reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
eagle, athena - wspaniałych macie chłopaków...Chyba niezłe z nich wiercipiętki!!!
kasiajanicka - współczuję teściowej!!!Najgorsze są takie co sie chwalą wnukami na pokaz!!!
Zdec - u mnie też tak było...Następnego dnia po tym jak przestałam ściągać jakikowiek pokarm...Przylazała @!!!...
lena, hefi, ewelinka - nie mogę z Wami :-) ....Już dawno mnie nie ssało tak w żołądku!!!! A ja od 5 dni nie jem czekolady i mam zamiar wytrwać do Bożego Narodzenia!!!! Ale jak będę oglądać te Wasze smakołyki to chyba zaraz zjem całą tabliczkę...
Ja mam chwilkę na BB....Córeczka koleżanki odebrana przez mamę....Dziewczyny jak zwykle świetnie się razem bawiły...Tylko przez ten czas oka z nich nie spuszczam :-D :-D :-D!!!! Polcia zjadła dzis cały słoik obiadku (duży) i praktycznie przy ostatniej łyżeczce zasnęła...Jak ją niosłam do łóżeczka to była już nieprzytomna...I teraz juz spi prawie godzinkę myszka moja kochana....A ja zjadłam obiadek i czekam na P. bo piwinien byc za jakieś 30 minut z pracy!!!!Mi w końcu skończyła się @ więc chyba dziś naskocz ę na P. ....Wyobrażacie sobie 9 dni @!!!! Myślicie że to po tabletkach tak mi się wydłużył????

Ewelinka co za dzielo!! Marysia musiala byc wniebowzieta..:cool2:

hefi super te pomaranczki, u nas co roku taka nadziewana gwozdzikami rozsiewa zapachy po domu. A suszysz jakos w piekarniku czy masz inne metody?:blink:

perfecta co za debil ja tez bym dziada za frak zlapala i w zaspe rzucila jakby mi dziecko prawie rozjechal! Dobrze ze obdzwonilas kogo trzeba a co najwazniejsze ze nic sie nie stalo:wściekła/y:

athena ale przystojniacha!! Kurcze mam nadzieje ze ci meza na same swieta nigdzie nie wysla!!

eagle synek jak malowany!!

zdec widze ze przeszczesliwa jestes po powrocie do pracy i Natalka tez z babcia :) super uklad! Wspolczuje @...

lena a kiwiowiec jest kwasny? bo ja lubie kwasne kiwi ale juz w slodkim deserze to nie bardzo.. nie moge znalezc przepisu??:confused:

agi podziwiam ze sie opiekujesz jeszcze jedna dziewczynka najwyrazniej masz w domu aniola :) Ja bym chyba nie wiedziala w co rece wsadzic :-p

Kupilam forme silikonowa do mufinek i dostalam gratis silikonowa podkladke do pieczenia ciasteczek, super juz dawno taka chcialam. Teraz trzeba je przetestowac :-)
A u nas pachnie swietami..pomarancze z gozdzikami, mocze suszone grzybki (od KAJDUSI, dzieki kochana:tak:!!) i bigos sie pichci, bede w tym roku zamrazac bo sie nie wyrobie przed Wigilia, mama przyjezdza bedzie za duzy ruch. Ide mieszac w garze milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
lena - jeszcze nie, bo nie miałam gdzie i kiedy kupić:( A w tej chwili jesteśmy na etapie testowania mięska (aktualnie dynia z indykiem - pobija wszystko, nawet dynię z ziemniaczkami:D:D) i podawania żelaza, więc jeszcze z tydzień zanim podam tą kaszkę.

Klementinka cicho siedzi pewnie zamknęła się w kuchni i pichci:-D:-D miłego wieczoru ze znajomymi

Lencja - dużo zdrówka dla Nelci!

nadika - mam nadzieję, ze mały jednak do Nutramigenu się przekona!

