reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jezeli chodzi o prezenty to zawsze sobie sama kupuję, a chciałabym chociaż raz żeby mąż mi zrobił niespodziankę i sam coś wybrał i kupił, nawet jeżeli byłoby to okropne

reklama
mój też przez siateczke wciąga banana a jaki szczęśliwy ale wara mu zabrać
mnie też wkurza że musze sama sobie prezenty wybierać lub kupować wolałabym byle co ale z jego wyboru niech pogłówkuje a nie czeka na gotowca

Lencja dzięki za info ad skazy, ja jestem tym przerażona, nie wiem co mam jeść, w sumie pediatra która stwierdziła skazę powiedziała że nie mam ograniczać do zera produktów mlecznych ale ja i tak ograniczam, uważam na wszystko, dzisiaj mąż kupił mi margarynę Miss bo w składzie nie było nic z mleka, co do wędlin to nie wiem jakie jadłam, napewno drobiowe ale jakie składniki to nie mam pojęcia - boję się tej skazy. Od soboty stosuje dietę, smaruje małego Diprobase i nie widzę żadnej poprawy a wręcz jest jeszcze gorzej, pojawiają się nowe krostki.

Na-tuska witaj na forum :)
o tym że mój mały ma skazę dowiedziałam się w piątek. Karmię go piersią i już bez diety bezbiałkowej schudłam tak, że waże 4 kg mniej niż przed ciążą więc nie wyobrażam sobie jak bede wyglądać stosując dietę bezbiałkową, zastanawiam się również na przejście na mleko modyfikowane, tymbardziej że wydaje mi się że małemu już przestaje wystarczać moje mleko i mam go coraz mniej. W sobotę mam wizyte pediatry wiec wszystkiego sie dopytam.

A podajecie małym Kaszkę Nestle Sinlac dla dzieci ze skazą??

a mój Baleronek nie może bananów- zatwardzenie ma po nich:( pewno przez to, że ja w ciąży w ilościach hurtowych wpylałam banany :p zraził się chłopak :p zadziwia mnie to moje dziecko: przed snam 240 ml mleka z kleikiem kukurydzianym+ cycuś.......... ja nie wiem jak on to robi, że nuby dużo je, w sumie od czasu do czasu zrobi dzien strajku głodowego a waga same wiecie.......

kurde mój mąż chciałby na święta "Wiedźmina" całą kolekcje a to kosztuje ponad 200 zł a u nas krucho z kasą, chciałabym mu zrobic ten prezent ale sama nie wiem, czy aż tyle kasy wydać, bo jeszcze dla filipa na Mikołajki i święta, dla rodziców, mojego chrześniaka........... pewnie i tak mu kupię, a sama dostane jakąś popierdułkę albo kilka jak rok temu: kubek, kapcie, żelki, miś- kubek do kolekcji mojej porcelany z Bolesławca i miś tvn "podaruj misia"- sama chciałam, teraz mam dla Filipka, ale w tym roku to chciałabym coś tak tylko dla mnie, jakąś biżuterie czy coś.... idę się kąpać a potem serial :)

a nie mozesz tego sciagnac,i nagrac na plytki?

a co to te siateczki do jedzenia?? dla Filipa nie miałam takich bajerów :p a Emilce tez banan smakował ale tylko dostała do polizania :p my juz sobie zobilismy prezent na swita :D kupilsmy lustrzanke wiec prezentom mowimy STOP :p:p
została jeszcze tylko reszta rodziny :p kwestia wymyslania przentów dla ok 20 osób jest straszna ;/ no i te koszty ;/

Gosiagro juz goraczka minela, dzieki
czytalam na necie ze tylko 1% dzieci goraczkuje po szczepionce i wlasnie moj syn musi byc w tym 1%:wściekła/y:

co do prezentu to maz ciagle sie tlumaczy ze ja mam wglad w jego konto i wiem o wszystkich jego pieniadzach i on nie ma jak ukradkiem czegos kupic
a ja przeciez nie bede sie gniewac jak zniknie z konta jakas tlusta sumka:-D

jak zwykle musze mu podpowiedziec co bym chciala bo na urodziny kupil mi taki komplet bielizny ze w gacie nie wchodze (nie wiem czy w ogole kiedys tyle schudne) a stanik to juz za luzny, chyba jakies jego marzenia wyszly:-p
za to perfumy zawsze kupi wlasciwe bez moich podpowiedzi

Kasia a chodzi o ksiazki?

reklama
na - tuska - witaj, podziwiam za dwojke babelkow :)

ja narobilam zaprawy dla adasia w sloiczkach po konchttp://mediweb.pl/diseases/wyswietl_d.php?id=128ntracie i na 200 sloiczkow puscily mi tylko 3, wiec nie jest źle. nie probowalam zaprawiac w sloiczkach gerbera czy hippa.

co do prezentow to u nas sprawa prosta :D 3 rodziny kazda po stowce daje i kupujemy tylko dla dzieciaczkow. dorosli nie musza:) Zdecydowalismy ze adasiowi kupimy krzeselko do karmienia i kule interaktywną vtechu.

te siatki widze pierwszy raz, ale powiem Wam ze super pomysl. musze w sklepach popatrzec.

Do góry