reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Mój maluszek wczoraj zrobił mi prezent - obrócił się z brzuszka na plecki. :) Wiem , to już dawno za wami ( przynajmniej większość ). Wychodzi na to że zawsze ostatnia będę się cieszyć hahah nie szkodzi :)

reklama
ewela-wiem coś o tym jak mój jest w domu przez cały dzień to ja tez szału dostaje:szok:i w domu nic nie zrobione przez niego i wogóle nie ma organizacji dnia:no:

Moja dziś sie zaklinowała w poprzeg łózeczka i niemogła sie ruszyc głowa wcisnięta w szczebelki:szok:

Wyszło u nas słonko:-)więc my tez wyjdziemy na spacer:-)

ewela28 - nie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)

miłego dnia

nie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)
A ja na powrót mojego cały tydzień czekałam :) Teraz jest w pracy, więc jest spokój, a jak wróci, to zakupy będzie miał kto do domu przyciągnąć :) Także czasem facet w domu się do czegoś przydaje, byleby wychodził co jakiś czas i znikał nam z oczu :) 24h ciężko wytrzymać, ale z przerwami jest całkiem miło :)

Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...

Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...

u nas jak i u konniczynki sprawdza sie folia przeciw deszczowa

a my się naspacerowaliśmy - jak szybko słońce się pokazało tak szybko sobie poszło. Wyszłam pochodziłam 5 min i jak nie lunęło. A wiatr taki że ledwo wózek pchalam i dzielnie parasol trzymałam

Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszło :happy: i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze:rofl2::rofl2::rofl2: kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????

reklama
Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszło :happy: i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze:rofl2::rofl2::rofl2: kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????

mój tak ma i super to wygląda:-) Oskarowi zazwyczaj na kichanie zbiera się jak ma pełną buzię jedzenia przedwczoraj kichnął jak miał w buzi brokuły - więc byłam cała w nich a wczoraj oberwalam marchewką:-Dchyba musze kupić fartuch foliowy dla siebie do karmienia małego:-)

Do góry