Kasiula1982
Fanka BB :)
zakrętka robi się wklęsła i nie pstrykaja owocki zawekowałam ale nie wiem czy dobrze, próbowałam i chyba nie są zepsute. jakpoznać czy słoik się zawekował??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zakrętka robi się wklęsła i nie pstrykaja owocki zawekowałam ale nie wiem czy dobrze, próbowałam i chyba nie są zepsute. jakpoznać czy słoik się zawekował??
Witam czerwcowe mamuski
mozna do Was dołączyć??
kiedys juz próbowałaś sie tutaj "wbić" ale nie dalam rady mam nadzieje ze przy dugim podejsciu się uda
Jestem z Poznania mam 24 lata i 2 dzieci rok po roku
Emilka urodziła sie 30 czerwca (termin miałam na 17 lipca za wszelką cenę chciała byc czerwcowa ) z waga 2840 i 52 cm
cały czas jesteśmy na cycusiu i poza nim nie ma zamairu nic ruszyć ;/ ani butli ani słiczków kaszek itd...
miłego dnia zycze
Witaj :-)
Ja też jestem z Poznania, z jakiej dzielnicy jesteś? W którym szpitalu rodziłaś?
Moja mała też tylko na cycusiu, butelki nigdy nie pociągnęła, hehe
Pozdrawiamy z Hanią
Witaj ponownie
Co do skazy to miałyśmy kiedyś osobny wątek, o tu https://www.babyboom.pl/forum/dziec...aza-bialkowa-przepisy-i-kacik-wsparcia-42597/
Ja mojej próbowałam banana dawać ze słoiczka Hippa, ale nie chciała oczywiście jak zawsze
Ale dostaje normalnego banana przez siatkę to jest zachwycona tylko piszczy jak jej wypadnie;P
mam nadzieje ze tym razem nie skapituluje bo ciezko mi nadraiać tyle stron bede twrada
:
rodziłam 2 razy w raszei a miezkam na ratajach a kiedys na wildzie
dzieki nie zauważyłam
Emilka zjadła dzisiaj 1 raz 1/4 słoiczka ziemniaki z dynia :-):-):-):-) i przy gryzieniu smoczka od butli wpadlo jej jakies szalone 5 ml herbatki :-):-):-) ale była i jestem szczesliwa
dziewczyny a jak podajecie takiego normalnego banana to parzycie go najpierw wrzątkiem ??