Kasiek1983
Fanka BB :)
Kajdusia - super fotki... my chcieliśmy się na zajęcia zapisać ale są tylko we wtorki i czwartki od 8 do 9 rano i do tego 40km od nas w łodzi, więc nie damy rady... Czy długo Ci zajęło nauczyć małą żeby dawała nura???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajdusia - super fotki... my chcieliśmy się na zajęcia zapisać ale są tylko we wtorki i czwartki od 8 do 9 rano i do tego 40km od nas w łodzi, więc nie damy rady... Czy długo Ci zajęło nauczyć małą żeby dawała nura???
jeeeej ale wy mlodzi jestescieJak to kto... stary
Witajcie. Dziękujemy wszystkim za głosy i prosimy o kolejne: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Wypad na basen udany mały zadowolony przez cały czas! Piszczał z radości! Fotki załączam, tylko bez mamusi, bo w stroju kąpielowym wygląda jak mors... h
Zobacz załącznik 301266Zobacz załącznik 301267
uwaga zagadka: gdzie jest Małgosia???
Zobacz załącznik 301262
pełna fotorelacja na zamkniętym:-)
Koriander- gram a jakże :-) Taaakie tam... koleżanka skrzypaczka ma tam egzamin na kurs nauczania metodą suzuki i jej akompaniuję, a przy okazji powsinogi odwiedzamy przyjaciół pod Warszawą, więc w sumie będziemy od soboty do poniedziałku. Fotka z marchewki będzie na pewno A ja od tygodnia nie jem chleba i ziemniaków i słodyczy, wagi w domu nie mam, ale już się czuję lżejsza (chociaż lustro nadal przekłamuje ;-))
Agi78- aż mnie serce ukuło jak czytałam opis tego co dzielna Polcia musiała znieść :-( A wagą myślę, że nie ma co panikować- na basen chodzi z Małgosią dziewczynka 9miesięczna, która warzy mniej niż 7 kg, a jest super i ślicznie się rozwija!Poza tym Małgoś jest chętna oddać Polci małego kilogramka, chcecie? :-) A na facebooku jestem często, a co?
Kasiulka- pieknie Hania je, to chyba pierwszy kęs, że taka czysta
ewelinka- a widzisz... my na ostatnim szczepieniu tez bylismy na 97 centylu, a ze wzrostem to już poza..., zobaczymy co waga i miarka pokażą jutro..
Magda_M a podobno miałaś coś mężowi kupić
Kasiulka - ale Hania ślicznie zajada:-)
Kasiek - super że wypad na basen udany;-) Zazdroszczę;-) U nas nie było aż takiego zachwytu
kajdusia - wow!
Wróciliśmy z urodzin:-) Mała zachwycona ilością dzieci, tylko żadne nie w jej wieku:-)
Zobacz załącznik 301276Zobacz załącznik 301275