reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie Kochane jestem szczęsliwa gaja wczoraj zjadła 30 ml mm a dzisiaj 60 ml między cycami i nie to dziecko:)Rozgaana jak nigdy:)
Iwka ja tez mam ten kolor w sypialni jest to Jagodowe Lato z firmy Nobiles:)
Powiedzcie mi jak ja jej mam teraz dawac to mm co ile i po ile tym bardziej ze karmie cyce na zmiane???

reklama
a my jednak zbieramy się na obiad do rodziców, hahaha tak to jest jak się ma lenia i gotować się nie chce:-D

kasia myśle że nic mu nie będzie tym bardziej że jest to pozycja półleżąca, w końcu w foteliku też ma podobnie a na kilka minut to ok
lena ja nie pomogę bo my tylko cyce stosujemy, ale gratulujemy małych sukcesów
moze spróbuj jej dawać po opróżnieniu cyca, a chcesz przejść całkiem na mm?

mój wciągnął dziś aż 15 ml herbatki szok

a i chyba zdecydujemy się na ten kawałek jako pierwszy taniec
http://www.youtube.com/watch?v=OXyzIHvP0BA

Ostatnia edycja:
Nocka do bani :-( Małgoś, która od ponad miesiąca przesypia całe nocki dziś budziła mnie 3 razy :szok: Na szczęście cała rodzinka miała dziś dzień lenia (i mąż, i Piotruś...) i wszyscy na dobre wstaliśmy z łóżka o 12, więc w miarę jestem wypoczęta...
Hefi- widzę, że Julka też Ci daje w nocy ostatnio popalić- współczuję
agast- jaka silna Jagódka i jakie ma piękne duże oczy
karo- no to mamy już dwóch pływaków na wątku:-) , widać po zdjęciach, że było super
eagle-ach, faceci...:wściekła/y: ja wczoraj zapomiałam mięsko z zamrażalki wyjąć i została podjęta decyzja o pizzy na telefon :-D:-Dhehe, więc niedziela u mnie też wolna od gotowania :-D piosenka super!

milej niedzieli

Witajcie Kochane jestem szczęsliwa gaja wczoraj zjadła 30 ml mm a dzisiaj 60 ml między cycami i nie to dziecko:)Rozgaana jak nigdy:)
Iwka ja tez mam ten kolor w sypialni jest to Jagodowe Lato z firmy Nobiles:)
Powiedzcie mi jak ja jej mam teraz dawac to mm co ile i po ile tym bardziej ze karmie cyce na zmiane???
ja daję po cycu, robie 90ml woidy+3miarki mleka, nie zawsze wypija wszystko, najczęściej 50-90 ml wypija

reklama
Do góry