Lena - zagłosowałam

eagle- w chowanego z siostrzyczka się bawi, super:-)

Perfecta
- o matko:szok:, co za burak z tego kolesia:wściekła/y:

hefi - super pomysł z tą pomarańczą:tak:

athena - powodzenia na diecie!

ewelinka
-wow, super wygląda i pewnie tak samo smakował:-)

zdec
- ty chyba jedna z nielicznych tutaj co się cieszą, ze do pracy idą;-) co do karmienia to i tak długo karmiłaś

Agi - to może jak ci tak dobrze idzie to postaracie się o rodzeństwo dla Polci:-p:-p;-) podrażnię się z tobą i pokaże moje dzisiejsze czekoladowe muffiny, pyszne wyszły ze już chyba tylko 2 sztuki zostały:-)
DSC_0869.jpg

koriander - miłego kucharzenia:)

Ostatnia edycja:
Ewelinka co za dzielo!! Marysia musiala byc wniebowzieta..:cool2:

hefi super te pomaranczki, u nas co roku taka nadziewana gwozdzikami rozsiewa zapachy po domu. A suszysz jakos w piekarniku czy masz inne metody?:blink:

perfecta co za debil ja tez bym dziada za frak zlapala i w zaspe rzucila jakby mi dziecko prawie rozjechal! Dobrze ze obdzwonilas kogo trzeba a co najwazniejsze ze nic sie nie stalo:wściekła/y:

athena ale przystojniacha!! Kurcze mam nadzieje ze ci meza na same swieta nigdzie nie wysla!!

eagle synek jak malowany!!

zdec widze ze przeszczesliwa jestes po powrocie do pracy i Natalka tez z babcia :) super uklad! Wspolczuje @...

lena a kiwiowiec jest kwasny? bo ja lubie kwasne kiwi ale juz w slodkim deserze to nie bardzo.. nie moge znalezc przepisu??:confused:

agi podziwiam ze sie opiekujesz jeszcze jedna dziewczynka najwyrazniej masz w domu aniola :) Ja bym chyba nie wiedziala w co rece wsadzic :-p

Kupilam forme silikonowa do mufinek i dostalam gratis silikonowa podkladke do pieczenia ciasteczek, super juz dawno taka chcialam. Teraz trzeba je przetestowac :-)
A u nas pachnie swietami..pomarancze z gozdzikami, mocze suszone grzybki (od KAJDUSI, dzieki kochana:tak:!!) i bigos sie pichci, bede w tym roku zamrazac bo sie nie wyrobie przed Wigilia, mama przyjezdza bedzie za duzy ruch. Ide mieszac w garze milego wieczoru!

Ja akurat kupiłam kiwi w biedronce i były dość kwaśne wiec nawet ciasto wyszło w smaku dość ciekawie bo masa słodka była;)ZAPRASZAM NA MÓJ BLOG tam jest:)

Już mi wszyscy mówią że ja pracoholiczka jestem:D
A już kiedyś pisałam że ja uważam, że pod warunkiem że ma się z kim dziecko zostawić(w dobrych rękach), to najlepiej jak najszybciej wrócić do pracy:D Ja tam w domu bym nie wytrzymała długo, a skoro mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe:D
Chociaż kurcze wróciłam ok.15, a mała przed 16 poszła spać, no i dalej śpi:( Trochę mi tego szkoda że dzisiaj się z nią mało pobawię:(

lena - jeszcze nie, bo nie miałam gdzie i kiedy kupić:( A w tej chwili jesteśmy na etapie testowania mięska (aktualnie dynia z indykiem - pobija wszystko, nawet dynię z ziemniaczkami:D:D) i podawania żelaza, więc jeszcze z tydzień zanim podam tą kaszkę.
kurde a ja nawet mięska nie podałam bo Gaja ma diete i znów wszystko od nowa zaczynamy:(

reklama
Już mi wszyscy mówią że ja pracoholiczka jestem:D
A już kiedyś pisałam że ja uważam, że pod warunkiem że ma się z kim dziecko zostawić(w dobrych rękach), to najlepiej jak najszybciej wrócić do pracy:D Ja tam w domu bym nie wytrzymała długo, a skoro mama szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe:D

no właśnie żeby tylko mieć z kim dziecko zostawić:-(, to też bym mogła wrócić, ale na razie jest dobrze jak jest!

Do góry