reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Trzecia!!!
Hefi- straszne to, dobrze że nic jeszcze goszego z dzidzią się nie stało....

mi_mi - nie pmogę niestety, nie ten kierunek studiowałam!!!!

reklama
witam się i ja :) piekna pogoda, chłopaki śpią jeszcze, ale młodszy zaraz pewno będzie chciał jeść, bo ostatnio o 6 jadł
dzis jedziemy na urodziny do mojego chrześniaka, kończy 8 lat, najbardziej mnie przeraża jego komunia w maju, bo jako chrzestna to muszę jakiś wypasiony prezent kupić........... rower? komputera na pewno nie, bo uważam, że to nie dla dzieci, chyba, że mu kasę dam, ale najpierw muszę zacząć na ten cel oszczędzać hehehehhe ale to dopiero po chrzcinach :p

witam się i ja :) piekna pogoda, chłopaki śpią jeszcze, ale młodszy zaraz pewno będzie chciał jeść, bo ostatnio o 6 jadł
dzis jedziemy na urodziny do mojego chrześniaka, kończy 8 lat, najbardziej mnie przeraża jego komunia w maju, bo jako chrzestna to muszę jakiś wypasiony prezent kupić........... rower? komputera na pewno nie, bo uważam, że to nie dla dzieci, chyba, że mu kasę dam, ale najpierw muszę zacząć na ten cel oszczędzać hehehehhe ale to dopiero po chrzcinach :p
Kasiu mam ten sam problem :-) ale też nie mam zamiaru nie wiadomo czego kupować bo to modne i wypada bo taki trend.ludzie teraz przesadzają kupując quady itp. ja kupię medalik z łańcuszkiem i kolczyki oraz pismo święte.
zmykam na spacerek choć pogoda nie najlepsza. no cóż najwyżej mamusia zmarznie:-)

witajcie po przerwie mamusie
byłam na kilka dni u rodziców i nie miałam kiedy na net wskoczyć...
mała marudna była, nie bardzo chciała jeść i spać..ciągle miała zatkany nosek..ach.. umęczyłam się troszkę, no ale już jesteśmy u siebie i może będzie lepiej. Choć wróciłam tylko na tydzień bo potem znów na trochę do rodziców- tam mieszka moja przyjaciółka która na dniach powinna urodzić...już się nie mogę doczekać aż zobaczę jej córunie;-)
Wczoraj udało mi się zostawić małą z moją mamą i pochechać z taką na grzyby!!!!!!! Jupiiii!!! ja uwielbiam grzybobrania! Znależliśmy dużo grzybów- podgrzybki, prawdziweczki ach;-) teraz obieram, dusze i zamrażam. Dziś robię pierogi z grzybami, zalewaję i duszonkę;-)))))) pierogów chcę zrobić tak ze 150-200 i pomrozić też.
Będzie roboty;-) acha...no i mam dziś rocznicę ślubu...może między robieniem pierogów pójdziemy gdzieś z mężem i małą.
agast- dobrze, że zorientowaliście się co z tym autem, na świecie oszustów nie brakuje
co do ssania pięści-moja śsie na okrągło, jak tylko jej monio wypadnie. Już wolę my pięść wsadzała niż kciuka
kasia- współczuję tej sytuacji z mieszkaniem, mam nadzieję,że jakoś to się poukłada
anecznik- moja mała ma 63 cm...wchodzi czasem w 62 ale już w większości staram się zakładać 68, 74 to dopiero na zimę myśle.

