reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - dopiero doczytałam o Twojej przygodzie... :wściekła/y: normalnie bym kolesia rozszarpała!! co za kretyn!!!

Ja właśnie byłam zmuszona zacząć świąteczne porządki od mycia lodówki :) Mąż wylał mleko i tylko pobieżnie wytarł je :/ Ale przynajmniej miałam mobilizację bo tak to pewnie by stało i czekało na niewiadomo kiedy :) więc nie ma tego złego...
Właśnie się myją półki w zmywarce a ja z kawką przed TV :D i bb. Mała chyba właśnie się budzi z drzemki więc koniec lenienia się...

aaaa chciałam się pochwalić że zrobiłam pierwsze ozdoby świąteczne (na razie tylko w mandarynki powbijałam goździki ale już mam przyszykowane pomarańcze do suszenia :D)
Zobacz załącznik 307163 (zdjęcie nie moje tylko przykład tego co robie)

Lena - mojej też ślimaka kupiłam na mikołaja :p A ciasto wygląda pysznie!!!!! Mogę się wprosić? :-D

Zapraszam mój mąż juz waży 110:(Inie chce go tak paść a uwiebiam piec:)

reklama
kuzwa Lena teraz jesc mi sie chce :/ .

A no muzyczne zwerzatko.

Dobra zrobilam te odlewy raczki i nozki zasychaja wlasnie,ale oczywiscie jeden zmarnowalam ..

perfecta współczuje wrażeń, nogi by misie ugięły, dobrze, ze masz niezły refleks ;)

hefi jestes geniuszem, wklejaj fotki, to moze bym coś ściagnęła, jesli pozwolisz ;)

lena tez mamy slimaka, narobiłaś mi apetytu, moze masz jakis super szybki przepis na cisto?

perfecta współczuje wrażeń, nogi by misie ugięły, dobrze, ze masz niezły refleks ;)

hefi jestes geniuszem, wklejaj fotki, to moze bym coś ściagnęła, jesli pozwolisz ;)

lena tez mamy slimaka, narobiłaś mi apetytu, moze masz jakis super szybki przepis na cisto?

a masz jakieś wymagania??Najszybciej to chyba babka;)W sumie to kiwiowe tez;)

Ale pysznie wygląda to ciacho kiwiowe mniam:-p

To może i ja wstawie wkońcu swoje dzieło co zrobiłam na Marysi urodzinki
Torcik truskawkowy z masą marscapone mniam

Załączniki

• grudzień2010 053.jpg
    grudzień2010 053.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 58
  • grudzień2010 071.jpg
    grudzień2010 071.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 52
Witajcie,

Ja dzisiaj padnięta:-( Masakra...

Anik79 - rzeczywiście możesz mieć tak że jak dasz mm to już potem nie będzie chciała cycka:-( U nas tak było, no i przez ostatnie dwa miesiące ściągałam i dawałam małej z butelki moje. Starałam się żeby miała chociaż jedną butlę dziennie, ale ostatnio już było coraz gorzej:-( A wczoraj i dzisiaj to już właściwie prawie nic, tak więc niestety zakończyłam karmienie(ściąganie) piersią:-( I jakby od razu mój organizm dostał sygnał: dzisiaj przylazła @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tego głowa mi pęka:wściekła/y:

lena - zagłosowane;-)

nadika - podobno pepti w smaku lepsze, ale cudów nie oczekuj;-) W sumie nie wiem jak moja dawała radę pić i pepti i moje:-)

katarzynajanicki - współczuję:-( No ale niestety rodziny się nie wybiera

eagle - ale Tomaszek wiercipięta:-)

Perfecta - rzeczywiście dobre w tym wszystkim to że Tobie i małemu nic się nie stało! Nie dziwię się że jesteś wściekła, też bym awanturę urządziła.

Co do sałatki z gyrosa to ja robię warstwową: na dole filet z kurczaka pokrojony w drobną kosteczkę(usmażony na patelni, w szklance z wodą mieszam przyprawę do gyrosa i wlewam na patenię, smażę do momentu kiedy ta woda wyparuje) kolejna warstwa - kukurydza, majonez, zielony ogórek, papryka, sałata lodowa, majonez i na wierzch pomidor (wszystko skrojone w kostkę):-) Wychodzi pyszotka:-)

Byłam dzisiaj w pracy:-) Koniec macierzyńskiego:-) Ale jeszcze tylko dwa dni i weekend:-) Trochę roboty jest, ale nie ma tragedii, bo pracuję od 7 do 14:-) Więc i tak w skróconej wersji;-) A Natalka zadowolona z babcią szaleje;-)
Dla Kacpra i Krzysia sto lat:-):-)

reklama
Do góry