konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Moja Emi przy kichaniu za to często bąki puszcza Czasem tak śmierdzące, że maska p/gazowa by się przydała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wasze dzieci to jakieś takie bardziej ciekawsze są niż moja Jej w ogóle nie interesuje mata, poleży chwilkę i krzyczy. Starcie z jabłuszkami oczywiście przegrane, gdzie tam pluła, buzię zaciskała i przez chyba przez nos wtedy płakała Tak więc znowu jabłuszka nie przeszły, ale jak radziliście będę do upadłego z jabłuszkami.
Znowu tarła oczka więc poszła do łóżeczka, ale coś jej się nie podoba bo marudzi z drugiego pokoju pewnie nie uśnie i znowu będzie spacer...
Co do kup to u nas prawie przy każdym karmieniu, jednak kiedyś też mieliśmy z tym straszny problem Teraz mała karmiona jest w sposób mieszany i moje mleko i Bebilon Pepti.