reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam!
Ale jestem dziś zła pisałam wczoraj że miał mi siostry chłopak matryce wymienić a się okazało że matryca co kupiłam na allegro nie pasuje to znaczy gniazdo od niej a pisało na aukcji że bedzie pasować do tego modelu chciałam napisać do tego gościa czy moge wymienić lub oddać a tam konto zablokowane i holera co ja mam teraz zrobić:angry:niewiem co się robi w przypadku jak komuś konto zablokowali może któraś coś poradzi:baffled:wrrrr

reklama
Witam się i ja....
U nas nocka jak zwykle super...Mała zasnęła wczoraj już o 19.00 i wstała o 3.30, zjadła i odrazu zasnęła....potem wstała przed 7.00 znów zjadła i znów zasnęła i wstałyśmy o 9.30....tzn Polcia wstała ja obudziłam się o 8.30.....Także jestem dziś bardzo wyspana....
Potem wybrałyśmy się na długi spacerek( u nas dziś piękna pogoda) i zakupki....a teraz babcia usypia Polcie więc siadłam do Was na chwilkę bo zaraz biorę się za sprzątanie łazienki....i muszę jeszcze pranie zebrać....P. dziś caluśki dzień w pracy....
We wtorek przychodzi do nas położna....zobaczymy co powie....
Polcia właśnie zasnęła....Ale musiałam jej mleka zrobić...bo dziwo była głodna...Zjadła 90ml i padła....Lecę zrobić sobie i mamie kawkę i biore sie za porządki!!!

Witam!
Ale jestem dziś zła pisałam wczoraj że miał mi siostry chłopak matryce wymienić a się okazało że matryca co kupiłam na allegro nie pasuje to znaczy gniazdo od niej a pisało na aukcji że bedzie pasować do tego modelu chciałam napisać do tego gościa czy moge wymienić lub oddać a tam konto zablokowane i holera co ja mam teraz zrobić:angry:niewiem co się robi w przypadku jak komuś konto zablokowali może któraś coś poradzi:baffled:wrrrr

Wiesz może tylko nie zapłacił allegro i dlatego ma zawieszone konto. Ale namiary pewnie do niego masz więc możesz napisać mu @, możesz też zrobić spór transakcyjny ze sprzedawcą jako że kupiłaś towar niezgodny z opisem.

Hej wieczornie:)
Dzieciaki przócz hani spia, my ogladamy MT i ja szczerze odpoczywam, bo caly dzien przygotowywania na jutro, w tym zakupy, fryzjer;-) a jutro chrzest juz o 10 wiec szybko zleci nam;]
Dziekujemy za glosy i prosimy o wiecej:-) bedziemy wdzieczni:*
Dobranoc

:tak:kajdusia-zdrowka dla Piotrusia i gratulacje dla Malgosi
kpi-milego odpoczynku
klementinka,Anik-wszystkiego naj dla maluszkow
bakteria-wytrwalosci!Ksawerek tez zaczyna byc marudny i nie wiem czy skok czy zabki a moze jedno i drugie
ewelinka-niestety nie pomoge
witam Was wieczorowa pora widze ze produkcja dzis slaba,u nas dzien minol jak z bicza strzelil z samego rana zaliczylam spacerek z Ksawciem potem sprzatanko i obiadek.Odwiedzila nas tez moja siostra-chrzestna malego przywiozla mu sliczna czapeczke no i dostanie jeszcze kombinezon tylko czeka na przesylke po poludniu ucielysmy sobie mala drzemke a tatus z synem na spacerek piekna pogoda byla oby jeszcze wiele slonecznych dni przed nami:tak::-)Ksawus juz spi a my z M piweczko popijamy :)
zycze milego wieczorku i kolorowych snow:-)

cześć babeczki!

ja znów nadrabiam zaległości;-)
chciałam się pochwalić, że byłam dziś z Milenką pierwszy raz na besenie;-)
Mała była cudna- tylko pod sam koniec zaczęła marudzić a tak to tylko oczy jak spodki i zakminka "a co tu się dzieje?" hihiihihihi muszę częściej z nią chodzić.
U nas ok. Tzn. nadal walki z zasypianiem w łóżeczku ale się nie poddaję i przeczekuję płacze. Daję jej 10 min na wycie, potem podchodzę przytulam ew. biorę na sekunde na ręce, jak się uspokaja odkładam...ostatnio po 2-3 takich rundach zasypia. Muszę ją nauczyć bo niedługo mi ręce odpadną. '

witam nowe mamy na forum;-)
co do śmiechu w głos- moja ostatnio jak się z nią bawię i nóżki jej podwijam do główki to aż rechocze z zachwytu;-)

