z butelki wyciaga juz 125 ml :) Ale ja jestm skonana nie wiem dlaczego bedac w domu robilam wiecej caly dzien na nogach w nocy pracowalam przy misku tez sie nie dalo odpoczac. Moze to stres i ciagly pospiech tak wykancza , do kompletu przytargalam robote na weekend bo boje sie ze sie nie wyrobie.

reklama
Zobacz załącznik 308337Zobacz załącznik 308336Zobacz załącznik 308334A oto moje ciasteczka reszta przepisu na moim blogu:)
Zobacz załącznik 308332
pencil.png

ale z Ciebie zdolniacha zawsze Ciebie podziwiam, ja czasmai nie mam czasu zrobić obiadu a co dopiero takie pyszności jak Ty!!!

Czesc Dziewczyny :-)
Odzywam się chyba po miesiącu no ale przy dwójce małych dzieci i okresie przedświątecznym nie mam czasu nawet dobrze poczytać o czym piszecie ;-)
Ale mam nadzieje że mnie znowu przyjmniecie cooo ? ;-)

Lena i Ania nie kłóćcie się Kobietki :) każda z nas ma przecież głowe i zrobi to co będzie uważała za słuszne. Ja osobiscie też na pogotowie bym nie jechała tylko poczekała na lekarza no ale to Kasia sama miała zdecydować :-)

Lena a Ty nie kuś tymi ciasteczkami :-) bo ja staram się odchudzać ale jakoś marnie mi to idzie. Może któraś ma sposób jak zrzucić 10kg do 5 lutego ? :-)

Milka26 Ty się tak nie przepracowuj ;-) I super że mały zaczal spijać z butelki

Zdec jak tam zakupy i pizza ze znajomymi? Odpoczełaś troche napewno co ? :-)

Koriader no włąśnie święta coraz bliżej a ja jakoś nie moge się zdecydować czy robie sama święta czy jedziemy do moich rodziców. Hmm...

Na-tuska zdrówka dla całej rodzinki :-) żebyscie sie szybko wykurowali :-)

A co u nas? Obecnie jeszcze dzieci w łóżeczkach bawią się zabawkami a ja mam chwile na kawke i śniadanko bo potem w ciągu dnia to kiepsko żebym usiadła.
U nas też malutki szpital. Ja mam zapalenie oskrzeli , mąż też psika i kaszle i dzieciaki mają katar ale sól morska i frida i powoli jakoś od nas odchodzi :-)
Dzisiaj wypada dzień kiedy miałam wrócić do pracy ale chce jeszcze do stycznia pociągnąć sobie na L-4 tylko lekarz mi wystawił do 18 i nie wiem czy da rade dalej. Hmmm może macie jakieś sposoby żeby jeszcze pociągnąć te 2 tygodnie do nowego roku?

Najlepsze życzonka dzisiaj dla naszych pół roczniaków :-)
dla Łukaszka - Żyraffki :-)
dla Kornelci - Lencji :-)
dla Igi - Aveny :-)
dla Kubusia - mamy kubulki :-)
no i najlepszego synku mój dla Ciebie :-)

Pierwsza jestem ?

trzecia!
liliti nie martw się mi Michał zrobił pobudkę o 5:-D:tak:ale co tam byle w dzień był spokojny nimta nie jak w osta czasie

Ostatnia edycja:
Hejka,

u nas wczoraj miły wieczór, kupiliśmy popcorn i Cole i było prawie jak w kinie:-D:-D
a nie wiem czy wam się chwaliłam, ze po pól roku wykapałam pierwszy raz własne dziecko:szok::szok: wcześniej zawsze robił to mąż, a ze mi się spodobało, to on załamany, ze od teraz chce kapać:shocked2:, ale tylko się z nim drażnię:-p:-p, zostawię im tą przyjemność:-D

Lena - ślinka cieknie na widok tych ciasteczek

zdec - jak wieczór się udał?

na-tuska - dużo zdrówka dla rodzinki!!

kajdusia - jak oczko Gosi, pomógł antybiotyk?

kasiajaniacka - jak dziś Fifi się czuje? przeszła biegunka?

Milka -
widzę, ze biedna na maksa zarobiona jesteś:zawstydzona/y: może to tak dlatego, że to pierwszy tydzień, z czasem wszystko sobie jakoś rozplanujesz i pójdzie lepiej, trzymam kciuki!

Alusia - a czemu akurat do 5 lutego chcesz schudnąć?:confused:;-);-); dużo zdrówka!

Sto lat dla naszych dzisiejszych solenizantów Łukaszka, Kornelci, Kubusia, Igi, Ignasia!!!! Rośnijcie zdrowo!!

21995930.gif

izia_tcz - dla ciebie najlepsze życzenia urodzinowe!!!

Ostatnia edycja:
Oj Gosiagro ale mi się marzy żeby mój mąż chciał kąpac Olusia :)) ale kąpie Jasia więc ok. A do 5 lutego bo wtecy jedziemy z Mężem na 4 dni nad morze, świętować naszą 2 rocznice ślubu.

Aha i mój Oluś też ma dziisaj pół roku :p

Oj Gosiagro ale mi się marzy żeby mój mąż chciał kąpac Olusia :)) ale kąpie Jasia więc ok. A do 5 lutego bo wtecy jedziemy z Mężem na 4 dni nad morze, świętować naszą 2 rocznice ślubu.

Aha i mój Oluś też ma dziisaj pół roku :p

a jak to się stało, że nie ma Cie na naszej liście:confused::confused::confused:
Zatem wielkie buziaki dla Olusia z okazji pół roczku!!! A tobie życzę by się z waga spełniło:tak:

reklama
Do góry