Witajcie poweekendowo
u nas minął tak sobie, pogoda absolutnie nie spacerowa więc spędziliśmy go w domku, z resztą humory po piątkowych badaniach nieciekawe to i brak chęci by wyjść gdziekolwiek,
dobrze że mój miał wolne i spędziliśmy go rodzinnie bo nie wiem jak ja bym dała radę sama,
póki co postanowiłam się nie zamartwiać na zapas i wierzę w to że będzie dobrze, ale z drugiej strony na samą myśl że może być inaczej płaczę, mój pociesza mnie jak może i bardzo cieszę sie że mam w nim takie ogromne wsparcie bo nie wiem co by było...
może to egoistyczne ale jak każda matka chciałabym żeby moje dzieci były zdrowe
to się poużalałam znowu, ech...
anecznik, Milka dziekuję kochane za miłe słowa
ewela gratki za egzamin, super ocena jak na taką niewiedzę
kasiajanicka mój ma podobnie z pożeraniem piąstek, a co do ząbków to może długo trwać, nasza Asia zaczęła się ślinić bardzo obficie i "jeść" piąstki po skończeniu 2 miesiąca a pierwsze ząbki przebiły się 2 dni przed ukończeniem 6 miesiąca i to dwa na raz, także chwilę to trwało, powodzenia na ważeniu
a co do przychodni u nas jest podział i osobne wejścia i poczekalnie, z chrzciny córci dwa lata temu dałam właśnie 100 zł, teraz nieco więcej bo razem ze ślubem, co do alkoholu tym razem to też nie uniknione bo impreza 2 w 1
o już doczytałam , super waga oby tak dalej
karo85 takich pierożków też bym zjadła:-) muszę się do mamy ładnie uśmiechnąć,
a co to takiego ta duszonka? i wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy
kreatorka proszę bardzo to ten
RYMOWANKI ZABAWIANKI - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
a jeszcze na tej stronce są świetne przepisy dla maluchów:-) co niektóry może już niedługo się przydadzą
Książka Kucharska Dziecka - Przepisy dla niemowląt i małych dzieci - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Agi78 trzymamy kciuki za ortopedę
lena super że wszystko się tak świetnie udało, czekamy na szczegółową relację i foto:-) a ja coś nie moge zagłosować, hmmm poproszę o jakąś instrukcję;-):-)
ufff w miarę nadrobiłam czytanie ale z przerwami trwało to 3 godz teraz lece nakarmić moje żarłoki
:-)