reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczynki,

ale fajnie, ze sie spotykacie w realu, czy są tu jakies mamy z Lublina???????

stella " ...bo cycki to mozna mydłem" nie mogę przestać sie śmiać, super tekst!

reklama
Kochane nawet nie próbuję Was podczytać...za dużo tego....Ale bardzo ale to bardzo dziekuję Wam za trzymanie kciuków i ciepłe słowa....Na morfologii było strasznie....Czekalismy na pobranie ponad 1,5godziny....Szok!!! A czekalibyśmy jeszcze dłużej gdyby nie jedna pani która nas przepuściła....Polcia płakała strasznie...ale po prostu była juz zmęczona, śpiąca i głodna...Krew jej pobierali z górnej częsci dłoni...i pani żeby znależć jej żyłke musiała wygiąć jej nadgarstek...i to ja musiało zaboleć bo zaczęła wtedy płakać....I wtedy się zaczęło...Ta kobitka nie mogła wbic się jej w żyłke...potem jak się wbiła to krew nie leciała....Ruszała tą igłą w lewo w prawo w górę i dół i d..a!!!! W koncu zmieniła rączkę...Wtedy Polcia juz nie płakała tylko patrzyła na nas wszystkich takim smutnym wzrokiem że ąz się popłakałam....wtuliła się do mnie i tylko wzdychała głośno...No normalnie serce pękało...W końcu udało się pobrać krew....Polcia zasnęła w autku dosłownie 2 sekundy po włożeniu jej do fotelika....Obudziłą się na ważeniu i odrazu się uśmiechnęła....Poznała chyba to miejsce...Tam chodzimy na te zajęcia....muzyczne i masaże...No i niestety przytyła w równo 3 tygodnie tylko 370gram....Waży 6150...Malutko!!!! Chociaż pani powiedziała że jest ok...bo rozwija sie w swoim własnym regularnym tempie....Na szczęście po powrocie do domu zjadła 150ml...wprawdzie na dwa podejścia ale zawsze....No i pani na ważeniu powiedziała że ten policzek to raczej oznaka wychodzących zabków a nie marchewka....że jej to nie wygląda na marchewkę...Ale czy ona się k..wa zna???? Tego to ja już nie wiem....Jutro pojadę po swoje wyniki mmorfologii to odrazu zapisze małą do lekarza (czyt. pielęgniarki), bo tu niestety tak jest, że jeśli dziecko nie umierające to najpierw ogląda je pielęgniarka a jak nie wie o co chodzi to wzywa lekarza!!!Zobaczymy czy mnie nie wyśmieją że przyszłam z czymś takim....
No nic odezwę się potem muszę coś zjesc bo aż mi w brzuchu burczy!!!

Ojej współczuje przezyc.... az sie łezka w oku zakreciła bo wiadomo....:/ (jakas taka wrazliwa jestem po tych trzech porodach ze szok) no ale dobrze ze mala potem juz byla spokojna.... mam nadzieje ze z tym policzkiem to nic powaznego! trzymajcie sie!:***

Dobry wieczór
u nas oki, maly szczepienie oki przechodzi, nie marudzi, nie goraczkuje:-) oby tak dalej:-p
Jutro Daniel konczy 3 lata... ale zlecialo mówie wam...
Dobra ece bo maz wrócił:-) jutro zajrze:-) :*
Dobranoc

Zobaczcie jak Hania ładnie je :-)

DSCN1772.jpg

Jesu a mój znów kombinuje jak tu mecz obejżeć ja chce oglądać modelki a on mi znów ze powtórke moge sobie obejżec trudno końcówki nie obejzy chyba ze w przerwach modelek:-)
Sprawdzałam siatki centylowe hura zośka się jeszcze mieści na 97 centylu ale się miesci:-D
kajdusia-na cycu na cycu chyba on tłuste mleko produkuje powoli jakies warzywka i owocki podaje i pare razy kaszke ryzowa na noc zjadła:baffled:
liliti-malutka wyglada jak laleczka:tak:
kasiulka-ślicznie zajada
eagle-no nie powiem ma melodie do spania moja na spacerze to czasem też z 4 godz pośpi ale przewaznie 2 i pół

uwaga zagadka: gdzie jest Małgosia??? :-D
akuku.jpg

pełna fotorelacja na zamkniętym:-)

