reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Co ja widzę Perfecta na bb o 7 rano:szok:Zazwyczaj to ty chyba koło 10 wstajesz:-D Fajne Jasiek ma kapućki:)
To jestem dzisiaj - druga:-D

anecznik - chyba tak zrobię.
Anik - a dostarczają paczki w sobotę?

A moje dziecko właśnie się zapatrzyło w wiadomości:-D Chyba jest ciekawa co się dzieje na świecie:-D

reklama
nie no wstaję trochę wcześniej niż o 10 ale dzisiaj Jasio sobie słodko spi po jedzeniu o 6 a mama się wyspała od 21 . Poza tym chwila dla siebie z kawą - BEZCENNA:)
Kapućki z h&m , nabyłam droga kupna jeszcze komplet czapka i rękawiczki z kubusiem puchatkiem:) o takie o
Zobacz załącznik 305893

Obraz 003.jpgA to moja Gaja komputerowiec:)
Obraz 004.jpg

cześć! rany jakie zdolniachy tych naszych dzieciaczków juz od malutkiego prrzy kompie a za pare lat będziemy je gonić zeby nie siedzieli jak ja starszego:-D

reklama
ja mam zamiar ograniczać filipowi kompa, swój własny dosanie najwcześniej w gimnazjum, a nie jak dzieci kuzynki0 od 1 klasy własny komp, cały czas gierki i net, a szkoła... szkoda gadać.... nawet mam zamiar chrzestnym na komunię powiedzieć, że żadnych kompów czy innych wynalazków do grania jak będzie potrzeba, to skorzysta z mojego lub męża kompa, żeby coś do szkoły poszukać, ale nie będzie gierek

ktoś mi powiedział już, że go tym skrzywdzę, ale trudno, nie chcę komputerowego zombie wychować

Do góry