reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Jak wekujecie jedzenie bo ja chciałam wekować Gai marchew samą w razie W tzn sraki tak jak teraz;)Wystarczy do słoiczka i zagotować??/A które słoiczki nie nadawały sie do zawekowania Gerbera czy bobowity??

ja zadnego słoiczka nie porafilam zawekowac, ale ktoras z dziewczyn mowila, ze gerbera sie udało
ale za to sa fajne małe słoiczki po koncentracie, takie po 100ml np pudliszki i ja w nie wekuję, maja fajna klikajaca zakretke, powodzenia ;)

Wróciliśmy ze spaceru, masakra jak zimno na dworze, chyba muszę zainwestować w termometr naokienny:) Mała jeszcze sobie dogorywa na dole przy drzwiach, a matka przy otwartych drzwiach nasłu****e;)
Dziewczyny przepraszam, ale trochę nie mam czasu na doczytanie w wątku o karmieniu o glutenie? Kupiłam małej dzisiaj słoiczek Warzywa z kurczakiem i kaszką przenną, jest po 5.miesiącu no i jest z tym glutenem. Czy wy już dajecie takie słoiczki dzieciaczkom?

ja już wprowadziłam gluten- podaję słoiczek gerbera jabłuszka z kaszą manną albo kurczak z warzywami i kluseczkami- tam też jest gluten. Przedtem podawałam przez 2 tyg dania z mięsem aby urozmaicać. Wszystko jest ok, nie ma żadnych problemów brzuszkowych

ja zadnego słoiczka nie porafilam zawekowac, ale ktoras z dziewczyn mowila, ze gerbera sie udało
ale za to sa fajne małe słoiczki po koncentracie, takie po 100ml np pudliszki i ja w nie wekuję, maja fajna klikajaca zakretke, powodzenia ;)
ja własnie tez przerzuciłam wszystko do słoiczków po przecierze bo tamte sie nie zawekowały w ogóle a miałam gerbera i bobowite:)

reklama
na-tuska-witaj
klementinka-już doczytałam na słoiczku pisze że jaglana bez glutenu;-)
Mój poszedł do empiku odebrać kalendarze ze zdjęciami dzieciaków już niemoge się doczekać jak wróci
A dajecie dzieciakom banana ja dałam małej dwa razy i wszystko ok więc będzie wcinała nie tylko słoiczki:-)

Do góry