Koriander- gram a jakże :-) Taaakie tam... koleżanka skrzypaczka ma tam egzamin na kurs nauczania metodą suzuki i jej akompaniuję, a przy okazji powsinogi odwiedzamy przyjaciół pod Warszawą, więc w sumie będziemy od soboty do poniedziałku. Fotka z marchewki będzie na pewno :tak: A ja od tygodnia nie jem chleba i ziemniaków i słodyczy, wagi w domu nie mam, ale już się czuję lżejsza :-D:-D (chociaż lustro nadal przekłamuje ;-))
Agi78- aż mnie serce ukuło jak czytałam opis tego co dzielna Polcia musiała znieść :-( A wagą myślę, że nie ma co panikować- na basen chodzi z Małgosią dziewczynka 9miesięczna, która warzy mniej niż 7 kg, a jest super i ślicznie się rozwija!Poza tym Małgoś jest chętna oddać Polci małego kilogramka, chcecie? :-) A na facebooku jestem często, a co?
Kasiulka- pieknie Hania je, to chyba pierwszy kęs, że taka czysta :-D
ewelinka- a widzisz... my na ostatnim szczepieniu tez bylismy na 97 centylu, a ze wzrostem to już poza..., zobaczymy co waga i miarka pokażą jutro..

Witajcie. Dziękujemy wszystkim za głosy i prosimy o kolejne: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Wypad na basen udany :) mały zadowolony przez cały czas! Piszczał z radości! Fotki załączam, tylko bez mamusi, bo w stroju kąpielowym wygląda jak mors... hehe

Zobacz załącznik 301266Zobacz załącznik 301267
Kasiu super masz przystojniaka (tego malego hehe), czy on juz tak ladnie sam siedzi??

ewelinka no to ladnie sie przeciez miesci :):-)

Agi twoj opis pobierania krwi przerazajacy:-(..biedna Polusia utul ja od cioteczek! Mamusie tez utulamy :):tak::tak:

Kajdusia no super kolejna fucha, a nie taaaaaakie tam, och ty! Jejku czy Malgos dala nura:szok:???? Ide obejrzec reszte:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
uwaga zagadka: gdzie jest Małgosia??? :-D
Zobacz załącznik 301262

pełna fotorelacja na zamkniętym:-)

Koriander- gram a jakże :-) Taaakie tam... koleżanka skrzypaczka ma tam egzamin na kurs nauczania metodą suzuki i jej akompaniuję, a przy okazji powsinogi odwiedzamy przyjaciół pod Warszawą, więc w sumie będziemy od soboty do poniedziałku. Fotka z marchewki będzie na pewno :tak: A ja od tygodnia nie jem chleba i ziemniaków i słodyczy, wagi w domu nie mam, ale już się czuję lżejsza :-D:-D (chociaż lustro nadal przekłamuje ;-))
Agi78- aż mnie serce ukuło jak czytałam opis tego co dzielna Polcia musiała znieść :-( A wagą myślę, że nie ma co panikować- na basen chodzi z Małgosią dziewczynka 9miesięczna, która warzy mniej niż 7 kg, a jest super i ślicznie się rozwija!Poza tym Małgoś jest chętna oddać Polci małego kilogramka, chcecie? :-) A na facebooku jestem często, a co?
Kasiulka- pieknie Hania je, to chyba pierwszy kęs, że taka czysta :-D
ewelinka- a widzisz... my na ostatnim szczepieniu tez bylismy na 97 centylu, a ze wzrostem to już poza..., zobaczymy co waga i miarka pokażą jutro..

Szok pod wodą;)

Do góry