zyrraffka
Szczęśliwa mama
jezeli chodzi o prezenty to zawsze sobie sama kupuję, a chciałabym chociaż raz żeby mąż mi zrobił niespodziankę i sam coś wybrał i kupił, nawet jeżeli byłoby to okropne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój Baleronek nie może bananów- zatwardzenie ma po nich pewno przez to, że ja w ciąży w ilościach hurtowych wpylałam banany zraził się chłopak zadziwia mnie to moje dziecko: przed snam 240 ml mleka z kleikiem kukurydzianym+ cycuś.......... ja nie wiem jak on to robi, że nuby dużo je, w sumie od czasu do czasu zrobi dzien strajku głodowego a waga same wiecie.......
kurde mój mąż chciałby na święta "Wiedźmina" całą kolekcje a to kosztuje ponad 200 zł a u nas krucho z kasą, chciałabym mu zrobic ten prezent ale sama nie wiem, czy aż tyle kasy wydać, bo jeszcze dla filipa na Mikołajki i święta, dla rodziców, mojego chrześniaka........... pewnie i tak mu kupię, a sama dostane jakąś popierdułkę albo kilka jak rok temu: kubek, kapcie, żelki, miś- kubek do kolekcji mojej porcelany z Bolesławca i miś tvn "podaruj misia"- sama chciałam, teraz mam dla Filipka, ale w tym roku to chciałabym coś tak tylko dla mnie, jakąś biżuterie czy coś.... idę się kąpać a potem serial
tak, dzis w ksiegarniach sprawdzalam cene i niestety taniej jak 200 za komplet nie wychodziKasia a chodzi o ksiazki?