Wogóle to byłam przed wyjazdem do rodziców na zakupach dla Mili. Kupiliśmy sporo ciuszków na zimę właśnie w rozmiarze 74..piękne są..później wrzucę foteczki.. ach..wydałam na nią prawie 600 zł...;-/ na ale co tam...warto było
nadika- walcz o swoje, jak nie od Avivy to od szefa właśnie. Co to ma być wogóle?
na-tuska- witaj wśród nas;-)
eagle- kochana, głowa do góry- jak mówią lekarze jeszcze nic nie jest przesądzone, nie powinnaś martwić się na zapas bo maluch to od razu wyczuje i będzie niespokojny. Trzymam kciukasy aby na następnym badaniu było lepiej

Życzę wam miłej niedzieli kochane

Karo- najlepsze życzenia, z okazji rocznicy
mi_mi- jak powiedziałam u rodziców, że chcę mu kupić święty obrazek ze srebra i np jeszcze dołożyć kasę to mnie wyśmiali, że obrazki to prezent dla dziewczynki, a taki srebrny obrazek to pamiątka na całe życie, Filip taki na chrzest dostanie, my na slub dostaliśmy i sama nie wiem

z mieszkaniem jakoś będzie stwierdziłam, wczoraj dowiedziałam się, że w ramach cięć finansowych u mnie w pracy została zwolniona laska, na zastępstwo za mnie pracująca.... mam nadzieję, że jak wróce to będę miała pracę i nie zostanę jak ona zwolniona, z resztą mam zamiar zapytać szefa jak będę z nim rozmawiała o mieszkaniu czy jak pojadę w odwiedziny do firmy, w każdym razie muszę z nim pogadać bo jeli miałabym też stracić pracę to wolę wiedzieć teraz i szukać nowej

póki co mam nadzieję, że pracu nie stracę, że moja zastępczyni została zwolniona bo na zastępstwo była i i ak miała stracić prace po moim powrocie i mam nadzieję, że do stycznia firma wyjdzie z kryzysu

Fifi nosi ciuszki w rozmiarze 62, 68 i 74, choć te 62 to ostatnie dni maja, no tylko bodziaki z Pepco w tym rozmiarze pasują, a jak ma body na 74 to mu rekawek zawijam i pasuje :) w C&A po 12 zł mu kupuje body na dł rękaw, w Pepco sa po 5 zł, muszę się tam wybrać i zobaczyć czy są jakies fajne wzory, a i z 1-2 musiałabym mu jednokolorowe kupić, w tym jedno białe na chrzest jakby zabruził to c ma już kupione

Ostatnia edycja:
Witam w niedzielne przedpołudnie:)

My wyspani że niewiem. Karolina najpierw spała 8godzin, przebudziła się na jedzonko i dalej spać na 5 godzin.
Tylko mamy problem bo zaczęła nam gorzej jeść:(

kobietki mam pytanko:czy któraś z was miała w szkole farmatologie lub mikrobiologie? potrzebuje notatek :)

Ja miałam.

Witam niedzielnie :-) widzę na forum cichutko jak to w weekend :-) a ja akurat miałam trochę czasu podczytać co tam u Was słychać :tak:

Przede wszystkim: Lenko i Perfecto! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, mam nadzieję, że wczorajszy dzień, był dla Was pasmem samych radości! :tak::-D

Stronka z rymowankami polecana chyba przez Eagle jest rewelacyjna , Ercio najbardziej lubi te o muchach :)) usmiechami tak obdziela ze szok
Jaka stronka, gdzie jest podana? Poproszę link :-) i oczywiście czekam na fotki z chrzcin :-D na wątku czerwcóweczek :-)
A czas strasznie pędzi - moja Julka Jutro już 3 miesiąc kończy, kiedy to zleciało. Cały czas mam wrażenie że dopiero co się urodziła :)
Heh z tego co zauważyłam bardzo pokaźna liczna czerwcówek się rozpakowała 6 :-D w tym Twoja Juleczka i moja Ninka :-D i popieram w całej rozviągłości co napisałaś... strasznie szybko czas mija :-D:happy:

Karo- Wszystkiego naj naj:-)

Wszystkim dzieciaczkom 3 miesięcznym-Dużo zdrówka i uśmiechu:-D:laugh2::happy2:

Ja mam pytanko do mamusiek które już miesiączkowały. Jak u Was z regularnością??? Ja miałam miesiączkę dwa tyg temu i dzisiaj znowu mi się zaczyna:baffled:. Po pierwszym porodzie jak dostałam to miałam regularne a teraz nie wiem co mam myśleć. :-(

reklama
Do góry