reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mój maluszek wczoraj zrobił mi prezent - obrócił się z brzuszka na plecki. :) Wiem , to już dawno za wami ( przynajmniej większość ). Wychodzi na to że zawsze ostatnia będę się cieszyć hahah nie szkodzi :)

reklama
ewela-wiem coś o tym jak mój jest w domu przez cały dzień to ja tez szału dostaje:szok:i w domu nic nie zrobione przez niego i wogóle nie ma organizacji dnia:no:

Moja dziś sie zaklinowała w poprzeg łózeczka i niemogła sie ruszyc głowa wcisnięta w szczebelki:szok:

Wyszło u nas słonko:-)więc my tez wyjdziemy na spacer:-)

ewela28 - nie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)

miłego dnia

nie zazdroszcze, chłop w domu cały dzień jest gorszy niż sraczka. CIERPLIWOŚCI życzę:-)
A ja na powrót mojego cały tydzień czekałam :) Teraz jest w pracy, więc jest spokój, a jak wróci, to zakupy będzie miał kto do domu przyciągnąć :) Także czasem facet w domu się do czegoś przydaje, byleby wychodził co jakiś czas i znikał nam z oczu :) 24h ciężko wytrzymać, ale z przerwami jest całkiem miło :)

Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...

Potrzebuje szybko podpowiedzi - za 30 min wychodze na spacer i nie wiem jak najlepiej uchronic Krystianka przed wiatrem. Macie jakies pomysly?? Bo jest w miare cieplo i tez nie chce go przegrzac...

u nas jak i u konniczynki sprawdza sie folia przeciw deszczowa

a my się naspacerowaliśmy - jak szybko słońce się pokazało tak szybko sobie poszło. Wyszłam pochodziłam 5 min i jak nie lunęło. A wiatr taki że ledwo wózek pchalam i dzielnie parasol trzymałam

Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszło :happy: i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze:rofl2::rofl2::rofl2: kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????

reklama
Wiec tak zostawiam dzis mojego szanownego meza z dzieckiem samego! juz mu napisałam smska zeby wczesniej wrocił, musze pojechac do apteki odebrac lekarstwo no i tak wymysliłam ze pojade akurat jak wroci do domu, przy okazji wstapie jeszcze gdzies i wezme psa na spacer zeby dłuzej sie zeszło :happy: i niech tylko mi tesciową sprowadzi to juz ja sie zemszcze:rofl2::rofl2::rofl2: kara bedzie taka ze juz wiecej jego mamusia Klarą sie nie zajmie:-):-) czy wasze maluchy tez tak maja ze jak czasem chca kichnac a nie kichną to tak smiesznie wzdychają?????

mój tak ma i super to wygląda:-) Oskarowi zazwyczaj na kichanie zbiera się jak ma pełną buzię jedzenia przedwczoraj kichnął jak miał w buzi brokuły - więc byłam cała w nich a wczoraj oberwalam marchewką:-Dchyba musze kupić fartuch foliowy dla siebie do karmienia małego:-)

Do góry