mama kubulki
Fanka BB :)
mama kubulki mogłabys odpisac mi na wiadomosc, ktora do ciebie wyslalam? hihi tylko nie szukaj info w google.pl zartuje
ale mam zapłon, sorki, odpisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama kubulki mogłabys odpisac mi na wiadomosc, ktora do ciebie wyslalam? hihi tylko nie szukaj info w google.pl zartuje
Anecznik- do postu jeszcze z pół roku do tego czasu można się objeść ile wlezie
Ja nie wiem czemu wszyscy się chcą odchudzać...? A jak ktos chce przytyć a nie może? Ja chcę z 5kg więcej! Mam 170cm i 51kg Przed ciążą miałam 49 Najlepiej z kilo więcej w biuście bym chciała hihihi
Dziewczyny, Hani wychodzi czwarty ząb
cześć mamuski;-)
podczytuje Was ale nie mam czasu odpisywać bo wziełam sie za przedświateczne porządki,wydaje niepotrzebne ubrania, oprużniam jak c roku szuflady kuchenne ze zbędnych rzeczy- Boże ile tego człowiek nazbiera MASAKRA:-) no idzie mi całkiem nieźle, porządki w obrusach i pościelach jeszcze -precz ze starociami! a komuś może sie przyda....
Dziś po raz kolejny udowadniałam, że nie ma czegoś takiego jak sezon rowerowy rower jest całoroczny Śnieg sypie od rana, do tego wieje, a ja na rowerze na zajęcia pojechałam Miejscami się czułam, jakbym jechała po oblodzonej plaży i ciężko się skręcało, ale dałam radę I było mi całkiem ciepło;-)
Moje dziecko nie ma szacunku dla zmysłu powonienia swojej mamy Dziś została pod opieką tatusia, ale aromatyczną kupkę zrobiła dopiero po moim powrocie Nie pierwszy raz tak było. Czasem zostawiałam ją pod opieką dziadków, a spryciula potrafiła zrobić kupę przed moim wyjściem, a po moim powrocie jeszcze 2. Dziadkowie chyba ani razu nie mieli okazji z bliska oglądać kupki wnuczki, a zajmowali się nią sporo razy
Na starość się odwdzięczę;-)
Ale fajnie, że Helenka ma Trzech Muszkieterów :-)! Andziu-dzięki!