reklama
koriander
Fanka BB :)
a właśnie co kupicie mi na mikołaja????:-):-)
kaganiec ;-);-);-)
zebyscie sie juz nie gryzli tylko ladnie kochali
mama kubulki
Jak wekujecie jedzenie bo ja chciałam wekować Gai marchew samą w razie W tzn sraki tak jak terazWystarczy do słoiczka i zagotować??/A które słoiczki nie nadawały sie do zawekowania Gerbera czy bobowity??
ja zadnego słoiczka nie porafilam zawekowac, ale ktoras z dziewczyn mowila, ze gerbera sie udało
ale za to sa fajne małe słoiczki po koncentracie, takie po 100ml np pudliszki i ja w nie wekuję, maja fajna klikajaca zakretke, powodzenia
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja owocki zawekowałam ale nie wiem czy dobrze, próbowałam i chyba nie są zepsute. jakpoznać czy słoik się zawekował??
C
cobra18
Gość
punkt 1 monika ma zawsze racjeCobra miałaś rację żaden mi nie złapałMusiałam iść po słoiczki z przecieru
punkt 2 jezeli monika nie ma racji,patrz punkt 1
Wróciliśmy ze spaceru, masakra jak zimno na dworze, chyba muszę zainwestować w termometr naokienny Mała jeszcze sobie dogorywa na dole przy drzwiach, a matka przy otwartych drzwiach nasłu****e
Dziewczyny przepraszam, ale trochę nie mam czasu na doczytanie w wątku o karmieniu o glutenie? Kupiłam małej dzisiaj słoiczek Warzywa z kurczakiem i kaszką przenną, jest po 5.miesiącu no i jest z tym glutenem. Czy wy już dajecie takie słoiczki dzieciaczkom?
ja już wprowadziłam gluten- podaję słoiczek gerbera jabłuszka z kaszą manną albo kurczak z warzywami i kluseczkami- tam też jest gluten. Przedtem podawałam przez 2 tyg dania z mięsem aby urozmaicać. Wszystko jest ok, nie ma żadnych problemów brzuszkowych
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja własnie tez przerzuciłam wszystko do słoiczków po przecierze bo tamte sie nie zawekowały w ogóle a miałam gerbera i bobowiteja zadnego słoiczka nie porafilam zawekowac, ale ktoras z dziewczyn mowila, ze gerbera sie udało
ale za to sa fajne małe słoiczki po koncentracie, takie po 100ml np pudliszki i ja w nie wekuję, maja fajna klikajaca zakretke, powodzenia
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja owocki zawekowałam ale nie wiem czy dobrze, próbowałam i chyba nie są zepsute. jakpoznać czy słoik się zawekował??
ale w te gerbera bądź bobowity??
reklama
ewelinka307
na-tuska-witaj
klementinka-już doczytałam na słoiczku pisze że jaglana bez glutenu;-)
Mój poszedł do empiku odebrać kalendarze ze zdjęciami dzieciaków już niemoge się doczekać jak wróci
A dajecie dzieciakom banana ja dałam małej dwa razy i wszystko ok więc będzie wcinała nie tylko słoiczki:-)
klementinka-już doczytałam na słoiczku pisze że jaglana bez glutenu;-)
Mój poszedł do empiku odebrać kalendarze ze zdjęciami dzieciaków już niemoge się doczekać jak wróci
A dajecie dzieciakom banana ja dałam małej dwa razy i wszystko ok więc będzie wcinała nie tylko słoiczki:-)