reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka- pieknie Hania je, to chyba pierwszy kęs, że taka czysta
Nie, to już końcówka ;-)
koriander
Fanka BB :)
zdec ale super Natalka wyglada, a kto to ten mlody pan co ja trzyma?Wróciliśmy z urodzin:-) Mała zachwycona ilością dzieci, tylko żadne nie w jej wieku:-)
Zobacz załącznik 301276Zobacz załącznik 301275
Zdec-piękna Natalka :-)
Małgosia już na pierwszych zajęciach dwa miesiące temu dała nura, ale krótszego, teraz na zajęciach zanurzam ją po kilkanaście razy na ok 2 sekundy i nawet się nie zaksztusza
Idę Piotrusiowi książkę poczytać
...ale wrócę...
Małgosia już na pierwszych zajęciach dwa miesiące temu dała nura, ale krótszego, teraz na zajęciach zanurzam ją po kilkanaście razy na ok 2 sekundy i nawet się nie zaksztusza
Idę Piotrusiowi książkę poczytać
...ale wrócę...
ewelinka307
kasiek-he he ja odrazu pomyślałam jak kajdusia że niezły ten twój mężóleka mały siedzi jak stary wygląda jakby miał rok
kajdusia-o matko dała nura lece tez na zamkniety bo jestem ciekawa
kajdusia-o matko dała nura lece tez na zamkniety bo jestem ciekawa
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Hehe, to samo stwierdziłam: mąż przystojniak, a Damianek na starszego wyglądakasiek-he he ja odrazu pomyślałam jak kajdusia że niezły ten twój mężóleka mały siedzi jak stary wygląda jakby miał rok
Super te wasze wizyty na basenie- chyba w końcu muszę pójść się dowiedzieć, kiedy u mnie są jakieś zajęcia dla dzieci...
Ostatnia edycja:
zdec ale super Natalka wyglada, a kto to ten mlody pan co ja trzyma?
Jak to kto... stary
Kasiek1983
Oj laski... udane jesteście!!! (co do męża)
Damianek siedzi ale tylko przez chwileczkę i musi mieć podparcie pod plecki...
Hehe!!! "co to za młody pan co trzyma Natalke?" "jak to kto, STARY!!!" ale mnie to rozbawiło!!! hehehehehe
Damianek siedzi ale tylko przez chwileczkę i musi mieć podparcie pod plecki...
Hehe!!! "co to za młody pan co trzyma Natalke?" "jak to kto, STARY!!!" ale mnie to rozbawiło!!! hehehehehe
reklama
nadika
Zapytam jeszcze raz - czy któraś z was miała do czynienia z AZS?
Dziś pierwszy raz małemu dałam butlę mleka modyfikowanego Bebilon pepti 1.
Zadam głupie pytanie...czym myjecie butelki? Można zwykłym płynem?Nie wiem bo cycki to można było myć mydłem hahah
no właśnie mnie to też interesuje, tzn AZS. Natan jak miał ok 2 m-cy to miał problem ze skórą ale wtedy dwóch lekarzy stwierdziło że to od ciepła. Od 2 tyg Natanowi najpierw na policzkach zaczerwieniła się skóra, która potem stała się szorstka, następnie takie same zaczerwienienia pojawiło się koło szyi, a teraz ma już w zgięciach łokci i kolan i gdzieniegdzie na rączkach i nóżkach. W dotyku jest trochę szorstkie. Byłam z nim u pediatry i ta stwierdziła że to jakaś alergia pokarmowa i przepisała wapno ale narazie żadnych zmian. W sumie ograniczyłam mu jedzenie i dostaje tylko marchewkę, ziemniaki, jabłuszko bo dostawał to na początku rozszerzenia diety i nie było żadnych zmian skórnych. W przyszłym tygodniu idę z nim do dermatologa.
Stella a u Twojego maleństwa jakie są objawy? Jak wygląda skóra?