reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Magda_M a podobno miałaś coś mężowi kupić:-D:-D

Kasiulka - ale Hania ślicznie zajada:-)

Kasiek - super że wypad na basen udany;-) Zazdroszczę;-) U nas nie było aż takiego zachwytu:baffled:

kajdusia - wow!

Wróciliśmy z urodzin:-) Mała zachwycona ilością dzieci, tylko żadne nie w jej wieku:-)
DSC01495a.jpgDSC01470a.jpg

reklama
Zdec-piękna Natalka :-)
Małgosia już na pierwszych zajęciach dwa miesiące temu dała nura, ale krótszego, teraz na zajęciach zanurzam ją po kilkanaście razy na ok 2 sekundy i nawet się nie zaksztusza :tak:

Idę Piotrusiowi książkę poczytać
...ale wrócę... :-D:-p

kasiek-he he ja odrazu pomyślałam jak kajdusia że niezły ten twój mężólek:-pa mały siedzi jak stary wygląda jakby miał rok
kajdusia-o matko dała nura lece tez na zamkniety bo jestem ciekawa:szok:

kasiek-he he ja odrazu pomyślałam jak kajdusia że niezły ten twój mężólek:-pa mały siedzi jak stary wygląda jakby miał rok
Hehe, to samo stwierdziłam: mąż przystojniak, a Damianek na starszego wygląda:-D
Super te wasze wizyty na basenie- chyba w końcu muszę pójść się dowiedzieć, kiedy u mnie są jakieś zajęcia dla dzieci...

Ostatnia edycja:
Oj laski... udane jesteście!!! (co do męża)

Damianek siedzi ale tylko przez chwileczkę i musi mieć podparcie pod plecki...

Hehe!!! "co to za młody pan co trzyma Natalke?" "jak to kto, STARY!!!" ale mnie to rozbawiło!!! hehehehehe ;)

reklama
Zapytam jeszcze raz - czy któraś z was miała do czynienia z AZS?:confused:
Dziś pierwszy raz małemu dałam butlę mleka modyfikowanego Bebilon pepti 1.
Zadam głupie pytanie...czym myjecie butelki? Można zwykłym płynem?Nie wiem:-D bo cycki to można było myć mydłem hahah

no właśnie mnie to też interesuje, tzn AZS. Natan jak miał ok 2 m-cy to miał problem ze skórą ale wtedy dwóch lekarzy stwierdziło że to od ciepła. Od 2 tyg Natanowi najpierw na policzkach zaczerwieniła się skóra, która potem stała się szorstka, następnie takie same zaczerwienienia pojawiło się koło szyi, a teraz ma już w zgięciach łokci i kolan i gdzieniegdzie na rączkach i nóżkach. W dotyku jest trochę szorstkie. Byłam z nim u pediatry i ta stwierdziła że to jakaś alergia pokarmowa i przepisała wapno ale narazie żadnych zmian. W sumie ograniczyłam mu jedzenie i dostaje tylko marchewkę, ziemniaki, jabłuszko bo dostawał to na początku rozszerzenia diety i nie było żadnych zmian skórnych. W przyszłym tygodniu idę z nim do dermatologa.
Stella a u Twojego maleństwa jakie są objawy? Jak wygląda skóra?

Do góry