reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
d700 WOW :D też takiego chcę... tylko trochę drogawy jak dla mnie :) ma mąż jakieś portfolio żeby pooglądać jego dzieła? w każdym razie NIKONIARZE GÓRĄ :D

d700 WOW :D też takiego chcę... tylko trochę drogawy jak dla mnie :) ma mąż jakieś portfolio żeby pooglądać jego dzieła? w każdym razie NIKONIARZE GÓRĄ :D
hehe, mój P. też nikoniarz :)
Emilka właśnie zrobiła swoją pierwszą dorosłą kupę ;p Nawet moje są mniejsze ;) A po opróżnieniu jelitek zabrała się do zabawy na macie. Ciekawe, czy się znów obróci na brzuch? Ostatnio 3 razy się przekręciła, jak nikt nie patrzył. Chyba aktorką nie zostanie, skoro taka wstydliwa jest ;p

edit: Był przewrót i krzyk, że chce z powrotem na plecy :) A przy mamie, to tylko na boczki się kręci :)

Ostatnia edycja:
Ania. - gratulacje dla Helenki, ale ona już samodzielna;-) No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla półrocznej już Helenki;-)

BButerfly - właśnie podobno to mleko dla skazowców jest ochydne, na szczęście moja nie zna innego(oprócz mojego):-) Może po prostu go wziąć na przetrzymanie, przecież kiedyś w końcu musi zjeść.

Kasiulka - Hania to narzuciła rekordowe tempo z tymi zębami:-) ewela nie do końca tak jest, mój chrześniak pierwszy ząb miał bardzo późno bo miał 9.miesięcy a potem szybko mu się popsuły.

konniczynka - a byłaś prywatnie czy na kasę na tym usg?

mjmnlu,h r, ,,d yuigfergfthj3wf,l ghg1gfc d a i wszystko jasne:-D:-D

reklama
ja tak na chwilkę jeszcze bo wieczorem jak dzieciaki pójdą spać to i ja nie będę mieć czasu
liliti oj mi tez by pasowało sie za to zabrać ale nie wiem kiedy to zrobię a nie chcę zostawiać tego na ostatni tydzień
Ania. ogromnie gratulujemy Helence i oczywiście składamy najlepsze życzenia półroczkowe, nie wiem jak to się stało że wcześniej przeoczyłam ten fakt:zawstydzona/y:
zdec dziękuje za wiadomości i trzymamy kciuki za jutrzejsze usg bo pewnie jutro rano nie będę mieć czasu zaglądnąć
BButterfly a mój odwrotnie chętnie babci zabiera okulary do zabawy:-)
koniczynnka podziwiam w taką pogodę i śnieg na rowerze, ja to dziś z domu jeszcze nie wyszłam nawet na moment ale musze to zrobić

i nie popisze więcej bo maruda wzywa

a coś się zyraffka nie odzywa, czyżby jednak wyjechała do rodziców już?

Ostatnia edycja:
Do góry