reklama
BButterFly
mamusia smerfusia
d700 WOW też takiego chcę... tylko trochę drogawy jak dla mnie ma mąż jakieś portfolio żeby pooglądać jego dzieła? w każdym razie NIKONIARZE GÓRĄ
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
hehe, mój P. też nikoniarzd700 WOW też takiego chcę... tylko trochę drogawy jak dla mnie ma mąż jakieś portfolio żeby pooglądać jego dzieła? w każdym razie NIKONIARZE GÓRĄ
Emilka właśnie zrobiła swoją pierwszą dorosłą kupę ;p Nawet moje są mniejsze A po opróżnieniu jelitek zabrała się do zabawy na macie. Ciekawe, czy się znów obróci na brzuch? Ostatnio 3 razy się przekręciła, jak nikt nie patrzył. Chyba aktorką nie zostanie, skoro taka wstydliwa jest ;p
edit: Był przewrót i krzyk, że chce z powrotem na plecy A przy mamie, to tylko na boczki się kręci
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe byłam z Gaja 3 h na dworze ale mi dupsko przemroziło ale fajnieKatarzyna ja tez sie tak czułam aż sąsiad się dziwił, że taka sucha a daję rade http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2062
Ania. - gratulacje dla Helenki, ale ona już samodzielna;-) No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla półrocznej już Helenki;-)
BButerfly - właśnie podobno to mleko dla skazowców jest ochydne, na szczęście moja nie zna innego(oprócz mojego):-) Może po prostu go wziąć na przetrzymanie, przecież kiedyś w końcu musi zjeść.
Kasiulka - Hania to narzuciła rekordowe tempo z tymi zębami:-) ewela nie do końca tak jest, mój chrześniak pierwszy ząb miał bardzo późno bo miał 9.miesięcy a potem szybko mu się popsuły.
konniczynka - a byłaś prywatnie czy na kasę na tym usg?
mjmnlu,h r, ,,d yuigfergfthj3wf,l ghg1gfc d a i wszystko jasne
BButerfly - właśnie podobno to mleko dla skazowców jest ochydne, na szczęście moja nie zna innego(oprócz mojego):-) Może po prostu go wziąć na przetrzymanie, przecież kiedyś w końcu musi zjeść.
Kasiulka - Hania to narzuciła rekordowe tempo z tymi zębami:-) ewela nie do końca tak jest, mój chrześniak pierwszy ząb miał bardzo późno bo miał 9.miesięcy a potem szybko mu się popsuły.
konniczynka - a byłaś prywatnie czy na kasę na tym usg?
Cześć Natalka
Cześć Natalka
Już poszła gadać ze starym Chce pewnie na nowe buty od niego wyciągnąć
Już poszła gadać ze starym Chce pewnie na nowe buty od niego wyciągnąć
Albo na ekstra kieckę ;-)
reklama
ja tak na chwilkę jeszcze bo wieczorem jak dzieciaki pójdą spać to i ja nie będę mieć czasu
liliti oj mi tez by pasowało sie za to zabrać ale nie wiem kiedy to zrobię a nie chcę zostawiać tego na ostatni tydzień
Ania. ogromnie gratulujemy Helence i oczywiście składamy najlepsze życzenia półroczkowe, nie wiem jak to się stało że wcześniej przeoczyłam ten fakt
zdec dziękuje za wiadomości i trzymamy kciuki za jutrzejsze usg bo pewnie jutro rano nie będę mieć czasu zaglądnąć
BButterfly a mój odwrotnie chętnie babci zabiera okulary do zabawy:-)
koniczynnka podziwiam w taką pogodę i śnieg na rowerze, ja to dziś z domu jeszcze nie wyszłam nawet na moment ale musze to zrobić
i nie popisze więcej bo maruda wzywa
a coś się zyraffka nie odzywa, czyżby jednak wyjechała do rodziców już?
liliti oj mi tez by pasowało sie za to zabrać ale nie wiem kiedy to zrobię a nie chcę zostawiać tego na ostatni tydzień
Ania. ogromnie gratulujemy Helence i oczywiście składamy najlepsze życzenia półroczkowe, nie wiem jak to się stało że wcześniej przeoczyłam ten fakt
zdec dziękuje za wiadomości i trzymamy kciuki za jutrzejsze usg bo pewnie jutro rano nie będę mieć czasu zaglądnąć
BButterfly a mój odwrotnie chętnie babci zabiera okulary do zabawy:-)
koniczynnka podziwiam w taką pogodę i śnieg na rowerze, ja to dziś z domu jeszcze nie wyszłam nawet na moment ale musze to zrobić
i nie popisze więcej bo maruda wzywa
a coś się zyraffka nie odzywa, czyżby jednak wyjechała do rodziców już?
Ostatnia edycja: