reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja mojej próbowałam banana dawać ze słoiczka Hippa, ale nie chciała oczywiście jak zawsze:(
Ale dostaje normalnego banana przez siatkę to jest zachwycona tylko piszczy jak jej wypadnie;P

Witam czerwcowe mamuski :D

mozna do Was dołączyć??
kiedys juz próbowałaś sie tutaj "wbić" ale nie dalam rady :p mam nadzieje ze przy dugim podejsciu się uda :D
Jestem z Poznania mam 24 lata i 2 dzieci rok po roku :D
Emilka urodziła sie 30 czerwca (termin miałam na 17 lipca za wszelką cenę chciała byc czerwcowa :p ) z waga 2840 i 52 cm :D
cały czas jesteśmy na cycusiu i poza nim nie ma zamairu nic ruszyć ;/ ani butli ani słiczków kaszek itd...

miłego dnia zycze

Witaj :-)

Ja też jestem z Poznania, z jakiej dzielnicy jesteś? W którym szpitalu rodziłaś?

Moja mała też tylko na cycusiu, butelki nigdy nie pociągnęła, hehe

Pozdrawiamy z Hanią

athena - to nieźle firma was załatwiła, ale może chociaż jakieś profity finansowe z tego będą

na-tuska - witaj:-D

Klementinka - i jak u Jasia stan podgorączkowy, minął?

zdec - więcej kupek już dziś nie było?

ewus - Szymonek będzie przecierał szlaki dla braciszka:-D

Kasiulka - a ja ostatnio widziałam zdjęcia jak Hania coś innego jeszcze jadła niż tylko cycus:-p:-p;-);-)

ewelinka - dziś obejrzysz w spokoju modelki czy znów jakiś mecz jest;-):-D

Miłego wieczoru zmykam obejrzeć z mężusiem jakiś filmik

to i ja się przywitam póżno bo póżno ale lepiej niż wcale
lencja dzięki z kręgosłupem lepiej wczoraj poszłam do lek.dostałam tabletki i jest jakaś poprawa choć przy małym nie jest to proste żeby nic nie dżwigać jak kazała lekarka

a mój Baleronek nie może bananów- zatwardzenie ma po nich:( pewno przez to, że ja w ciąży w ilościach hurtowych wpylałam banany :p zraził się chłopak :p zadziwia mnie to moje dziecko: przed snam 240 ml mleka z kleikiem kukurydzianym+ cycuś.......... ja nie wiem jak on to robi, że nuby dużo je, w sumie od czasu do czasu zrobi dzien strajku głodowego a waga same wiecie.......

kurde mój mąż chciałby na święta "Wiedźmina" całą kolekcje a to kosztuje ponad 200 zł a u nas krucho z kasą, chciałabym mu zrobic ten prezent ale sama nie wiem, czy aż tyle kasy wydać, bo jeszcze dla filipa na Mikołajki i święta, dla rodziców, mojego chrześniaka........... pewnie i tak mu kupię, a sama dostane jakąś popierdułkę albo kilka jak rok temu: kubek, kapcie, żelki, miś- kubek do kolekcji mojej porcelany z Bolesławca i miś tvn "podaruj misia"- sama chciałam, teraz mam dla Filipka, ale w tym roku to chciałabym coś tak tylko dla mnie, jakąś biżuterie czy coś.... idę się kąpać a potem serial :)

gosiagro - sraj taśma na dzisiaj zakończona;)

katarzynajanicki - to życzę Ci wymarzonego prezentu:) U mnie pewnie skończy się na.... UWAGA, UWAGA ... niczym, tak jak i rok temu:(

iza_tcz - to odpoczywaj, nie przeciążaj tego kręgosłupa!

