reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Kajdusia - super fotki... my chcieliśmy się na zajęcia zapisać ale są tylko we wtorki i czwartki od 8 do 9 rano i do tego 40km od nas w łodzi, więc nie damy rady... :( Czy długo Ci zajęło nauczyć małą żeby dawała nura??? ;)

reklama
zdec, kasiek, kajdusia - śliczne foteczki!!!
Jejku Luśka poszła spąc dopiero ze 20 minut temu....Przez te cholerne dziąsła...tarła jej że szok!!! Już nie wiem jak jej pomóc!!!Dziś dała dotknąć trochę dziąsło i ma opuchniętę że szok...i tak jakby mi się wydawało że chyba dolna lewa jedynka wyjdzie lada moment.....Oby, bo już psychicznie nie wytrzymuje i swojego dziecka nie poznaję....Zaczyna być coraz częściej marudna....
Ja chyba zaraz idę w kimonko...Muszę odpocząć bo dzisiejszym dniu...a jutro też nie lepszy....Odbieram swoje wyniki...Aż się boję...!!!!
Na wszelki wypadek mówię Dobranoc...ale może jeszcze zajrzę.....

Kajdusia - super fotki... my chcieliśmy się na zajęcia zapisać ale są tylko we wtorki i czwartki od 8 do 9 rano i do tego 40km od nas w łodzi, więc nie damy rady... :( Czy długo Ci zajęło nauczyć małą żeby dawała nura??? ;)

no wiesz... sama nie daje.... :-D
Od pierwszych zajęć zanurzamy dzieci, pierwsze 3 zajęcia się jeszcze zaksztuszała, ale to podobno dobrze :baffled:, na sali jest oprócz instruktora ratownik, więc się nie bałam... w sumie to te zajęcia są zawsze prawie takie same, więc scenariusz znam na pamięć, więc możemy się już wszystkie spotkać na basenie i zrobię bb zajęcia :-):-D

Kasiek - świetnie się bawiliście

Kajdusia - jestem w szoku że malutka tak nurkuje

Kasiulka - Hania nieźle wcina, moja nauczyła się parskać jedzonkiem i w życiu taka czysta nie jest po jedzeniu

Zdec - śliczna Natalka

Agi - no to miałaś przeżycia, dzielna Polcia. A wagą się nie martw

Jesuuuu nie mogę ogarnąć całego dnia:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam się
U nas nocka w porządku, mała spała spokojnie w porównaniu do poprzedniej:) Krostki zniknęły. Ufff. Mój mąż dzisiaj w domu, więc po kolejnym karmieniu przejmuje Igulkę, a mama troszkę się pobyczy:-D Ale póki co spadam do łóżeczka.

Cześć :-)
U nas nocka spokojna wstawałam dwa razy :-) więc nie jest zle. Dzisiaj może się przejdę do położnej na ważenie.
Mam pytanie do dziewczyn co mają chusty CZY WIĄZAŁYŚCIE JUŻ CHUSTY NA BOKU?

Witajcie. Dziękujemy wszystkim za głosy i prosimy o kolejne: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Wypad na basen udany :) mały zadowolony przez cały czas! Piszczał z radości! Fotki załączam, tylko bez mamusi, bo w stroju kąpielowym wygląda jak mors... h

Zobacz załącznik 301266Zobacz załącznik 301267

Jaki mały przystojniak :-) a jak pięknie siedzi :-)

uwaga zagadka: gdzie jest Małgosia??? :-D
Zobacz załącznik 301262

pełna fotorelacja na zamkniętym:-)

Koriander- gram a jakże :-) Taaakie tam... koleżanka skrzypaczka ma tam egzamin na kurs nauczania metodą suzuki i jej akompaniuję, a przy okazji powsinogi odwiedzamy przyjaciół pod Warszawą, więc w sumie będziemy od soboty do poniedziałku. Fotka z marchewki będzie na pewno :tak: A ja od tygodnia nie jem chleba i ziemniaków i słodyczy, wagi w domu nie mam, ale już się czuję lżejsza :-D:-D (chociaż lustro nadal przekłamuje ;-))
Agi78- aż mnie serce ukuło jak czytałam opis tego co dzielna Polcia musiała znieść :-( A wagą myślę, że nie ma co panikować- na basen chodzi z Małgosią dziewczynka 9miesięczna, która warzy mniej niż 7 kg, a jest super i ślicznie się rozwija!Poza tym Małgoś jest chętna oddać Polci małego kilogramka, chcecie? :-) A na facebooku jestem często, a co?
Kasiulka- pieknie Hania je, to chyba pierwszy kęs, że taka czysta :-D
ewelinka- a widzisz... my na ostatnim szczepieniu tez bylismy na 97 centylu, a ze wzrostem to już poza..., zobaczymy co waga i miarka pokażą jutro..

czyżby pod wodą? Jak ja wam zazdroszcze tych wypadów na basen :-)

Magda_M a podobno miałaś coś mężowi kupić:-D:-D

Kasiulka - ale Hania ślicznie zajada:-)

Kasiek - super że wypad na basen udany;-) Zazdroszczę;-) U nas nie było aż takiego zachwytu:baffled:

kajdusia - wow!

Wróciliśmy z urodzin:-) Mała zachwycona ilością dzieci, tylko żadne nie w jej wieku:-)
Zobacz załącznik 301276Zobacz załącznik 301275

Aniu - męzowi też kupiłam koszulke :-) wszystkich obdarowałam oprócz siebie :-)

reklama
koriander - jacy młodzi? Chyba młodzi umysłem;)

Magda_M - zazwyczaj tak jest, no ale dobrze że masz już prezenty;) Ja też muszę sie za to wziąć:)Chociaż wydaje mi się że do świąt jeszcze tak daleko....

Moje dziecko wczorajszy dzień było tak nieznośne że masakra. Za to noc przespana tylko (wyjątkowo!)z kilkoma pobudkami o 3:30 na butlę, potem jeszcze smoczek koło 4 jej wypadł, koło 6 stary jak szedł do pracy ją obudził, o 7:30 wstała, dałam jej kaszkę, położyłam do łóżeczka, żeby sobie jeszcze chwilkę poleżała, poszłam nastawić wodę na herbatę i umyć butelkę wracam a dziecko śpi:) Także wyjątkowo mam wolny poranek:)

Do góry