reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

He he, posłuchałam 5 razy Rynkowskiego i humor mi się poprawił i poprosiłam męża, zrobił czary mary i mam teraz to jako budzik w telefonie- oczywiście od refrenu :-):-) Super, nie? Dzięki Perfecta

A dziś po basenie pojadę do sklepu z ekologiczną żywością kupić Małgosi marchewki i jutro z okazji ukończenia 5 miesiąca dostanie pierwszą papkę :tak: To się zdziwi, jeszcze nie wie, że istnieje coś innego do jedzenia poza moim mleczkiem :-D

Lilliti
- ale Sonia już duuuża, i w ogóle miło Cię widzieć :-)
Zdec- no wiesz, tak głodzić dziecko :-D:-D biedna głodna malutka :-D

reklama
Witajcie dziewczynki .
Ja po krótkiej wycieczce do Gdańska mały spał prawie całą drogę jak przyjechaliśmy do domku zjadł obiadek i poszedł dalej lulu :szok::-Dśpi od godz może noc nadrabia bo była dość ciężka
jeszcze nie zdążyłam was podczytać ale mam nadzieję że zdąże zanim się terrorysta obudzi :-)
kalwa zobacz może w BRW my ostatnio kupiliśmy fajne łóżko i tanio bo zeszłoroczne się rozsypało więcej nie kupię zadnego kutego
kasiajanicka ja spróbowałabym kartoflanki jak twój mały taki wrażliwy to pudry też mogą uczulać jak nie pomoże to idz do lekarza zapisze ci maść robioną na zamówienie

Lencja - super pierdniczki:) pomalowane pokaż
Lenka - a z czym te pierogi?
Kajdusia -kurcze :(:( fajnie że będziesz w wawie ale ja niestety w niedzielę odpadam bo mamy gości , koleżanka z chin i druga już tutejsza przybywają
Ja ponawiam zaproszenie do nas na kawkę. Może w kilka mam się zbierzemy i poznamy w końcu?
mimi - powodzenia na szczepieniu/ doczytałąm super dzielna ZUZIA! Gratuluję
Ktoś jeszcze chyba dzisiaj miał?? Nie mogę znaleść kto ale tez powodzonka życzę
eagle - ładnie Tomeczek sobie pospał:) a telefony widziałam w promocji w realu ---------------- na zabawkowym dziale:):p
Zdec - zyczę udanej zabawy urodzinowej:) / super kurteczka!!!

Bardzo się cieszę że mogłam się z Wami podzielić moim poprawiaczem humoru:)

Ja dzisiaj jak śnięta przez tą pogodę , Jaś też w zasadzie śpi co 1,5h Na szczęście obyło się jak na razie bez gorączki (tfu tfu puk puk) A ja od rana zbieram się za ogarnianie :( NIE CHCE MI SIĘ! Ale muszę choć troszke :) Tak sobie myślę co by tu na obiad.... Prosze się pochwalic bo może mnie zainspirujecie:)

Lencja sliczne pierniczki, NELA bedzie miala co ciuckac na gwiazdke. To sa takie do lezakowania czy juz na teraz? A jaki przepis...?:-)
zyraffka a sprobuj wziac go w lezaczku ze soba do kuchni i mow co robisz, ja zawsze daje drewniana lyzke albo silikonowa trzepaczke do zabawy i tak jak athena tylko podnosze i podaje co wypadnie :tak:

zdec fajna kurteczka, a Natalke przeciez i tak zawsze dokarmiasz wiec nie martw sie nie chodzi glodna!

Kajdusia jakie tam pultynki Malgosia sliczna ja w ogole bym nie powiedziala ze wazy 8kg! :tak:Koniecznie prosimy o fotoreportaz z marcheweczki. A co robisz na Miodowej? <<<<ciekawskie jajo>>>>

Klementinka gryzak do mikrofali? A po gwinta jasnego? :szok:

ewelinka jak sie piersia karmi to waga absolutnie nie ma co sie przejmowac bo jakikolwiek tluszczyk powstaly to taki zdrowy tluszczyk i nie grozi podobno pozniej otyloscia...co innego na butli :blink:

kasiajanicka gdzie masz swoje ulubione miejsce na kawke na starowce? My to nalogowo do "ROze i zen" chodzimy jak jestesmy

MagdaM ja bym kopnela ale pewnie juz za pozno:-p

eagle hehe fajny zart by byl z tym telefonem dla meza zabawka:-)
mimi super ze prawie wszystkie szczepienia juz za wami!

liliti super ze sie odzywasz a jaka SOnia juz duza i sliczna widze ze ksiazkowo sie rozwija!!!!

A ja znowu ciasto wstawilam...a mialam sie odchudzac..chyba jednak od jutra zaczne musze sie psychicznie nastawic:-(

reklama
Do góry