reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewelinka kasza jaglana jest bez glutenu, robiona jest z prosa a to bezglutenowe zboze
na-tuska witaj, jak dajesz sobie rade z dwojka maluchow?

maz mial miec wolne ale zadzwonili czy moglby przyjsc podszkolic kogos nowego, a ta dupa w korach sie zgodzil:angry:, dopiero jak ja zapytalam co on bedzie z tego mial ze straci swoj dzien wolny to wynegocjowal wolny piatek:-)
czuje sie jak mozg z tej reklamy netii, mozg rodziny:nerd:

Jas ma juz 37,5 w pupci wiec jest ok, tylko ciagle spi
nie wiem czy od szczepienia czy na snieg
naczytalam sie o tych chorobach na ktore byl szczepiony i juz zlego slowa nie powiem na szczepionki
nie wiedzialam ze tezec jest choroba smiertelna:szok:

reklama
milo mi bardzo :D

klementinka więc powiem Ci szczerze ze wszyscy mnie straszyli ze sobie nie poradze z 2 małych w domu itd... jest super :D Filip wiecznie całuje przytula itd Emilkę... Emilka jest kochana choc zbyt wiele za dnia nie spi :D kwestia zorganizowania sobie dnia :D szczerze mówiąc poki co to nie odczuwam dodatkowego balastu związanego z 2 dzieci :D no chyba ze na spacer idziemy to noszenie 2 z drugiego piętra i i do góry jest troche meczące ale Filip juz umie sam wchodzić po schodach wiec jest luzik :p:p::p

dzieczyny a chcialam zapytac czy któreś z waszych dzieci ma skaze bialkowa?? czym ewentualnie likwidujecie te straszne policzki?? i jesli karmicie to co jecie bo ja od 2 tyg jestem na diecie i za bardzo nie wiem co moge jesc ;/

Lena jakbyś mogła to poprosze :)

skanuj0002.jpg

Jak wekujecie jedzenie bo ja chciałam wekować Gai marchew samą w razie W tzn sraki tak jak teraz;)Wystarczy do słoiczka i zagotować??/A które słoiczki nie nadawały sie do zawekowania Gerbera czy bobowity??

Moja też ma dzisiaj jakiś "kupowy" dzień:) Już 3 zrobiła... z tym że u niej są one mocno zbite po marchewce i dyni:) Ale zazwyczaj robi jedną dziennie...

Jak wekujecie jedzenie bo ja chciałam wekować Gai marchew samą w razie W tzn sraki tak jak teraz;)Wystarczy do słoiczka i zagotować??/A które słoiczki nie nadawały sie do zawekowania Gerbera czy bobowity??
mi sie nie udalo zadnych,ani hippa ani bobovity,gerbera .gotowaly sie i otwieraly:D
najlepiej po koncetracie miec sloik

witaj na-tuska.
Moja mała ma skazę białkową właściwie od początku. Przez 3miesiące jak karmiłam ją tylko piersią to nie jadłam żadnego nabiału(nawet margarynę ograniczałam), mała ładnie przybierała na wadze, za to ze mną było coraz gorzej:( Także z miesiąc - 1,5 miesiąca temu zdecydowałam się na karmienie mieszane;) W nocy i pod wieczór mała dostaje MM Bebilon Pepti, a w dzień jedną-dwie butelki mojego mleka, które cały czas ściągam(chociaż już jest coraz gorzej, ale od dzisiaj ściągam co 2h żeby rozruszać laktację:)) bo już co 6h wyciągałam tylko po 30-40ml:(

zdec no moja własnie nie umie i nie chce pic zbutli ;/ i tu sie problem zaczyna ;/ bo ja bym juz chciała przestac ;/ bo waze juz mniej niz niz przed ciazami ;/

Moja nie chciała butli z Aventa, piła z NUK-a z gumowymi smoczkami. Chociaż od wczoraj robi postępy:) Pięknie ciągnie z silikonowego smoczka:)

reklama
Do góry