reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
właśnie wróciliśmy ze spacerku, mały najedzony i bawi się grzechotką, może uda mi się wypić herbatkę, pogoda piękna
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
A moja malutka od 4 dni złapała rytm dnia który polega na tym, że spi od 11 do 14 potem je, bawi się i znów zasypia ok 15.30 i śpi do 17.00...znow jedzonka i zabawa.Potem kapiel o 19.00, jedzonko, i spi przed 20.00 a budzi się na jedzonko o 4 rano, a potem 7.00 parę minut przed 7.00
Oby jej tak zostało....
Karo _ najlepsze zyczenia z okazji rocznicy....Wszystkiego dobrego
A my jutro mamy ortopedę...Trzymajcie kciuki za bioderka Poli....
Miłej niedzielki!!!!
Oby jej tak zostało....
Karo _ najlepsze zyczenia z okazji rocznicy....Wszystkiego dobrego
A my jutro mamy ortopedę...Trzymajcie kciuki za bioderka Poli....
Miłej niedzielki!!!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ciekawe jak lena i perfecta, już niemogę doczekać się zdjęć))
malutki śpi a ja gotuje makaron spagetti, sosik zrobiłam wczoraj więc dziś luzy z obiadkiem.
Oglądam Mam Talent.
Na forum widzę zastój weekendowy hih
malutki śpi a ja gotuje makaron spagetti, sosik zrobiłam wczoraj więc dziś luzy z obiadkiem.
Oglądam Mam Talent.
Na forum widzę zastój weekendowy hih
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie Kochane opowiści ze ślubu napiszę kiedy indziej było "wypaśnie" jak to mówił wujek mający 80 latWszystko się udało ludzie byli w szoku bawili się do 5 rano a niektórym musieliśmy delikatnie powiedziec ze już koniec i chcemy zamknąć saleMała moja zjadła co 2-3 godz po 160 i było jej małowięc jestem w szoku !!!!O 19 pojchałam ją dokarmić po 130 ml pociągnęła jeszcze z cycaWięc jest mały żarłoczek;
P.S DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA
P.S DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA
Widzę, że nie tylko u mnie ostatnio mały grymasi przy jedzeniu. Widać to normalne. Zresztą w środę idziemy na szczepienie to się zapytam. U mnie weekend spędzony w kuchni przy słoikach i myciu przypalonych garnków :-) Nie pamiętam kto mi doradził płyn Tytan do przypaleń ale dzięki :-) garnek uratowany. Uciekam dalej pasteryzować :-)
koriander
Fanka BB :)
Rowniez witam poweekendowo, dzis caly dzien spedzilismy w parku, cyc na trawce piekna zlota "polska" jesien u nas sie zaczyna;-) Mala wymeczona ale zadowolona, coraz czesciej domaga sie wyciagania z wozka na spacerze, tez tak macie? No i ten slinotok, normalnie latam ze scierka, wszystko mokre, orientujecie sie ile trwa takie wyzynanie zebow? Widze ze sie meczy, kupilam jej gryzaka Nuby, troche go pomemla ale najlepsze sa mamy palce, zaciska na nich jak maly buldozek
anecznik a co robisz za przetwory, masz jakies fajne przepisy na konfiture?
Agi piekny rytm dnia, oby sie nie zmienil!
Lena, to wrzuc jakies zdjecie, dzielna Gaja lakomczuszek nie bylo tak zle
kreatorka i jaki tort zrobilas? Udalo sie przyjecie?
Jutro rzeczywiscie sporo 3-msc solenizantow :-)
Milego wieczorku
anecznik a co robisz za przetwory, masz jakies fajne przepisy na konfiture?
Agi piekny rytm dnia, oby sie nie zmienil!
Lena, to wrzuc jakies zdjecie, dzielna Gaja lakomczuszek nie bylo tak zle
kreatorka i jaki tort zrobilas? Udalo sie przyjecie?
Jutro rzeczywiscie sporo 3-msc solenizantow :-)
Milego wieczorku
szukam łóżeczka turystycznego, jakie polecacie, może jakiś link?
Kupowaliśmy u tego sprzedawcy. Jest ok.
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ARTI MEDIUM 3 KOLORY (1194834278) - Aukcje internetowe Allegro
reklama