BButterFly
mamusia smerfusia
WItajcie
BButterfly - a co to za masc? sterydowa? my mamy elocom, w sumie dwa razy ja smarowalam nia, ale nie chce wiecej pisze na niej ze moze zaburzac rozwoj wiec boje sie troche
My tez walczymy ze skaza, tzrymam diete a jednak caly czas pojawiaja sie zmiany, poz tym mala nie chce pic z butelki mleka, podaje jej nutramigen lyzeczka ale tylko 30 ml przed karmieniem, bo przeciez wiecej to bym ja z godzine karmila.
Myslicie ze jest szansa by zuzka nauczyla sie pic jeszcze z butelki?
ta maść to PROTOPIC 0,03% Protopic (ulotka) - Atopowe Zapalenie Skóry smaruję nią kilka dni i ładnie się goją zmiany na skórze ale w zasadzie nie wiem czy to ona działa czy to może skutek podawania nowego mleczka i tylko mleczka? :/ Martwi mnie to, że mały dość niechętnie je nutramigen, dotąd jadł małymi porcjami 120-150ml co 4 godziny ale zjadał w ciągu kilku minut, a teraz glima smoczek z 40minut a później w chwilkę zjada całość- biedaczek pewnie mu to okropne mleko nie smakuje... boje się że będzie mi teraz źle przybierał na wadze... dotąd był pulchniutki a odkąd je pepti glizdka się z niego zrobiła a teraz na nutramigenie to już żeberka pewnie będą na wierzchu
Spróbuj może żeby butlą karmił ją ktoś inny niż Ty, gdzieś czytałam że dzieciom mama kojarzy się z piersią i dlatego nie chcą jeść z butli (choć u nas to i tak nie działało), a masz lateksowe smoczki zamiast silikonowych? I dość sporą dziurę? Może dodaj kleiku? Nasz też nie chciał jeść z butli ale pomogła butla nuk z lateksowym smoczkiem, całe szczęście bo źródło w piersiach wysychało
trzymam kciuki