dziewczyny, jestescie wpaniale, to forum jest genialne, co za odkrycie!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nie umiem sie tu poruszac... ale niedlugo to ogarnę
Moj Kubuś jeszcze śpi, taki z niego spioszek, wczoraj spal 15 godzin, tylko jak był głodny to sie wiercił, ale sa takie dni, ze prawie wcale nie zmruży oka, taki jakis nieobliczalny ten moj synek
]Milka26 za tydzien wracam do pracy i juz przez to spac nie moge po nocach, nie wiem jak to bedzie eh
AniaCh trzymam kciuki z całej siły, niech moc bedzie z Wami!!!!!!!!!!
gosiagro przekrecanie na brzuszek to najlepsza zabawa, Kubus też robi to ciągle, ale umie na razie tylko w jedną strone
a traume z porodu mam przez ten stres ktory musialam przezyc, a wygladao to tak:
w czerwcu były straszne upały, pamietacie? bardzo zle sie czulam, nie czułam ruchów płody, powiedzialam lekarzowi, zrobili mi ktg, okazalo sie ze tetna prawie nie ma i szybko zrobili mi cesarke, za pol godziny Kubuś byl juz na swiecie, ale to bylo najdluzsze pol gdziny mojego zycia, bo leżąc na stole operacyjnym nie wiedzialam, czy dziecko zyje, czy nie. Byłam tak przerażona, ze mało co ducha nie wyzionęłam ;( w dodatku byla w szpitalu dziewczyna z takimi samymi objawami jak ja, a jej ciąża była 2 tyg starsza od mojej, ale dziecka nie udalo se uratowac, mowila, ze sie strali 10lat o tego aniołka, wiec dziekuje Bogu, ze u nas sie wszytsko dobrze skonczyło, Kubula jest cały i zdrowy
czy ktos tu miał jeszcze cesarke?
-Avena- o super! rówieśnicy, ciekawe ile osób uodziło 11 czerwca, jest tu jakas lista? bo ja poczatkujaca jestem i jeszcze troche sie gubię
Ewelinka307 mi pediarta powiedzial to samo
mój synek taki gigancik po tatusiu, a karmię go piersia i raz dziennie (na noc) dostaje butelke, a wczoraj pierwsze jabłuszko zjadl,hehe ale sie krzywił, az filmik nagralismy
Kasiulka_1980 też mam tą karuzele, Kuba przy niej pięknie usypia, kupno tego to był strzał w 10
ps: wątek anty teść(owa) jest eksta
pozdrawiam Was serdeznie,miłego dzionka