Karo- najlepsze życzenia, z okazji rocznicy
mi_mi- jak powiedziałam u rodziców, że chcę mu kupić święty obrazek ze srebra i np jeszcze dołożyć kasę to mnie wyśmiali, że obrazki to prezent dla dziewczynki, a taki srebrny obrazek to pamiątka na całe życie, Filip taki na chrzest dostanie, my na slub dostaliśmy i sama nie wiem
z mieszkaniem jakoś będzie stwierdziłam, wczoraj dowiedziałam się, że w ramach cięć finansowych u mnie w pracy została zwolniona laska, na zastępstwo za mnie pracująca.... mam nadzieję, że jak wróce to będę miała pracę i nie zostanę jak ona zwolniona, z resztą mam zamiar zapytać szefa jak będę z nim rozmawiała o mieszkaniu czy jak pojadę w odwiedziny do firmy, w każdym razie muszę z nim pogadać bo jeli miałabym też stracić pracę to wolę wiedzieć teraz i szukać nowej
póki co mam nadzieję, że pracu nie stracę, że moja zastępczyni została zwolniona bo na zastępstwo była i i ak miała stracić prace po moim powrocie i mam nadzieję, że do stycznia firma wyjdzie z kryzysu
Fifi nosi ciuszki w rozmiarze 62, 68 i 74, choć te 62 to ostatnie dni maja, no tylko bodziaki z Pepco w tym rozmiarze pasują, a jak ma body na 74 to mu rekawek zawijam i pasuje
w C&A po 12 zł mu kupuje body na dł rękaw, w Pepco sa po 5 zł, muszę się tam wybrać i zobaczyć czy są jakies fajne wzory, a i z 1-2 musiałabym mu jednokolorowe kupić, w tym jedno białe na chrzest jakby zabruził to c ma już kupione