reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
osraniec, hahahaha, lena jak ty coś napiszesz to masakra;p

oooo śnieżek zaczyna prószyć, a mała wciągnęła słoiczek Dyni:) Na jabłko rano było błeeeeeee:((( ona się chyba nigdy owoców nie nauczy jeść... tylko banana przez siateczkę wcina, ale to bardziej dla zabawy niż jedzenia:(

Ostatnia edycja:
osraniec, hahahaha, lena jak ty coś napiszesz to masakra;p

oooo śnieżek zaczyna prószyć, a mała wciągnęła słoiczek Dyni:) Na jabłko rano było błeeeeeee:((( ona się chyba nigdy owoców nie nauczy jeść... tylko banana przez siateczkę wcina, ale to bardziej dla zabawy niż jedzenia:(
Jak wstanie to ide do apteki bo dupa czerwona od srania;)

Witam czerwcowe mamuski :D

mozna do Was dołączyć??
kiedys juz próbowałaś sie tutaj "wbić" ale nie dalam rady :p mam nadzieje ze przy dugim podejsciu się uda :D
Jestem z Poznania mam 24 lata i 2 dzieci rok po roku :D
Emilka urodziła sie 30 czerwca (termin miałam na 17 lipca za wszelką cenę chciała byc czerwcowa :p ) z waga 2840 i 52 cm :D
cały czas jesteśmy na cycusiu i poza nim nie ma zamairu nic ruszyć ;/ ani butli ani słiczków kaszek itd...

miłego dnia zycze

reklama
Witam czerwcowe mamuski :D

mozna do Was dołączyć??
kiedys juz próbowałaś sie tutaj "wbić" ale nie dalam rady :p mam nadzieje ze przy dugim podejsciu się uda :D
Jestem z Poznania mam 24 lata i 2 dzieci rok po roku :D
Emilka urodziła sie 30 czerwca (termin miałam na 17 lipca za wszelką cenę chciała byc czerwcowa :p ) z waga 2840 i 52 cm :D
cały czas jesteśmy na cycusiu i poza nim nie ma zamairu nic ruszyć ;/ ani butli ani słiczków kaszek itd...

miłego dnia zycze

Witaj Na-tuska :)

Do góry