A to my ostatnio:
Zdjęcie0097.jpgmila4.jpgmila6.jpgmila1.jpg
pencil.png

Oskar też z okazji 4 mca dostał dzisiaj jabłuszko:-)wcinał aż mu się uszy trzesły:-) na szczęście u nas nie widać narazie żadnych objawów alergii i mam nadzieje ze tak pozostanie. W poniedziałek chyba spróbujemy brokółów:-)

U nas nie było zachwytu przy brokułach, chyba dopiero na 2 chętniej jadł a na 3 to się już zajadał :-)

Mój mąż znów był na grzybach więc czeka mnie wieczór w kuchni, ach ach tyle się narobię a i tak nie zjem :-)

Kasia juz wczesniej wydawalo mi sie ze bedziemy mialy to samo, bo widzialam ze eryk jest dlugasny i niezbyt okragly. badania mamy zlecone dkoladnie te same, zrobimy je we wtorek. Proponowala wprowadzanie zupek jesli nie bezie przybieral ale mleka nie.

W sumie jak patrze na watek ja rosne to Eryk wyglada calkiem dobrze bo przeciez byl jednym z najmniejszych dzieci po urodzeniu a teraz jest taki jak wiekszosc wiec moze zwolnil tempo bo juz wyrownal ?? sama nie wiem co mam o nim myslec

Kajdusia piotrus do dzis sobie lubi zjesc wszytsko dobrze doprawione ??

Agenta RR te znaki zodjaku to tak z lekkim przymruzeniem oka ale masz racje jest chlopak wrazliwy

Eliza powodzenia na chrzcinach

karo piekne zjecia

Eryk mimo ataku wampira nabywa nowe umiejetnosci :)) dzis zaczal siegac po zabawki lezac na brzuszku :) i zaczal wyraznie przekrecac sie na boki moze za niedlugo zalicxzymy obrot plecy brzuch :). Przy okazji zabaw z nim zauwazylam ze lewa reka jest lepiej rozwinieta i dominujaca jak jest u Was ?? zastanawiam sie czy bedzie leworeczny

Cześć Dziewczyny!

Uciekam pod prysznic tylko zdam relację z dzisiaj.

Łukaszek zrobił dzisiaj niespodziankę:) Wstał o 5:30 i nie moglam go uśpić więc wysłałam męża, mąż też nie dał rady bo ukasz już nastawiony na zabawę więc powkładał mu zabawek do łóżeczka, włączył niańkę i poszliśmy spać. Gdzieś około 7 było cicho więc mąż poszedł do pokoiku włączyć Łukaszowi karuzelkę żeby się dalej bawił, patrzy a Łukasz śpi:) Sam zasnął, nie marudził i nie płakał. Szok wielki:))
Wstał o 8 rano i o 9:30 znowu zasnłą (już po cycku) i spał aż do 11:00:szok::szok::szok::szok::szok: nigdy to się nie zdarzyło i to w swoim łóżeczku:-):-)

Poza tym już 3 noc zasnął w łóżeczku ,nie przy cycku:-):-) Trochę postękał, pomarudził i oczywiście wisiałam nad łóżeczkiem żeby bu co chwilę smoka wtykać bo albo językiem wypychał albo ręką wycągał ale ważne że zasnął.

Jeszcze o teściu. Co za skąpiradło. Wczoraj mąż czyścił frytkownicę żeby frytki usmażyć, był tam już stary olej po frytkach, potem tam teść kilka razy smażył ryby i Piotrek chciał wyrzucić ten stary spalony olej po rybach a teść do niego zeby przelał do słoika on sobie jeszcze posmaży na tym rybki. Zostawię bez komantarza. Dodam że teść ma prawie taką emeryturę tylko dla siebie jak my mamy dwie wypłąty na nas trójkę.

Witam nowe Czerwcóweczki:-):-):-)

Idę pod prysznic, potem filmik z mężęm, zapewne zasnę:)))

Jutro wieczorkiem odpiszę, bo mamy gości.

Spokojnej nocki

reklama
Zyrafka widze ze u Ciebie postepy oby tak dalej :))

ja jeszcze mam takie przemyslenia o wadze Eryka on wyraznie zwolnil jak przeszlam na diete bezmleczna moze tu jest przyczyna no i po szczepieniach moze te szczepienia cos zawirowaly

Do góry