stellaDODO
Fanka BB :)
Mój maluszek wczoraj zrobił mi prezent - obrócił się z brzuszka na plecki. Wiem , to już dawno za wami ( przynajmniej większość ). Wychodzi na to że zawsze ostatnia będę się cieszyć hahah nie szkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja na powrót mojego cały tydzień czekałam Teraz jest w pracy, więc jest spokój, a jak wróci, to zakupy będzie miał kto do domu przyciągnąć Także czasem facet w domu się do czegoś przydaje, byleby wychodził co jakiś czas i znikał nam z oczu 24h ciężko wytrzymać, ale z przerwami jest całkiem miłonie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)
Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...
Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszło i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????