Moje dziecko mnie zadziwia:) Wstała dzisiaj ok.8, poszła spać o 11 na spacerze i spała godzine, a potem poszła spać ok.15 no i obudziła się dopiero po 17<wow> i to w łóżeczku tak długo spała;) A matka była na warsztatach makijażu, przynajmniej się trochę rozerwałam, a jutro kino:) A niech stary sobie teraz radzi z małą:)
W ogóle to wam wczoraj nie pisałam, bo byłam taka zła że szok. Moja mama wyparzyła małej zabawki...wrrrrrrrrrrrrrrrr..... czyt. wsadziła garnuszek na klocuszek i taką wywrotkę z klockami grającą do wody:(((( No i domyślacie się, że nic nie chciało grać już:(((( Ale byłam zła..... no ale na szczęście dzisiaj jakoś zaczął grać (nie zapeszając) garnuszek a wywrotki jeszcze nie sprawdzałam:)
Ale się rozpisałam... a teraz pora iść może obejrzeć seriala i spać:)

edit) A jeszcze się wam wyżalę, a co:p Pewnie wiele z was ma materac kokosowy w łóżeczku, powiedzcie mi czy nie odkształcił się wam on.... my mamy materac lateksowo-kokosowy, mała teraz leży na kokosie, ale już z drugiej strony odkształcił się tak, że jest straszne wgłębienie:((( Jestem trochę zła, bo materac kosztował nie małe pieniądze, a żebym to jeszcze paragon miała, a ja jak zwykle wywaliłam:((( No i teraz nie wiem, może najlepiej małą już na stronie lateksowej położyć... jak się okaże że tamta też się będzie tak odkształcać na trwałe to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... nie ręczę za siebie............ wrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
mam nadzieje ze tym razem nie skapituluje bo ciezko mi nadraiać tyle stron :sorry2: bede twrada :-D:-D:-D

:
Witaj :-)

Ja też jestem z Poznania, z jakiej dzielnicy jesteś? W którym szpitalu rodziłaś?

Moja mała też tylko na cycusiu, butelki nigdy nie pociągnęła, hehe

Pozdrawiamy z Hanią

rodziłam 2 razy w raszei a miezkam na ratajach a kiedys na wildzie :p

dzieki :D nie zauważyłam :p

Emilka zjadła dzisiaj 1 raz 1/4 słoiczka ziemniaki z dynia :tak::tak::-):-):-):-) i przy gryzieniu smoczka od butli wpadlo jej jakies szalone 5 ml herbatki :-):-):-) ale była i jestem szczesliwa :-D:-D:-D

dziewczyny a jak podajecie takiego normalnego banana to parzycie go najpierw wrzątkiem ??

reklama
Ja mojej próbowałam banana dawać ze słoiczka Hippa, ale nie chciała oczywiście jak zawsze:(
Ale dostaje normalnego banana przez siatkę to jest zachwycona tylko piszczy jak jej wypadnie;P

mam nadzieje ze tym razem nie skapituluje bo ciezko mi nadraiać tyle stron :sorry2: bede twrada :-D:-D:-D

:

rodziłam 2 razy w raszei a miezkam na ratajach a kiedys na wildzie :p

dzieki :D nie zauważyłam :p

Emilka zjadła dzisiaj 1 raz 1/4 słoiczka ziemniaki z dynia :tak::tak::-):-):-):-) i przy gryzieniu smoczka od butli wpadlo jej jakies szalone 5 ml herbatki :-):-):-) ale była i jestem szczesliwa :-D:-D:-D

dziewczyny a jak podajecie takiego normalnego banana to parzycie go najpierw wrzątkiem ??

Witaj Na-tuska:-)
Ja dzisiaj Jaśkowi dałam pierwszy raz banana w siateczce ( nie wyparzałam ). Masakra jak on go wcinał! Szok! Chciała mu pod koniec zabrac, ale tak zaczął sie drzeć , że musiałam oddac :-D Spryciula mały, wie co dobre :)

Zdec- ja w zeszłym roku też nic nie dostałam od mojego i aż sie poryczałam tak mi było przykro. Po świętach za to nadrabiał z nawiązką :)

Do góry