ewelinka307
Fanka BB :)
gosiagro -mmmmmmmuffinki wyglądają wyśmienicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde a ja nawet mięska nie podałam bo Gaja ma diete i znów wszystko od nowa zaczynamy
no właśnie żeby tylko mieć z kim dziecko zostawić:-(, to też bym mogła wrócić, ale na razie jest dobrze jak jest!
Jeszcze sweterek na 3-4 latka, czerwone spodenki na 2 latka - wszystko HM - super stan
Kochammmm mojego lumpka
hefi super te pomaranczki, u nas co roku taka nadziewana gwozdzikami rozsiewa zapachy po domu. A suszysz jakos w piekarniku czy masz inne metody?
Gosia - jak robilaś muffinki? Ja potrafię perfekcyjnie zrobić takie z pudełeczka hehehhe
Sliczna choinka z przystojniaczkiemOj, przestańcie już z tymi pysznościami!!! Ja jestem na diecie (raczej na niej być powinnam... hehe)!!! Tak mi ssie w żołądku jak widzę te wszystkie smakołyki...
Wklejam zdjęcie żeby się pochwalić ubraną choinką... tak przy okazji, Damianek ma czerwone policzki, jak troszeczkę widać na zdjęciu... czy uważacie że to może być skaza? czy może od mrozu??? ;/Zobacz załącznik 307386