reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czy w waszych przychodniach jest jakiś podział na dzieci chore i zdrowe? u nas nie dość, że jedna poczekalnia, jeden gabinet to nawet te same godziny przyjęć, nie ma podziału żadnego, dla mnie kolejny argument do zmiany przychodni

dziś zamawiam catering na chrzciny i muszę do cukierni podejść i tort zamówić, jakieś zakupy w marketach też chcę w tym tyg zrobić, żeby w przyszłym pomóc mamie w sprzątaniu i innych pierdołkach, bo chrzciny u rodziców robimy, zastanawiam się czy ten 1000 becikowego wystarczy, za samo jedzenie ok 600 zł, jeszcze tort, kawa, herbata, napoje i inne drobiazgi, jeszcze jedno białe body na zmianę musze kupić; dobrze, że wódkę od wesela mamy jeszcze- ja bym bez alkoholu zrobiła, ale faceci.......... a Wy dawałyście alkohol na stół podczas chrzcin? czy 100 zł dla księdza wystarczy?

reklama
czy w waszych przychodniach jest jakiś podział na dzieci chore i zdrowe? u nas nie dość, że jedna poczekalnia, jeden gabinet to nawet te same godziny przyjęć, nie ma podziału żadnego, dla mnie kolejny argument do zmiany przychodni

dziś zamawiam catering na chrzciny i muszę do cukierni podejść i tort zamówić, jakieś zakupy w marketach też chcę w tym tyg zrobić, żeby w przyszłym pomóc mamie w sprzątaniu i innych pierdołkach, bo chrzciny u rodziców robimy, zastanawiam się czy ten 1000 becikowego wystarczy, za samo jedzenie ok 600 zł, jeszcze tort, kawa, herbata, napoje i inne drobiazgi, jeszcze jedno białe body na zmianę musze kupić; dobrze, że wódkę od wesela mamy jeszcze- ja bym bez alkoholu zrobiła, ale faceci.......... a Wy dawałyście alkohol na stół podczas chrzcin? czy 100 zł dla księdza wystarczy?
Kasiu u nas jest podział w przychodni.
my mieliśmy chrzciny tylko dla rodziców, rodzeństwa i babci(11 osób) i było troszkę wódeczki. my dawaliśmy 150.

u mnie w przychodni też jest podział na dzieci chore i zdrowe.
Co do kasy dla księdza to nie pomoge bo my dopiero przed chrzcinami

Witajcie,

a u mnie katar się rozwija:-( oby nic więcej nie było:-(, boje się, ze małą zarażę:-(

Wszystkim dzisiejszym kochanym trzymiesięcznym solenizantom dużo zdrówka, pięknych ząbków i wszystkiego co najlepsze!!!

Milka - fajnie, że już chrzciny macie za sobą:tak:; widzę, że tez Cie coś bierze:-(, dużo zdrówka
Agi - powodzenia u ortopedy
Magda M - dzięki za życzonka dla Majusi:-), a podajesz Kacperkowi coś na ten katarek?
katarzynajaniacka - u nas w przychodni jest podział na dzieci zdrowe i chore i są całkowicie osobne wejścia i poczekalnie; chrzciny mamy na 12 osób w restauracji, księdzu teściowa zapłaciła, nie wiem ile dała

anecznik a co robisz za przetwory, masz jakies fajne przepisy na konfiture?

Ja robię ten sos Wielkie Żarcie - Przepis - sos słodko kwaśny i w tym roku z potrójnej porcji :-) Potem tylko mięsko usmażyć ugotować np ryż i obiad gotowy a sos naprawdę pyszny, te wszystkie kupne niech się chowają. Robiłam też sałatkę z fasoli szparagowej (pycha :-) ) i parę słoików grzybków bo mojemu udało się już trochę znaleźć dziś miałam robić jeszcze śliwki ale mojemu facetowi nie chciało się po nie jechać więc odpocznę :-)

Jeśli ktoś ma sprawdzone przepisy na przetwory to proszę na odpowiedni wątek :-)

U mnie w przychodni też jest podział na dzieci chore i zdrowe.
Dobra lecę do dziecka :-D

czesc dziewczyny
net chodzi jak muł, masakra . U nas nocka nie przespana, maly wyladowal koniec koncow w naszym łozku,ale zapomnialam sie pochwalic,ze od dwoch dni spi sam.

Ja dostalalam @ trzy dni temu i myslalam,ze to juz koniec,a tu leci i leci :szok:

Wogole sluchajcie hehe,moj Bartosz wczoraj pojechal z tata i jego nowa zona na zakupy i wiecie co: dostalalam prezent od nich skarpetki H&M grube i paczke pampersow 3 , dziwna sprawa, co myslicie o tym ?

Agi - trzymam kciuki
MagdaM - u nas też katarek, jadę dzisiaj do lekarza żeby osłuchał małą i spytam odrazu o kupkę bo już 7 dni nie robi:baffled:
Kasiajanicka - u mnie osobne poczekalnie, osobne wejścia, dwa gabinety
Anecznik - fajny ten przepis, jak sprawdzony i mówisz że dobry to może też zrobię
Gosiagro - oby Majeczka była zdrowa, katar jest bardzo męczący u takiego maluszka
A moja Iga zasnęła szybciutko po kąpieli, pobudka o 4, później o 6 i 7:30, a teraz smacznie śpi, a ja uciekam sprzątać chawirkę.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!

Wogole sluchajcie hehe,moj Bartosz wczoraj pojechal z tata i jego nowa zona na zakupy i wiecie co: dostalalam prezent od nich skarpetki H&M grube i paczke pampersow 3 , dziwna sprawa, co myslicie o tym ?
Pampki to miło z ich strony że pomyśleli o małym, a te skarpetki:-) to trochę zaskakujące:-)
i już zmykam....

reklama
Do góry