reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurde a ja nawet mięska nie podałam bo Gaja ma diete i znów wszystko od nowa zaczynamy:(

Mojej narazie nic oprócz mleka (skaza) nie uczula:) Na szczęście:)
A tak w ogóle to wam się wczoraj nie pochwaliłam zakupkami w lumpku:)
Kubiłam jeansy HM ze snoopym na roz 80:) są super, szkoda tylko że trochę chłopięce;)
No i jeszcze dwie pary takich do szurania po podłodze z napisem I love mum, I love dad:)
Jeszcze sweterek na 3-4 latka, czerwone spodenki na 2 latka - wszystko HM - super stan:)
Kochammmm mojego lumpka:)

gosiagro - przede wszystkim chciałabym Ci podziekować :wściekła/y:!!! Dobiłaś mnie tymi muffinkami!!!!Wyglądają baaaaaaardzo smakowicie.I doczytałam na zam. Trzymam przez ten tydzień kciukasy...Na pewno bedzie dobrze!
zdec - ja też jestem pracoholiczka!!! Ale jak patrze na Polcię to średnio mi się tęskni za pracą!!!! Narazie!!!
klementinka - dopiero doczytałam ( nie mogę Was nadrobić przez te kilka dni)...Wizyta u lekarza koszmar!!! Co za debil za przeproszeniem...U nas za to za każdym razem jest fine mimo że nie zawsze wszystko mi sie podoba...I tak źle i tak nie dobrze....Cieszę się ze z serduszkiem ok....My mamy to samo...Jest jakiś szmer u Polci nad serduszkiem ale jak byliśmy u kardiologa przed wyjazdem z Polski to stwierdziłą ze wszsytko ok...Ale jak bede w styczniu w Polsce czeka nas kolejna wizyta...i juz mam stracha...Mam nadzieję że też bedzie ok jak u Jasia....I tak jak piszą dziewczyny nie należy się martwic takimi lekarzami...Za mało wązy źle za dużo też nie dobrze!!!! Nie dogodzisz!

Lecę z Młodą oglądać Jaka to Melodia....???? To jej ulubiony program i Luska byłaby nie pocieszona gdyby mama nie włączyła jej TV!!!!

hefi super te pomaranczki, u nas co roku taka nadziewana gwozdzikami rozsiewa zapachy po domu. A suszysz jakos w piekarniku czy masz inne metody?:blink:

póki co to dopiero pokroiłam pomarańcze i rozłożyłam na folii aluminiowej koło grzejnika :) O piekarniku też myślałam ale bałam się że z moją sklerozą to mogłyby się przypiec za bardzo a nie wysuszyć ;)

Gosia - jak robilaś muffinki? Ja potrafię perfekcyjnie zrobić takie z pudełeczka :-D hehehhe

Oj, przestańcie już z tymi pysznościami!!! Ja jestem na diecie (raczej na niej być powinnam... hehe)!!! Tak mi ssie w żołądku jak widzę te wszystkie smakołyki... :(

Wklejam zdjęcie żeby się pochwalić ubraną choinką... tak przy okazji, Damianek ma czerwone policzki, jak troszeczkę widać na zdjęciu... czy uważacie że to może być skaza? czy może od mrozu??? ;/ Copy of DSC07206.jpg

Oj, przestańcie już z tymi pysznościami!!! Ja jestem na diecie (raczej na niej być powinnam... hehe)!!! Tak mi ssie w żołądku jak widzę te wszystkie smakołyki... :(

Wklejam zdjęcie żeby się pochwalić ubraną choinką... tak przy okazji, Damianek ma czerwone policzki, jak troszeczkę widać na zdjęciu... czy uważacie że to może być skaza? czy może od mrozu??? ;/Zobacz załącznik 307386
Sliczna choinka z przystojniaczkiem :)
Co do policzkow to Lila ma takie prawie codziennie zwlaszcza jak wstaje z drzemki, albo sie bawi przy kaloryferze :) Nie zakladaj od razu najgorszego Kasiu

reklama
Do góry